icon

Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené

manamani1
15. dec 2011

Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?

elinka84
6. nov 2013

Ahojte kočky, tento mesiac boli testíky dosť jednoznačné...presne to sedelo s folikulometriou, čo som rada...už len čakať a dúfať... (a testovať ako bláznivá...ako vždy... 😀 )

lauritka
6. nov 2013

@matazo ahoj, ano moze to niekedy rychlo stupnut, cize testuj kazdy den.
grafk si dala zle, hore klikni na sharing, potom na home page set up a tam si daj creat ur own chart.
hore v ramceku ti vygeneruje link.

kukadielko
6. nov 2013

@lauritka ahoj, co hovoris na toto? Dnes mi je cely den zle od zaludka... Test som este nerobila.

lauritka
6. nov 2013

@kukadielko tak ho urob ;)

kukadielko
6. nov 2013

@lauritka bojim sa sklamania ako minuly mesiac... Ale asi sa predsa len odhodlam...

lauritka
6. nov 2013

@kukadielko ak ti je zle, to uz moze byt priznak ;)

kukadielko
6. nov 2013

@lauritka joooj, bodaj by! Budem informovat... 😉

lauritka
6. nov 2013

@kukadielko drizim palce ;)

matazo
6. nov 2013

@lauritka http://www.fertilityfriend.com/home/4922c9 ahoj, no ja neviem, ja si myslím, že táčiarka na teste mi dokonca bledne uplne, v pondelok bola len mierna, dnes už nie je žiadna a teplota ??? som z toho blbec 😖 😖 😖

lauritka
6. nov 2013

@matazo hmmm.. tak potom to asi este len pride .. ten vrchol 😨

kukadielko
7. nov 2013

@lauritka ahoooooj! Dnes 13dpo, test robeny poobede... 😀

kukadielko
7. nov 2013

@lauritka zabudla som od toho stastia pridat fotku...

lauritka
7. nov 2013

@kukadielko tak vidis . gratulujem ;)

kukadielko
7. nov 2013

@lauritka dakujeeeeem, som taka stastna! Vecer to oznamim drahemu, uz sa moc tesim 😀

lauritka
7. nov 2013

@kukadielko takze priznkay neklamali, ked ti bolo zle ;)

kukadielko
7. nov 2013

@lauritka ano, ja som uz kratko po oplodneni zacala na sebe badat priznaky. Uz len kontrola u lekara, aby potvrdil, ze je vsetko v poriadku...

lauritka
7. nov 2013

@kukadielko jeej fakt ? a co si citila ? je to vzacne, tak skoro..

kukadielko
7. nov 2013

@lauritka citila som sem tam trosku zle od zaludka, take tocenie pred ocami, pichanie v podbrusku, svrbia ma dlane a chodidla, mam citlive bradavky a vecer je mi zima a rano teplo. A vlasy mam take onicom, nedrzi mi moc tvar a masti sa mi pokozka a vlasy a som pupakova... A nervozna. A nemam chut na sex. 😒 Celkom dost priznakov...

lauritka
7. nov 2013

@kukadielko juj to si mala hodne ;) aj u mne to bol priznak-mastne vlasy 😅

viera84
7. nov 2013

@kukadielko gratulujem 🙂 prajem aby vsetko prebiehalo v poriadku. Taktiez potom napis mm reakciu 😀

kukadielko
7. nov 2013

@viera84 dakujem, jasne napisem. No uz som mu predtym hovorila, ze tento mesiac mam taky pocit, ze to vyslo. Takze az taky sok to nebude. Dva krat sme prisli o dietatko, takze mozno to budu skor slzicky stastia. Ozvem sa...

pastelka11
7. nov 2013

@kukadielko gratulujem - pekny testik 🙂

elinka84
7. nov 2013

@kukadielko ten je parádny!! Tfuj tfuj.... 😀 😀 😀 - aby ste to dotiahli aj s malou bublinkou v brušku do samého konca... 😉

kukadielko
7. nov 2013

@pastelka11
@elinka84 dakujem vam kocky! A posielam vam vsetkym tehu energiu, aby sa na vas nalepila a drzala 40 tyzdnov! 😀

viera84
8. nov 2013

Dievcence, takze rano na normalnom teste skoro nic (opat), ovulacny dve ciarky, tak som vyriesila zahadu, kedze teplota klesla o 0,1 nemala som viac nervy 🙂

kukadielko
8. nov 2013

@viera84 no dnes gratulujem ja tebe! Mm uz vie?
Ja som oznamila vcera, boli slzicky a dlha debata o tom, co bude a co nesmieme zanedbat...

elinka84
8. nov 2013

@viera84 Jééj ďalšia tehuľka, gratulujem.. 😀
Ak sa môžem opýtať, koľký DPO si dnes? A na tých obyčajných tehu testoch si nemala ani ducha slabulinkého?

besnota
8. nov 2013

@kukadielko jej gratulujem, prajem šťastne tehulkovanie až do najkrajšieho konca.
Ináč sranda tie tvoje príznaky, lebo ja mávam tiež skoro take iste každý mesiac ale nie z tehu ☹ ale z mrchy

viera84
8. nov 2013

@kukadielko dakujem 🙂 Mm este nevie a dokonca si mysli ze tento mesiac nic. Uz sa ma pytal kedy pride mrcha a ja ze cez vikend alebo v pondelok ale na isto, lebo ze ma uz tento tyzden bolelo v pondelok vkrizach a vyhadzana som ako pubertiak. Tak mu to vecer poviem, kym este test bude ukazovat, kedze to ukazuje len 24 hodin.

viera84
8. nov 2013

@elinka84 dnes som 10-11 DPO, skor 10. Vcera som mala na teste len takeho ze to ani fotak nezachytil a to mame kvalitnu zrkadlovku. Ani foto ked som dala do negativu vobec nic. A ja som videla len ako keby ryhu aj to som natacala test na svetle 🙂. Dnes to iste, ale ovu testy boli pozitivne. Ten dnesny ked dlhsie postal tak uz bolo vidno dusika, ktoreho som nemusela tocit na svetle 😀 Ale nedalo mi nespravit digi aby som mala jasno. Ale mne pomaly stupa hormon. Aj pri prvom tehu som mala pozitivny test az po jeden a pol tyzdni meskania mrchy a tam bola ovu na 16 DC. Takze dufam ze uz bude ciarocka silniet aj na obycajnych testikoch 🙂