Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@megica33 no vidim, uz musi len stupnut LH.. ano je to ok, v podstate ona nemusi nejak konitnualne tmavnut
Ahojte, pripájam sa k vám 🙂
@marienka1703 vyzera, ze ovu bola, bt nemerias?
@miciluci je tam,,,,,, uz by mal len silniet
@marienka1703 podla testov to tak vyzera 🙂 bt si nemerias? ze by to bolo aj teplotou potvrdene?
@buckeye nie nemeriam,
@denidi nemeriam, ale tak bolo mi cudne ze ma pobolieva brucho, som totiz po operacii mimomaternicoveho, a cakam mrchu,,,,, no tak som sa citila ako keby nie mrcha ale ovulka, tak som skusila testovat a asi isto bola 🙂
@marienka1703 uhm..podla testov by som povedala, ze bola 🙂
@marienka1703 to ma mrzi ☹ mna operovali v septembri,tiez mmt 😒
tak super,ze nabehla ovulka,mne tiez prisla presne dva tyzdne po operacii
@denidi mne presne po 3 tyzdnoch, tak uvidim,,, och zeny, mame to my trapenia,,,,,
@marienka1703 niekedy je ta cesta k dieťatku riadne kľukatá a dlha,ale určite ju prejdeme až do cieľa 😉
@kakatulik ahojky...no tak nam sa to skomlikovalo,mali sme ist pred dvomi tyzdnami do car podpisat papiere na ivf,ale nam to koli lekarovi zrusili,bol chory a umrel,tak dnes som zasa volala a v stredu mi budu volat oni,kedy mozme prist....dnes ma uz festne boli brucho,ovulka asi zajtra,alebo pozajtra,tak sa potulkame a uvidime,ci sa naaaahodou nezadari 🙂 neviem ani z ktorej strany tentokrat ovulujem,neriesila som folikulometriu ani nic,tak ak zasa bude snazivejsi pravy vajecnik,tak je to v haji..
🙂
@denidi juuuj,no to je ale karma....ze umrel...no moje nervyyyyy......ja neviem co to...ja som sice na folikulometrii nikdy nebola,ale tiez citim hlavne pravy vajecnik,
Nooo,tak ja dnes 9DC a uz sa to bliziiii.Uvidime ci to dame....uz aj hlienik je pekny.Minuly cyklus bol ukazkovy.Ko z knizky.28 a na 14DC ovulka priblizne.Snad tento ho bude nasledovat.Som taka nejaka zharmonizovana,ze sa az trochu bojim...takmer ziadne pms,ani ten vajecnik velmi nestrasi ako obvykle....no ved uvidíme.Len aby sme to vymakli.

@lauritkatesty @buckeye baby je normalne ze mamstale rovnaku ciarku uz tri dni pomaly? Este furt nie je tak silna ako druha :-/