Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@lauritkatesty @buckeye baby ahojte...tak mam pocit ze dnes by to mohlo byt ono...co poviete?
@lauritkatesty @buckeye po par minutach je este silnejsi
Baby vyznate sa niektora do hormonalneho profilu?
Brali mi krv v 4 den no skor daco medzi 3-4 dnom, lebo menstru som dostala na vecer a vyslo mi vsetko ok, v norme. Len kukam tie referencne hodnoty a tam su strasne velke rozptyli. Kolko je podla vas idealna hodnota amh?
@megica33 este urobte jeden večer aky bude. a to uz by mohol byt mega 🙂
@dejna20 moja a kolko máš rokov??ja mám to AMH ak si dobre pamatám 2,86 a povedali mi že je to v poriadku.
@butterfly333 34r
@dejna20 ahaa ja 36 som pozerala tabulku AMh tak vek 35-39r 0,77-5,24 a ja mám 2,86 tak to mám vraj dobre vysledky povedali v centre som rada,Dufam že ti tu Laparku neodložia ja ešte stále čakám na ms po laparke.
@dejna20 ja som našla takúto tabuĺku http://www.neplodnost.org/forum/topic945-optima...
@dejna20 do ruzinovskej nemocnice chodíš k lekárovi?
@ria294 ale tato tabulka nieje určena podla veku ženy,takže to je take len orientačné,
@miska_hryzka nie on je sukromny ma inde ambulanciu ale v ruzinove robi operacie a porody, on je aj porodnik. Prveho mi rodil
@butterfly333 hej neni podla veku ale tak z celkoveho hladiska je to tak spravene, ze ci vstarsis tym ma povolene mat tie vysledky horsie. Ale z celkoveho hladiska mi to vychadza, ze to neni zle ale ani nic moc taka 3 ka v skole 😂

@kakatulik ale celkom som si toho dr. oblubila,bol to dobry clovek...tak som sa za neho pomodlila a mozno tam z nebicka posle jednu dusicku ku nam 🙂
super,urcite ten detox pomohol si myslim,len ziadne strachy,vsetko ide ako ma,telo je precistene,tak uz len trafit ten spravny cas 🙂
ja to mam zasa s tou ovulkou zvlastne preto,ze mna boli cele podbrusko vtedy,taha ma to tam a aj ked som kolkokrat bola na tej folikulometrii a myslela som,ze asi bude napravo a bola nalavo,alebo opacne...