Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
Baby....teraz idem z pohotivosti kedze som mala dost silne bolesti pravejo vajecnika. A si predstavte ze tam mam folikulum 22mm ktory este len ide prasknut cize ovulacia este len bude a test bol pozitivny 4 dni dozadu!!! Teraz mam presne take bolesti ako zvyknem mavat pri ovu takze NESPOLIEHAJTE sa vzdy na testy ja som toho zivy priklad...nechapem ako je to mozne :-/
Babi čo to znamena dva dní po sebe ovu test pozitív
@lauritkatesty a vzdy je ovulka az 12- 48 hodin po pozit teste??nestava sa ze je par hodin po pozit?lebo ked mi dnes vysiel pozit a snazit sa budeme zajtra je tam sanca?
@maminka12345 to su vynimky.. ale aj keby bola zajtra, vajičko zije este 24 hodin po ovulke.. cize aj zajtra stihate v pohode.. fakt to je jeden pripad z miliona zeby bola este v den pozitívneho testu
@lauritkatesty a co povies na moj pripad?
@lauritkatesty dakujem si zlata 🙂
@megica33 neviem nečitala som, len som postrehla niečo s teplotou?? ale ona nemusi stupnut hned.. niekedy aj pomaly ide hore.
@lauritkatesty nie nie...myslim ten prispevok co som teraz dala
fotoportrét
megica33 Baby....teraz idem z pohotivosti kedze som mala dost silne bolesti pravejo vajecnika. A si predstavte ze tam mam folikulum 22mm ktory este len ide prasknut cize ovulacia este len bude a test bol pozitivny 4 dni dozadu!!! Teraz mam presne take bolesti ako zvyknem mavat pri ovu takze NESPOLIEHAJTE sa vzdy na testy ja som toho zivy priklad...nechapem ako je to mozne :-/
@megica33 mohla si mat pripadne dva a ten prvy nepraskol hmm ??? a este si testovala aj po pozitívnom ?
@dejna20 Moja a kvoli comu ti robili laparku ak sa mozem spytat, nestiham sledovat príspevky
@buckeye jezis zeny, vy ste tu niektore take skusene, ze ja len oci vyvalujem,,,,a to som si myslela ze rozumiem ovulke :((((( :(((
@marienka1703 to si tak neber, ja som biolog 🙂
@buckeye ahaaa 🙂)) aspon trocha utechy 😀 😀 😀 😀
@marienka1703 endometrioza-cysty
@maminka12345 ja mam ovulku max 24hodin po pozit teste.Viem to presne,lebo ju väcsinou citim.
@dejna20 aha, diky 🙂 tak dzím palceky
@buckeye no kukol mi ho ale nic nepovedal...povedal mi len tolko ze som este ovulaciu nemala ze ta este len bude...ze MS to urcite nebude a nieco spletal so sliznicou uz nepamatam ci vysoko ci nizko...ale vraj max do 3 dni mi folikul praskne :-/ ved uvidim podla ms lebo ta by mala dojst okolo 16-ho
Ahojte, vedeli by ste niektora prosim poradit aj mne. Dnes doobedu cca 11:00 som si robila 2 rozne ovulacne testy (2 rozne znacky) - oba boli pozitivne, poobede cca 18:00 bol uz dalsi test negativny. Kedy mozem ocakavat ovulaciu? V priebehu 12-24h od 11:00? Dakujem vopred..

Mozno odveci otazka na tomto fore ale mate niekto skusenosti s tehu testom plus lekaren? Su spolahlive?