icon

Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené

manamani1
15. dec 2011

Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?

majinka29
8. máj 2016

Mozno odveci otazka na tomto fore ale mate niekto skusenosti s tehu testom plus lekaren? Su spolahlive?

denidi
8. máj 2016

@kakatulik už by mohlo to zlaté vajko veru vypadnúť konečne 🙂

denidi
8. máj 2016

@majinka29 včera nejaká baba kdesi v skupinke pridavala zrovna tento tehu testik a mala ho pozitivny,len už neviem,koľko dpo bola,ale osobnú skúsenosť s ním nemam

megica33
8. máj 2016

Baby....teraz idem z pohotivosti kedze som mala dost silne bolesti pravejo vajecnika. A si predstavte ze tam mam folikulum 22mm ktory este len ide prasknut cize ovulacia este len bude a test bol pozitivny 4 dni dozadu!!! Teraz mam presne take bolesti ako zvyknem mavat pri ovu takze NESPOLIEHAJTE sa vzdy na testy ja som toho zivy priklad...nechapem ako je to mozne :-/

denidi
8. máj 2016

@megica33 fuuha..ale tým pádom je záhadný ten vzostup bt,hm zvlastne

megica33
8. máj 2016

@denidi ze? Ani ja tomu vobec ale vobec nerozumiem ... Ale bolesti mam presne take ako na ovulaciu

denidi
8. máj 2016

@megica33 ved budes vidieť,ako sa tvári bt dalej 😉 nachladnuta si neni,žeby tak vyletela?
Ja som to minulý cyklus mala opačne,dr tvrdil,že mam 22 mm folik a ovu mala byť na druhý deň podľa neho a bola až za 5 dnj,ale mne to našťastie bt aj potvrdila,ze to tak bolo

kiarka09042
8. máj 2016

Babi čo to znamena dva dní po sebe ovu test pozitív

megica33
8. máj 2016

@denidi no mala som zapalene mandle ale inak nic...on mi povedal ze aj dva tri dni este moze trvat kym praskne tak som zvedava

dejna20
8. máj 2016

@dejna20
@janulka_1
Tak mi konecne vybrali drenaz, sa citim ako iny clovek. Zajtra hajde domov 😂 inak strasny zvuk, jak ked pneumatiku vypustis 😂😂😂

maminka12345
8. máj 2016

@lauritkatesty a vzdy je ovulka az 12- 48 hodin po pozit teste??nestava sa ze je par hodin po pozit?lebo ked mi dnes vysiel pozit a snazit sa budeme zajtra je tam sanca?

lauritkatesty
8. máj 2016

@maminka12345 to su vynimky.. ale aj keby bola zajtra, vajičko zije este 24 hodin po ovulke.. cize aj zajtra stihate v pohode.. fakt to je jeden pripad z miliona zeby bola este v den pozitívneho testu

lauritkatesty
8. máj 2016

pre ilustraciu este obrazok..

megica33
8. máj 2016

@lauritkatesty a co povies na moj pripad?

buckeye
8. máj 2016

@megica33 no este je moznost, niekedy sa stane, ze dozreju z oboch vajecnikov, nemohol byt z jedneho uz uvolneny, preto stupla teplota, ten druhy nestihol a preto, zacali tie bolesti? Lebo ono sa to potom nasledne zasa hormonalne blokuje, ale stat sa moze

megica33
8. máj 2016

@buckeye takze myslis ze druhy este len teraz praskne? Ci ako?

maminka12345
8. máj 2016

@lauritkatesty dakujem si zlata 🙂

lauritkatesty
8. máj 2016

@megica33 neviem nečitala som, len som postrehla niečo s teplotou?? ale ona nemusi stupnut hned.. niekedy aj pomaly ide hore.

megica33
8. máj 2016

@lauritkatesty nie nie...myslim ten prispevok co som teraz dala

fotoportrét
megica33 Baby....teraz idem z pohotivosti kedze som mala dost silne bolesti pravejo vajecnika. A si predstavte ze tam mam folikulum 22mm ktory este len ide prasknut cize ovulacia este len bude a test bol pozitivny 4 dni dozadu!!! Teraz mam presne take bolesti ako zvyknem mavat pri ovu takze NESPOLIEHAJTE sa vzdy na testy ja som toho zivy priklad...nechapem ako je to mozne :-/

lauritkatesty
8. máj 2016

@megica33 mohla si mat pripadne dva a ten prvy nepraskol hmm ??? a este si testovala aj po pozitívnom ?

buckeye
8. máj 2016

@megica33 no ak praskol ten prvy, z druheho vajecniku a teplota stupa, znamena, ze zlte teliesko uz pracuje, tak uz nemusi, lebo progesteron dalsiu ovu blokuje, mozno preto ta bolest, nepozeral ti nahodou druhy vajecnik?

marienka1703
8. máj 2016

@dejna20 Moja a kvoli comu ti robili laparku ak sa mozem spytat, nestiham sledovat príspevky

marienka1703
8. máj 2016

@buckeye jezis zeny, vy ste tu niektore take skusene, ze ja len oci vyvalujem,,,,a to som si myslela ze rozumiem ovulke :((((( :(((

buckeye
8. máj 2016

@marienka1703 to si tak neber, ja som biolog 🙂

marienka1703
8. máj 2016

@buckeye ahaaa 🙂)) aspon trocha utechy 😀 😀 😀 😀

dejna20
8. máj 2016

@marienka1703 endometrioza-cysty

kakatulik
8. máj 2016

@maminka12345 ja mam ovulku max 24hodin po pozit teste.Viem to presne,lebo ju väcsinou citim.

marienka1703
8. máj 2016

@dejna20 aha, diky 🙂 tak dzím palceky

megica33
8. máj 2016

@buckeye no kukol mi ho ale nic nepovedal...povedal mi len tolko ze som este ovulaciu nemala ze ta este len bude...ze MS to urcite nebude a nieco spletal so sliznicou uz nepamatam ci vysoko ci nizko...ale vraj max do 3 dni mi folikul praskne :-/ ved uvidim podla ms lebo ta by mala dojst okolo 16-ho

sushia
8. máj 2016

Ahojte, vedeli by ste niektora prosim poradit aj mne. Dnes doobedu cca 11:00 som si robila 2 rozne ovulacne testy (2 rozne znacky) - oba boli pozitivne, poobede cca 18:00 bol uz dalsi test negativny. Kedy mozem ocakavat ovulaciu? V priebehu 12-24h od 11:00? Dakujem vopred..