icon

Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené

manamani1
15. dec 2011

Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?

jaja018
15. máj 2016

Takze predsa s toho nieco budeee

jaja018
15. máj 2016
magdushhh
15. máj 2016

@jaja018 mozem sa opytat ako to je s bazalnou teplotou ked mam stale po ovulacii 37.2? mam tyzden do menstruacie, cize test je zbytocne si este robit....citim sa unavene, ako keby na mna chripka isla, ale bez priznakov, iba ta teplota....nikdy som si nemerala bazalnu, takze sa v tom vobec nevyznam.dakujem za odpoved.

rula
15. máj 2016

@magdushhh este pockaj, zajtra, pozajtra, ci bude hore alebo zacne klesat.aj ja mavam BT po ovu 37-37,2. zatial netestuj, skoda testu.

jaja018
15. máj 2016

@magdushhh testovat je este zbytocne... Každý moze mat rozne vysoku BT, mozno je to tvoja normalna poovulacna BT.
Mam pravdu @lauritka ?

lauritkatesty
15. máj 2016

@magdushhh ano este eje zbytočne testovat, nemaš cely grafik ?? a meriaš rovnaky čas ??
mozno mas aj predovulacne vyssie.. a potom su aj poovulacne vyssie.

magdushhh
15. máj 2016

@lauritkatesty ahojte dievcata dakujem za odpovede. hehe neviem, ja to vobec nemeriam, nezaoberam sa tym. len nikdy som doteraz praveze takyto problem nemala. v pondelok bola ovulacia, v utorok teplota vyskocila na 37.4, streda,stvrtok,piatok az dodnes 37.2 a citim sa unavene, isla som do lekarne si caj kupit a to som bola prec tak pol hodku a ked som prisla domov mala som pocit ze som zabehla maraton. stale spim....a mam bolesti v podbrusku. ono to moze byt viacero veci, ja som sa opytala len na margo toho ze zvacsa tie grafy su takto ze pocas ovulacie vyskoci a potom ide dole....len teda ako som hovorila, nikdy som takyto problem nemala, ze by som sa takto citila. tak uvidime.....

magdushhh
15. máj 2016

@magdushhh ja som si to v utorok odmerala len skrz to ze som sa citila fakt na houby....aj streda, az dodnes. inak by som si vobec nemerala.myslela som si skor ze ide na mna daka choroba.ale nic ma neboli, bez akychkolvek priznakov.no ostava len cakat.

julkaoli
15. máj 2016

Ahojte, prosim o radu. Robila som si testy A podľa všetkého bol pozitívny na 10dc. Čo vy nato? Sexikovali sme na 10 dc večer. Myslíte že to stačilo, nepresvihli sme to?

denidi
15. máj 2016

@julkaoli neviem,ale mne sa uplne pozitivny nezda ani jeden,ale najsilnejsi sa mi javi ten 11DC mozno si vrchol nezachytila,takze ovulka by mala byt do 48 hod po najpozitivnejsom teste,tak mozno 12DC
Hlien si si nesledovala? dnes si kolky DC?

megica33
15. máj 2016

@julkaoli ani jeden nie je pozitivny...ja si myslim ze ovu este len pride. Testuj dalej 🙂

julkaoli
15. máj 2016

@denidi no hej tak som to myslela ze na 11dc že bol asi pozitívny, pravdepodobne ráno, alebo večer 10dc. Dnes som 12dc. Beriem closylbegit. V pondelok mám ísť na folikulometriu tak len dúfam že mi nepovie že už mám po. Minulý mesiac som mala ovu až 16dc. Pekné mi to odsledoval A naplánoval aj sa to vydarilo ale asi bolo biochemické. Test tehu mi ukazoval 3dňu ale čiapočka bola slabá A nesilbela A potom prišla mrcha. Tak dúfam že keď bola včera tak sme to nepremeškali.
Včera som aj večer mala silné pichnuti na ľavom vaječníku. Myslíš že stačí ten sexik na 10 dc? Ešte dnes poistné ale môžme až večer-ked mala zaspí.

lauritkatesty
15. máj 2016

@magdushhh a merias rovnaky čas hned po prebudeni ?

julkaoli
15. máj 2016

@megica33 fakt, no určite budem testovať aj večer. Aj zajtra ráno A doobedu idem K dokimu tak budem vedieť čo A ako.

denidi
15. máj 2016

@julkaoli ak si dnes 12 DC tak urcite nepremeskate,kludne aj vecer,ked mala zabuva 🙂
mozno ti clostil trosku urychlil ovulku,takze ak sa bude dat,aj zajtra by som poistila 🙂

julkaoli
15. máj 2016

Inak naživo je tá ciarka fakt silná, trocha som to stmavila. Tak veru neviem.

julkaoli
15. máj 2016

@denidi tak to si ma potešila 😉

denidi
15. máj 2016

@julkaoli mozno medzi tymi dvoma testami bol vrchol,tazko povedat,kazdopadne skus dalej testovat a preistotu si to ale poistite,keby nahodou a zajtra teda uz budes vediet,podla toho,co povie dr 🙂 bt nemerias?

julkaoli
15. máj 2016

@denidi nemeriam, lebo u nás sú rána ťažké😀 nestihačka.

natuskaf
15. máj 2016

Ahojte. tak som sa dala na testovanie aj ja. Doma máme jednu slečnu onedlho bude mať 3 rocky, ktorá sa podarila celkom rýchlo, ani sme to moc neriešili a behom 4 mesiacov sa zadarilo, potom keď mala ma 10 mesiacov som znovu otehotnela, ale som potratila :( a odvtedy sa nám akosi nedarí. Takže som objednala testy a začala testovať a tu je výsledok čo myslíte? Zajtra idem ešte k Dr, tak mi aj folikulometriu urobí, tak som zvedavá. Len sa chcem spýtať ak bol test pozitívny kedy tutu mutu? Dnes či radšej v pondelok? Ďakujem za rady 🙂

megica33
15. máj 2016

@julkaoli pozri na moj pozitivny test...takze myslim ze este urcite len budes mat ovu 😉 ja som mala tiez testy raz silnejsie raz slabsie ale pozitivny spoznas hned 🙂

megica33
15. máj 2016

@julkaoli pozri 19 DC uu som si myslela ze je pozitivny a nebol 🙂 a nakoniec az 22 DC bol ten pozitivny vyssie ... Takze testuj dalej 😉

butterfly333
15. máj 2016

@megica33 to maš testy tu z MK one step?? mne sa zdaju že nejak málo farbiva maju neviem mám ich doma no nejak nesilneju. 😕

megica33
15. máj 2016

@butterfly333 ako tie mam...no vidis ze mne prinpozitivnom vysla testovacia ciarka silnejsia ako kontrolna. Ktory den cyklu si?

megica33
15. máj 2016

@butterfly333 ano a nie ako 😀

natuskaf
15. máj 2016

@megica33 novo tak si mi aj hneď dala odpoveď na moju otázku :-/ tak budem testovať ďalej..

megica33
15. máj 2016

@natuskaf vies co v tvojom pripade su celkom silne tie zo 16-ho dna...mozno si nezastihla tu najsilnejsiu...takze u teba to uz ovu byt kohla

lludkaa
16. máj 2016

Žienky potrbujem radu,podľa testov ovu asi bola v sobotu však, myslela som si že ciarka este stmavne ale uz slabne takže asi už ovu prebehla. Sexik s mužom sme mali v piatok ale vcera bol spolocensky ,,unavený,,takže bič nebolo :( myslíte že ak sa pokúsime dneska tak nejakým zázrakom sa nám môže podariť? Alebo žeby z piatku ,,niečo,, prežilo? Som nešťastná z toho... :(

butterfly333
16. máj 2016

Baby čo poviete ? Už sa blizi

butterfly333
16. máj 2016