Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@senselinka ahaaa,sa mozem čudovať,c o som aká cula,ked mam spať😂
@senselinka dakujem za link,je to tam no,znizit by som ju nechcela,myslis,keby ju dám tesne pred spaním a zaspim pokiaľ zareaguje,to by mohlo byt?
@denidi prave že sa má brat rano na lačno a večer pred spaním.tak je to tam pisane v tom letaku že je to učinejšie ked sa berie večer.
@denidi moja ved si prečitaj cely letak čo bol k tomu tam je to pisane pre lepší učinok sa má brat večer pred spanim.
@butterfly333 inak to ma aj zmysel. Telo sa regemeruje a vstrdbava co nestihlo za den.
@kakatulik ano ved tak to tam je napisane ja to tak beriem a zaspim hned. Ty ju už berieš?
@butterfly333 ja mam este n6 tyyden tu tabletkovu a zacinam.
@kakatulik
@butterfly333 jj,ale ja som si to vysvetlila tak po svojom,ked vecer pred spaním je u mna aj hodinu pred spaním😃😂 pre mňa mali osobitné napísať: vecer tesne pred spaním😂 diky baby,uz budem užívať teda tesne pred spanim
@denidi ja tak davam a zaspim hned. Ale je strašna fuuj. No mám ešte doma med s mater.kašičkou tak to pojedam.
@butterfly333 ako tá chuť je skutocne otras,chlpy mi stávajú,ked to preglgnem,ale čo nespravíme pre našich cukríkov😉 a aj pre seba
@denidi ved to ano to si aj ja vravím vydržím všetko. No mne sa zda že sa zas nezadarilo.
@butterfly333 vydrz,ved si este len zacala uzivat.
@denidy,to bude asi tym,ze v tej tabbl.forme je tej kasicky malo v porovnani s tou cistou.
@zunajda takze ovulka bude uz dnes. Cize vies co robit. Tu tabl.mam z ldjarne a tu cistu z www.vceliaaterskakasicka.sk,aleak poznas mejakych vcelarov,kup tam.
@zunajda aj moj ex svokor je včelar a poslal mi po synovi medík so včeliou kašičkou uz som ho skoro všetok zjedla 😉
@butterfly333 budem sa ho musieť opýtať...dúfam, že ma bude zásobovať 😉
@zunajda v tom mede je to faj ja jem plus ešte aj čistu mater.kašičku

@denidi tu to je v 7 odseku
http://www.biosferaklub.info/vcelia-materska-ka...