Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@lauritka zlatino, to už akoze bola ovulka? Len včera na obed pozitiv test, dnes uz nie, ale teplota vo výsavách...
@senselinka ahoj, no niekedy sa stane, ze uz na druhy den prebehne, mozno skoro rano bola hmmm.. asi uz bol velky folik a skoro praskol
@senselinka zaujimava je ta tvoja teplota. Tvoja pred-,a ovulacna,je moja uz davno poovulacna. Inak ja mam tiez ovulku uz max. do 24 po ovu teste,alebo aj skor.
@normab je pozitivny. začnite sa snazit. este otestuj zajtra ci slabne, potom nastane ovulacia do tych 48 hodin od vrcholu , cize od dnes
@butterfly333 ja mavam vždy okolo 13 DC, len teraz som čakala neskôr, lebo som mala pocit, že sa mi natiahne cyklus po kyrete, ale asi nie 😝
@kakatulik teraz celkom v pohode, možno aj vitamíny svoje spravili...a čo z toho, keď si musime davat pozor este 😔
@senselinka ja som mala po laparke až na 21dc teraz prvý krat tak skoro.ale aj tak citim že nič z toho
@senselinka ahaaa,tak tam je pes zakopany?
Na moj hlien neucinkuju ziadne vytaminiky,ziadne grapy ani nic. Nie ze by som nemala,ale nie je to nic svetoborne.
aky teplotny rozdiel zvykne spravit to, ked sa meria o hodinu alebo dve neskor ako zvycajne?
@zunajda ahoj ake mavas dlhe cykli ked ovu az tak neskoro.?? Snazis sa o prve a uz dlhsie ci len zacinas.lebo aj ja mam dake dlhe cykli a ovu az neskor. ja 30DC potom 39DC a naposledy som sa trafila aj s pozityv. ovu testom 42DC. Ze ci to neva tak neskoro??? Dnes som 22DC meriam len teplotu a testy skusim najskor ob tyzden. 😉 😉
@jucka27 8DPO je ešte skoro..skús 10DPO..čo 2/dni sa zvyšuje HCG.Držím palce..vyzerá to celkom nádejne 🙂

@zunajda my sme zacali tusim voktobri do februara,ale potom pauza,lebo som mala v aprili MR,tak zaciname az tento cyklus.