icon

Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené

manamani1
15. dec 2011

Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?

majka_3
15. nov 2013

@lauritka cize ak som toto mala ovulku na ten7dc lebo vcera som nerobila test dnes som robila a je uz bledsi..cize asi som ju prepaasla..a uz ani bolesti nemam ake som vtedy opisovala...nic proste vsetko zmizlo 🙂 cize ze by taka bolestiva ovu? a teraz ked som mala ovu na ten cca 7dc kedy dostanem mrchu? do 14 dni? lebo cyklus mavam cez 30 😀 tak som jelen 😀

lauritka
15. nov 2013

@majka_3 no ak bola skor, tak sa ti cyklus posunie ;) ovulku si asi mala vcera.. ked to bol vrchol na 7 dc..

hlien by uz mall byt husty a kremovy .. a ms by mala dojst do 14 dni od dnes.

na druhej strane, ak to nebol vrchol, este sa pre isotu sleduj.. keby sa znova objavile nejaky plodny hlien, treba potom zase skusat testikovat

majka_3
15. nov 2013

@lauritka praaveze ja som nepostrehla ziaden hlien..lebo som mala este ms..sice uz konciacu ale to bolo len spinenie...ale bolest ako keby mam ms dostat preto som pozerala ako puk ze mozem mat tak skoro ovu.dokonca este teraz mam jemne spinenie s ms...a to uz som 9dc

matazo
15. nov 2013

ahojte kočky, máte niektorá skúsenosť, že Vám graf označil ovulku a dnes mi ju zrušil. Neviem prečo teplota tak klesla, ked by som mala byť 10DPO. mám chvílkové bolesti akokeby na ms, už tomu nerozumiem. http://www.fertilityfriend.com/ttc/index.php?in...

lauritka
15. nov 2013

@majka_3 no nevadi. tak uvidime.. ze ci sa este hlienik neobjavi. zatial pocitaj, ze teda ak bola skor. do 14 dni sa ukaze. bud ms alebo dve // 🙂

lauritka
15. nov 2013

@matazo zle si dala link..

hore na sharing, home page set up.. a tam si klikni na creat ur own chart.. hore v ramceku ti vygeneruje link 😉

kissiska
15. nov 2013

NO baby chcem sa opýtať, vy ste tu také skúsené....mám pravidelný 28 dňový cyklus, takže v podstate na 14 den by mala byť ovulácia...alebo v podstate najplodnejši den na oplodnenie 🙂...robila som si dnes (lebo dnes je môj 14 den) ovu test a je uplne negatívny, ta testovacia čiarka sa vôbec neukázala...tak ja teraz tomu nerozumiem...môžem mať inokedy ovuláciu? Je možné, že som ju mala tesne po MS čiže niekedy na 10ty deň?? neviem, či mám dalej testovať ovu, ked je to tam čisté, či prebehla alebo nie....minulý mesiac sme sa takto cez plodne dni snažili a nič, tak preto som sa otestovala a prekvapil ma výsledok...dakujem
za radu ....

majka_3
15. nov 2013

@lauritka dakujem za rady 😉

lauritka
15. nov 2013

@majka_3 nz 🙂

matazo
15. nov 2013

@lauritka http://www.fertilityfriend.com/home/4922c9 skúšala som, ale nešlo mi to, vieš to otvoriť ???

lauritka
15. nov 2013

@matazo hmmm , mas dot nizke tie teploty.. teraz sa to tvari pomaly ako anovulak 😨 .. mala si velmi malo teplot -tych vysokych.. a uz si dva dni dole..mozno aj preto to zrusil... tie ovulacne boli uplne pozitiv ?

matazo
16. nov 2013

@lauritka ahoj Lauritka, ovulačné pozitívne som tam len vyskúšala napísať, čo to spraví, lebo testovať som začala od pondelka (bolesť som cítila sobotu a nedelu, tak som predpokladala, že mohli byť pozitívne, ) Teraz sa v tom už vobec nevyznám, asi mi ostáva len čakať. Minulý mesiac sa mi to krásne zdvihlo, nechápem čo sa teraz deje 😒

matazo
17. nov 2013

tak a je to jasné, anovulák ako hrom ☹ ☹ ☹ ale asoň už končí, MS je velmi na blízku....

sara32
17. nov 2013

@majka_3 Servus Majka 🙂 ja dnes robila testik, uz sa mi to opät blizi 🙂teraz taka velkaaaa chut na sexik, a ked pride ovu ( do 4dni.....) tak chut prejde a boli to ;(((( ale tento mesiac to dako zvladneme 😅 uz sa tesim 🙂 dotaz: ak ta uz neboli, tak je po ovulke 🙂budeme tento mes naraz tehulky ? ♥

sara32
17. nov 2013

@lauritka ahoj 🙂 mam otazocku🙂 blizi sa mi ovulka ( do 4dnoch , je to tu...)))) no a otazocka, zvyknem mat pozitivne testy 2dni, prvy den je ciarka rovnaej farby ako kontrolna, a na druhy den uplne tamva , tmavsia ako kontrolna( cize je test uplne pozitivny.....) porad mi, (kedze ma to cez ovu boli...) kedy sa mam milovat ????? v den toho pozitivneho testu, alebo az na druhy den ? dakujem🙂 Do Vianoc tuzim ako nikdy predytm byt tehulka, snazime sa len 3mes🙂 dakujem za radu .-)))) a tebe sa ko dari, ako sa mas? velmi ti prajem, aby si aj ty konca roka otehotnela 🙂)))))) ♥

majka_3
17. nov 2013

@sara32 pridavaj fotecky ako to vyzeraaa 🙂
noo ja neviem 😀 ja to mam nejake cidasne 😀 ten test na 7dc tmavsi na 9dc uz bledsi ako ten toho 7dc tak neviem ci bola v tedy na 8dc ovu alebo nie..lebo hlien mam az teraz a to som 11dc takze tomu nerozumiem .... 😖 😖 😖 😖 😖 😖 😖 😖 😖
drzim ti moc palce..... 😉 😉 😉 😉 😉

ellenie
17. nov 2013

Babenky 11DC 🙂 je to tam, vsak?🙂

sara32
18. nov 2013

@majka_3 tak ak mas hlien, zavisi aky ho mas ...najprv je vodnaty, potom je ''mokry'' taky pred ovulacny, a ked nastane ovu nemala by si mat ziadny hlien, v den ovu sa mne vzdy zmeni na kremovy uz....az do mrchy taky bielo priesvitny ........podla mna zle testujes ......testuj kazdy den a daj Foto ......... ok skusim nevyhadzovat a fotit 🙂

sara32
18. nov 2013

@ellenie ano, ale este dnes otestuj, ta kontrolsn bude este tmavsia az potom nastane ovu ale az do 48 hodin "!!!!!!cize zajtra, abo dnes vecer, drzim palcoky 🙂 😉

majka_3
18. nov 2013

@sara32 nooo na tvoju radu nepijem a pojdem to testnut dnes na 12dc.pridam ti potom foto ak tam nieco bude 😀

majka_3
18. nov 2013

@sara32 no takze nieco tam je ale nije to tmave ako kontorlna 😀 uvidiime neskor ked mam tie hlieny a mokro 😀

sara32
18. nov 2013

@majka_3 ja mam dnes prvy den bolesti, to znamena u mna ze ja ovu budem mat az do4dnoch .......... cize asi to vychadza na stvrtok+piatok az .......... slaba ciarka,,,,,,potom dam fotky az po ovu, aby si videla aku tmavu silnu ja vzdy mavam .-) jasne ze pofot ak mozes fot len cez den na dennom svetle a bez blesku, najlepsie mobilom 🙂 ten ukaze bez blesku na dennom svetle krasne 🙂 ja dnes len 16den a ovu mavam az na 20-24den, takze ja si este pockam 🙂

sara32
18. nov 2013

@majka_3 tak este ovu len mat budes !! podla mna na 14-16den !!

viera84
18. nov 2013

@kukadielko ahoj, ako si dopadla u dr. ??? Pevne verim, ze len a len dobre. 🙂

kukadielko
18. nov 2013

@viera84 ahoooj, no je to gravidita, v maternici, no videl iba gestacny vak a naznak zltkoveho vaku a embrya. Gestacny vak ma 2 cm, co je vraj na moj tt ok. Som 6+3. O dva tyzdne kontrola, pre istotu mi dal Duphaston. Mam sa setrit a dobre obliekat. A ty ako? Bola si uz na kontrole? Verim, ze aj u teba vsetko ok... 😉

viera84
18. nov 2013

@kukadielko ahoj, ja som bola v piatok ale nebolo nic vidiet na utz ani vak. Povedal mi ze je tam pravdepodobne tehotenstvo, pretoze mam vysoko sliznicu. Tak som bola dnes na odbere krvi na HCG a zajtra je vysledok a v piatok opat na utz. Ale robila som si dnes test a pekne zosilnel takze zajtra by mali byt dobre vysledky. A pevne dufam, ze budu aj v piatok.
Tebe blahozelam a teraz vam prajem hlavne vela pohody, a vela vela zdravicka obom mamine aj drobatku. 🙂 Napis potom v ktorej skupine juloviek budes, i ked dufam ze sa zalozi len jedna 🙂 A pevne verim ze sa k vam pridam. Pekny vecer

kukadielko
19. nov 2013

@viera84 dakujem, aj tebe prajem, aby fazulka rastla tak, ako ma a hlavne aby ste to dotiahli do konca bez nejakych komplikacii. Aky tt ti vychadza podla ms? Verim, ze v piatok uz budete nieco vidiet. Ono v tych zaciatkoch je to u kazdej ine, niektora vidi skor, ina neskor. Napriklad ja viem, ze som mala neskor ovulku, tak urcite moze zavazit aj to. Mne je od vcera vkuse na zvracanie, ale dost silno, mam co robit, aby som sa v robote pretvarovala. A spala by som vkuse, doma som uplne nepouzitelna. A bradavky bolia jak das!!! Daj mi v piatok vediet, ako si dopadla. Budem drzat palce a posielat ti pozitivnu energiu 🙂

sara32
19. nov 2013

@lauritka som ti pisala, ale asi nie si online ...... dnes ma daco prekvapilo,,,,,normalne mavam 2-4dni bolesti, pred ovu a testik pekne az do ovu vzdy tmavne................ vcera zu bol tmavsi ale eset negativny, a dnes slabulinky....... mozno som Vela pila tekutin, ale nechapem to............. mam hrozne bolesti ;((((( mohlo sa stat ze ovu nastane tak sup sup ??lebo vcera som testovala na obed, zeby vcera v noci bol pozitvny a dnes mam ovu ????? skusim testnut zajtra, este sa mi to nestalo, ze by netmavla ciarka..mozno som Vela pila,,,,,,, bolesti ukrutne ako pri ms........no ako som zu pisala, mavam ich 4dni a potom mam test uplne pozitivny, je to sice len treti mes , zeby sa urychlila ovulka? no snad zajtra uvidim,,,,,nebudem nic pit!!! hahahahha vcera bolo tutu mutu, lenze tutu mutu by malo byt pri poz.teste a ratam ze ovulka dojde az stvrtok+piatok 🙄

lauritka
19. nov 2013

@sara32 ahojki... no moja moze byt, ze to to stuplo vecer na uplne pozitiv.. a co hlien ?? uvidis teda zajtra.. ak sa ti uz potom zmeni aj na kremovy, tak je asi fakt po ovulke.

sara32
19. nov 2013

@lauritka ale nechapem to....... ovu ma prist az strvtok 🙂 no zajtra testnem, test je uplne negativny dnes, vcera sa blizil ku pozitiv,,,,,,,,,uvidime 🙂 ako sa mas ? budem rada, ked potom napises, ked aj ty budes tehu ♥ este mam testiky , tak do soboty testujem 🙂