Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@lauritkatesty zajtra testnem este 🙂 snad konecne bude ovu pomocou liekov🙂
@lauritkatesty test je z minulého cyklu ...lenže plod sa neudržal
@lauritkatesty čo povieš dnes 7dc v skutočnosti vyzera lepšie beriem clostil myslim že bude ovu skor. Od včera bolest na lavej strane.
@zunajda aha ..
@butterfly333 tak moze sa to blizit. a vlastne si bola na kyret, alebo oddkrvacala sama ?
@lauritkatesty nebola som na kyrete same sa to vyčistilo a nemala som žiadne bolesti, no vravím od včera cítim dost lavý vaječník aj ovu sa mi zda že bude čoskoro len dufam že sa zasa zadarí aj ked nie hned ale do konca roka ano.
@butterfly333 tak dufam ze ano.. uz je maternica naštartovana 🙂
@lauritkatesty verím že áno a že je v poriadku 😉
@butterfly333 moc moc ti drzim palce aby to hned vyslo
@janulka_1 Dakujem snád sa zadarí hned a zaplní smutok no pozri aj ovu bude asi skor som 7Dc a aky celkom fajn testík
@lauritkatesty ty si taka najskusenejsia a najznalejsia veci 😉... Robila som (nechcene) pokus. Rano prve meranie 36,2 a o hodinu na to (bez akejkolvek aktivity, vstania, proste dalej som zaspala) som mala 36,4 cize o 0,2 stupna viac. A na druhy den to iste ale teploty 36,4 a potom 36,6. Moze sa mi az o 0,2 stupna menit bt v priebehu hodiny?
@butterfly333 pozeram, ze vyzera to tak, ze o den/dva uz bude top. Juj moc som drzala palce ale verim, ze teraz to uz bude v poriadku
@janulka_1 no je to záhada ako sa mi tá ovu posunula dakedy bola okol 16-20Dc naposledy čo sa zadarilo bola už 13dc a teraz to vyzerá skor no super snád sa zadarí ale až do štastného konca.,
@butterfly333 nič sa neboj, treba verit. Ved mas krasne 2 deti tak nieje problem aby aj to tretie bolo. Len treba verit a snazilkovat
@janulka_1 tak je to sice dost , ale kludne 🙂 taky priemer byva, kazda hodina o 0,1.. ale nie je to vzdy pravidlo .. najlepšie ak si to človek odskuša sam na sebe
@janulka_1 ja verím že sa to ešte podarí len ten strach ostane.
@lauritkatesty je to take matuce ale uvidime
@butterfly333 tak to ti verim, neviem si to ani predstavit. Si silna zena
@janulka_1 ale nespala si počas tej hodiny či ?? este skus, ze zmeriaš , este pospiš hodinku a tak..
lebo sice si nemala telesnu aktivitu ale uz si bola hore...
ak su dve ciarky silne na ovul teste tak jeovulacia ?? ci ako vysvetlite mi to prosim
@lauritkatesty praveze som zaspala dalej. Zobudila som sa, zmerala, pozrela, otocila na bok a spala dalej.
@janulka_1 aha 🙂 odsleduje si este takto par dni, ci to nebola len nahoda. je to zaujimave, ze o hodinnu az takto stupne
@majka2 je robený z ranneho moču?Ale aj tak je negat.
@butterfly333 ano z ranne a ten co je pozitivny robila poobede
@majka2 a máš foto aj pozitívneho?hod sem lebo tieto dva su negat.

@zunajda super tak to vyzere, ze fakt nakoniec ovulka prišla 😉
a na testikyu vidim aj čiarku