icon

Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené

manamani1
15. dec 2011

Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?

sara32
21. nov 2013

pozrite kocky, ja sa cez ovu tazko milujem, kedze ma vsetko boli, preto to nechcem prepast, risknem teda uz dneska ;))) a pozajtra mozno ...ja uz sama neviem 🙄

bombonka
21. nov 2013

@lauritka a Ty máš na to nejakú kvalifikáciu,že sa do toho rozumieš ? nemyslím si,že je to blud čo písala @sara32 . Ja verím svojmu lekárovi. Kto chce nech verí Tebe,ale pokiaľ nie si sama MUDr. a nemáš na to kvalifikáciu nemala by si sa byť do hrude,že je to tak ako píšeš Ty.

lauritka
21. nov 2013

@bombonka nie nemam, a lekari maju a aj tak sa mylia. takze si vyber. a bijem sa do hrude ano a budem sa bit, lebo mam skusenosti, videla som milion testov, milion grafov, plno zien vdaka mojim radam otehotnelo..
takze ano, verim si a kto chce nech da na moje rady, kto nie tak nie.

a nie kazdy s titulom musi byt kvalifikovany . lekar nie je boh.

lauritka
21. nov 2013

@bombonka vdim, ze si tu dva dni aj s cestou, ak mas chut sa hadat , tak ja nie. a uz koncim tuto debatu.
lebo je to pod moju uroven.

bombonka
21. nov 2013

@lauritka a čo,keď som tu 2 dni s cestou ? to nemôžem vyjadriť svoj názor ???? ale iba Ty ????
pre mňa za mňa sa do hrube bi . Ale nespochybňuj názor lekára a odborníka.

lauritka
21. nov 2013

@bombonka pekny vecer 😀

bombonka
21. nov 2013

@lauritka 😝

sara32
22. nov 2013

ej ej ej kocky .-)))))) ja uz dnes bolesti, uz mi asi pukne folikul, boli to priserne, ale sexik siel ''kvalitne'' hihi dnes testnem poobede ci uz pozitivny .)))) nevie preco si myslim ze az zajtra bude pozitivny..... joj dufam sa ''trafime''

viera84
22. nov 2013

@kukadielko ahoj, tak dnes na kontrole sme videli aspon vak velkost 7 mm . Nasadil mi duphaston aby sa to lepsie chytilo a kontrola o tyzden. Dufam, ze ti uz je lepsie a prajem aby sa ti nevolnosti nerozbehli. Ja zatial nic nemam okrem bolesti prs. U maleho som nemala vobec nic okrem toho ze som nemala ms, tak velmi dufam, ze to tak bude aj tentokrat. A skupinu si uz vybrala, videla som ze su myslim porod v juli 2014 a potom je este uzavreta skupina myslim julovky 2014.

kukadielko
22. nov 2013

@viera84 ahoj, no to je super! Ja som bola 6+3 a vak mal 2 cm. Od zaludka je mi lepsie, no neni to 100%. Dnes rano ma zacalo trochu boliet hrdlo, tak som hned utekala k lekarke. Nechala ma pre istotu do stredy doma, nech som v klude a oddychujem. Tak lezim a napchavam sa a teraz ma boli brucho 😎 aj ty sa setri a hlavne vyhybaj chorym ludom...

elinka84
22. nov 2013

@viera84 Ahoj, aj ja som bola včera na kontrole a dutinka mala veľkosť 6,3mm...máme to skoro rovnaké.. 🙂
Podľa poslednej MS si teraz ktorý tt?
Ja som v tej súkromnej téme júloviek a sú tam veľmi zlaté baby...požiadaj autorku aby ťa pridala... 😉

viera84
22. nov 2013

@elinka84 ja som dnes 5+4 pridam sa ale az ked uvidim uz drobatko v dutinke, nechcem predbiehat 🙂

mirka251
22. nov 2013

@lauritka ahoj zlatko,nic si nerob z tychto prispevkov vyssie, my ktore ta pozname a vieme cim si si presla a mame prestudovane diskusie kde si davala rady a o vsetkom diskutovala s babami,ktore si meraju BT alebo aj s inymi problemami,vieme ze si skusenejsia nez nejaky MUDr. 😀 ja som ti tiez vdacna za rady a skusenosti ktore si mi odovzdala a pomohla tym k tehotenstvu 😉 slecna alebo pani je tu par dni a asi len z nudy,sa navaza do inych 😀

lauritka
22. nov 2013

@mirka251 dakujem za povzbudive slova. 🤐

kukadielko
23. nov 2013

@lauritka aj ja sa pridavam a dakujem za pomoc a cenne rady ❤️

sara32
23. nov 2013

@lauritka ja dakujem tiez ♥♥♥ vies za co ♥♥♥ a vies ako som Ta prvy krat oslovila 🙂 lebo som to tu predtym stale len citavala, no a kedze tuzim po babätku, tiez som Tebe pisala♥♥♥ ja sa dakedy vo svojom tele nevyznam, boli ma moc ovulka, teda predovulacne bolesti ale tvoje slova ma vzdy povzbudia ♥♥♥pockame na poz.testik a potom ''skusime'' ♥♥♥

baritus
24. nov 2013

@lauritka aj ja len ďakovať môžem za dobré rady a držať aj tebe palce 😀, a na iné rečičky nedaj

orionka1
24. nov 2013

@lauritka JA TIEZ DAKUJEM za kazdu radu , ked nemam v niecom jasno , hned tebe pisem 😀

majka_3
24. nov 2013

@lauritka ja tiez dakujem 🙂 dostala som vela dobrych informacii 🙂

majka_3
27. nov 2013

@lauritka Ahoj 🙂
idem sa ta spitat..lebo mam s toho hokej... robila som ovu testy no od 14DC do 18DC noo na ten 18DC mu mozo este trosicku chyybalo aby bol uplne rovnaky... ale bol tmavy... no a od 19DC som mala uz ine testy(znacka)..cize tam bol pekny skok a cirka bleda.20DC som test nerobila som myslela ze to nema uz zmysel ale vcera ma pobolievalo brusko tak dnes som zasa testla a to som 21DC a vyskusala som hned dva ale rozdielne znacky.nieje sice pozitivny ale je tmavsi ako ten z 19DC. cize podla teba ovulacia nastala kedy? ci este len nastane... sexik bol 20DC myslis ze je tam nejaka sanca? dakujem 🙂

lauritka
27. nov 2013

@majka_3 no podla toho to vyzera, ze mohla byt ovu 19-20 dc.. cize aj sexik mohol byt nacas.

mas uz kremovy hlien ?? ak ano, tak uz je pravdepodobne po ovuke. to nevadi ze na inom je silenjsi, mas rozne testy. slabsie, ci sinejsie , to neporovnavaj.. Lh je stale tam.. to uz len od testu zalezi.

su negattivne.

sara32
27. nov 2013

@lauritka slubeny testik ................ja mam hokej tento cyklus uplny,,,,,,,,,,,,,,,,,,ovu mavam 19-24den.............. zeby ma predbehla a Bola v ten den 16ty ?? ;((( no supis, sexik bol az od dna 19 ;((((( nechapem, ale ze bolesti zacali az na 19den .....prisa bolia od 24.11. no a ten plodny hlien zacal 16.11. som z toho jelen ;(( bud som nezastihla ovu na teste ( zle testovala, Vela tekutin ;(( alebo ma ovulacia predbehla a Bola bez bolesti ( zu rok mavam ale ovu s bolestami !! ) alebo neprskol folikul;(( zato tie 9dnove bolesti !! takze UZ len ''cakat'' mrchu ci dorazi,,,,svinucha....... 😀 do nedele !! ;((( 😠 pridavam slubene Foto !!

lauritka
27. nov 2013

@sara32 no neviem zlatik. ako som ti pisala. mozno bol fakt silny predtym. uvidime ci dojde mrcha alebo co bude. 🙂

sara32
27. nov 2013

@majka_3 Majus, vidis .....pozitivny 17-18den ovu na 19+20den, mozno ste predsa stihli ♥ teskam sa tebou 🙂)))))))))))) das vediet 🙂)))))) budes tehu uvidis !!!!♥ ja som vcera myslela ze mi dnes stmavne na pozitivny test, bolesti mam ako na OVU ,,,,,ale vidis,,,,a to som pila len pohar kavy a tak testovala,,,,,, mozno som zle testla ;(((( ja zu neviem, v kazdom pripade si to ''tutu mutu'' aj dnes doprajem, zacalo sa mi to toizto pacit, aj cez ovu, aj to len jednou polohou(kvoli boolestiam) IDE po masazi som ako znovuzrodena a potom je to o to krajsie ♥ drzim Ti palceky a terazzzzzzzzzzzzzzzzzuz idem konecne dat VARIT hihihi 😝 😝 😝 😝 😝

sara32
27. nov 2013

@lauritka ok ale preco teda bolesti zacali az na 19den ?? aj terza ma tak picha na lavej strane ze skvecnem ;)))))))) podla man mam ovu zajtra hahahahahha ale dosli testiky, mylsisi ze Kava test ovplyvni ,,,druhy moc ranny?

majka_3
27. nov 2013

@lauritka ano od dnes mam uz husty hlien.cize asi t nevyslo.. 🙂 😒 😒 😒
dakujem

lauritka
27. nov 2013

@sara32 neviem, nie vzdy sa vsetko musi zhodovat ... mas vseobecne silnejsie testiky.. este ma napadlo, robili ti hormonalny profil, neviem ci uz sm eto rozoberali.
musim utekat off. potom nakuknem

lauritka
27. nov 2013

@majka_3 este nevies ci to vyslo, ved husty hlien je normalny po ovu. 😉

majka_3
27. nov 2013

@lauritka lenze ten sexik bol asi neskoro tak som to myslela....lebo vcera uz som nemala ani taky vodovy hlien...len mierne bolesti v podbrusku..takze uz testy robit nemusim ked uz viem ze mam po ovu ze? takze teraz by som do 14 dni mala dostat mrchu ano?

sara32
27. nov 2013

@lauritka hej robili mi, mam vsetko v poriadku,,,,ok dakujem a prajem Pekny den ,,,mame tu zimu )))

sara32
27. nov 2013

@majka_3 majka ja som min mesiac dostala po ovu na 9den mrchu uz, je to len statisticke ze 14dni, 9, 11dni 🙂