icon

Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené

manamani1
15. dec 2011

Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?

majka_3
27. nov 2013

@sara32 no ved tak som to myslela ze do cca 14 dni nie presne 😀 ja som min mesiac dostala za 13 dni 🙂 od ovu ...

sara32
27. nov 2013

ja na 11den mavam , ale bolo uz aj na 9den, )

lauritka
27. nov 2013

@majka_3 aha.. ano takk cca do 14 dni.. testovat mozes aj trosku skor. tak 2-3 dni pred ;)

lauritka
27. nov 2013

@sara32 tak uvidime koniec cyklu, 🙂

denisa87
29. nov 2013

som s toho jelen,prvy rano o 5-tej-prvy ranny,,druhy o 7-mej,tretí teraz 😖 bazalku som prestala merat,mam zvysenu teplotu kvoly chorobe ☹

elinka84
29. nov 2013

@denisa87 Ale veď to vyzerá super... 🙂 , koľký DC si dnes?

denisa87
29. nov 2013

@elinka84 17 dc,a o 15tej bol este silnejsi 😉 inak riadna zmena,minulí mesiac bola ovu na 35 dc ,zacala som pit alchemilku,asi pomohla 😀

elinka84
30. nov 2013

@denisa87 tak potom super, všetko je na dobrej ceste - tak šup šup dnes sa vrhni na drahého.... 😀

radkatom
30. nov 2013

Ahojte. Chcela by som Vas poprosit o nazor. Mavam cca 30 dnove cykly ale tento mesiac som mala cca na 14ty den ovulacne bolesti ale na 15 ty den bol ovu test negativny. Teraz je 30 ty den cyklu a mam asi dalsiu ovulaciu. Ovu test je pozitivny a chceli by sme dnes skusit zapracovat na babu. Mam len taky divny pocit. Je to ok ked mam uz druhu ovulaciu? Co myslite? Pred 4 rokmi som na tom bola podobne a zadaril sa syncek, lev vtedy som prvu ovulaciu necitila alebo neriesila.

besnota
30. nov 2013

@radkatom tak možno si tehotná vtedy zevraj ovu testy ukazujú tiež čiarky

radkatom
1. dec 2013

@besnota to isto nie. Nesnazili sme sa. Dnes som urobila ovu test a uz je negativny takze 29, 30 DC pozitivny ovu test a 31 DC uz negativny. Kedy bude ovulka? Co myslite? Snazenie bolo na 30 dc. Dakujem

majka_3
1. dec 2013

@radkatom este dnes popracujte 😉 drziiim palce 🙂 ja mam asi ten isty priiipad co nechaaapem..pred tyzdnom som mala ovu a teraz mam asi zasa..... pozit testy....
@lauritka je to mozne? pred tyzdnom som mala ovu vid foto na 18 den bol taky ako kontrolna...a teraz je tyzden od ovu mam bolesti spravila som si zasa ovu a aha druhy test..tak ja nerozumiem,..pred tyzdnom som mala iba tosicinku bolesti ale bol aj hlien...a teraz ma viac boli brucho.... 😒

lauritka
1. dec 2013

@majka_3 no ale to nie je uplne pozitivny. takze podla mna mas asi len viac hormonu LH, ten moze rosku aj v LF stupat. a hlien mas ale uz husty nie ?

majka_3
1. dec 2013

@lauritka nooo skor vodovy... 😖 ale aj husty.sama neviem

lauritka
1. dec 2013

@radkatom noale napriek bolestiam a hlienu, ovulak nemusi prebehnut, ked si vtedy ani netestovala , ani nemerala BT.. vsetko sa tak moze tvyrit, ale asi sa ti ovu posunula, ked si nasla pozitivny ovu test len teraz.
ovulacia je do 48 hodin od pozitivneho testu. cize mrchu cakaj-necajkaj cca za 14 dni

lauritka
1. dec 2013

@majka_3 hmm.. no urob este jedne podvecer, ci zosilnie, pripadne zajtra.

nemali by v cykle vychszat viackrat pozitivne ovu testy, lebo to moze byt potom aj nnabeh na pco. ale tak mas ho len silny, este nie pozitivny.

majka_3
1. dec 2013

@lauritka pco? co to je? noo teraz som to bola skontrolovat a je ako vajecny bielok bielok...ale to som mala aj pred tyzdnom... 😒

lauritka
1. dec 2013

@majka_3 ake dlhe mavas cykly ??

majka_3
1. dec 2013

@lauritka ale nemam vzdy taky silny...videla si na prvej foto ako mi to uz zoslablo na 21DC a teraz som 25DC a minuly mesiac som mala ovu 26Dc.cize je tam sanca ze vtedy ovu nebola a mozno bude teraz? idem vyskusat spravit este jeden

lauritka
1. dec 2013

@majka_3 no skus. ale on ako nemusi byt stale silny, ale pri nepravideln. cykloch s rozhadznamyi hormonmi, vychadzaju pozitivne aj viackrat za cyklus. mohla by si merat telotu aspon 2-3 cykl,y tam sa to ukaze ako si na tom a kedy ovulujes.

majka_3
1. dec 2013

@lauritka cize nieje zarucene ze pozit test a hlien ze je ovulacia. noo mam nepravidelne cykli a rozhadzane urcite hormony lebo ked sme plodili dceru tak to trvalo 2 roky.nemala som ovulaciu.tak som mala nasadene tabletky clostil.

lauritka
1. dec 2013

@majka_3 no prave pri nepravidelnych nie. :( musela by si merat aj BT. aby sa ovulka potvrdila.

vidis sama, ze mas zase hlien, bolesti a to si mala uz pred tyzdnom.

ja by som ti radila skocit k lekarovi na hormonalny profil a folikulometrii.. a potom uz nech ti da liecbu. lebo takto je tazko sa triafat, ked nevies presne kedy je vlasten na sto pro ovulka.

majka_3
1. dec 2013

@lauritka dakujem 🙂 peknu nedelu prajem....

isabella22
1. dec 2013

@majka_3 najlepsie je sexovat stale to sa trafis raz urcite 😀

simis105
2. dec 2013

@lauritka
Ahoj, chcela by som sa ta spytat na tvoj nazor. Robila som si ovu testy 3 ale vobec neviem ci bol aspon jeden z nich pozit. .... 😒 bazalka mi ukazala ovulku 10DC ale ukazala mi ju az dnes 13DC ale ovu test... no ja neviem, kukni fotky
1 - graf
2 - kratky test spravený 11DC cca 14:00
- dlhsi test spravený 11DC cca 20:00 (mala som bolesti v podbrusku preto som si ho spravila)
3 - spravený 12DC cca 13:00 ( a ten bol najbledsí)

Co ty nato?????????????? ☹

lauritka
2. dec 2013

@simis105 ake mavas poovulacne teploty ??, vrchol bol podla vsetkeho vcera. to bolo pozitivne.
oznac si to do grafu. mne sa zda, ze este zajtra stupnes. a co hlien

simis105
2. dec 2013

@lauritka
hlien neviem rozoznavat! 😔 poovulacne teploty som mala naviac 37,4 ale to som brala clostil, takze neviem ci tom moze ovplivnovat. meriam si iba 3 cyklus a tie dva pred tym som brala ten clotil a tento neberiem nic.
Myslis ze ovu bola vcera? ved ten test je daky moc slabucky.......

lauritka
2. dec 2013

@simis105 no ovulacia nie je v den pozitivneho testu. ale vacsinou bud na druhy, alebo na dalsi.. do 48 hodin.

pockaj na zajtrajsiu. a zaznac si to plusko do grafu. potom uvidime dalsie teploty a mozno ti to FF posunie.

myslim, ze ti este stupne.

simis105
2. dec 2013

@lauritka
a nevadi ze ta ciarka bola slabsia ako ta kontrolna? ozaj a co je to to plusko, ja si do FF znacim iba bazalku a sex, inak nic, co si tam mam este zaznacit?