Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@kakatulik na zaciatku som schudla 9,8kg dokopy a teraz na poslednej kontrole som mala +0,6kg takze nič moc vôbec mi nechutí jesť :-\
No to poznam zosuladit sa a aby obidvaja mali energiu, lebo dojdes domov z prace, nieco v domácnosti treba porobit a hotovo odpadnes do postele 😀
@miska_hryzka ono je skor Problem zosuladit,aby sme obidvaja vobec Doma boli.....akoze chut by Bola takmer vzdy.... 😉
@miska_hryzka no včera ma spoluploditeľ dostal na dno,ale snažila som to ustáť s myšlienkou na bublinku.akurát sa mi zhoršil ten kašeľ,v noci som sa aj potila,asi horúčka.tak v tomto teple sa nalievam čajom.mám tam dole bolesti ako pri ms,nešpiním,ale skúsila som krčok a tam je to hnedé,ale to môže byť aj z duphastonu,ja neviem,v pondelok u gynekológa uvidím.len dúfam že mi dá to potvrdenie na pn a nebude mi robiť problém.ona zastáva názor,že všetko sa ma nechať na prírodu.a neviem o inej alebo inom dobrom gyne aby som vymenila.
Ahojte. Rada by som poznala vas nazor, lebo mam to tento cyklus dáke divne. Predchádzajúce 2 cyklus.som mala pozit ovu 14 a 16 deň. Minulý som netestovala bola som na dovolenke- kde som asi prechladla lebo som mala bolesti a celkovo celý cyklus trval iba 20 dni. A teraz zatiaľ takto. Je podľa vás môžne že by bola ovu tak skoro? Viem ze není tak úplne pozit test ten na 7DC. Ci ešte testovať že ovu možno ešte len bude? Ďakujem.
@mausy21 haluz bo mne prisla ms o 4dni skor co som mala prvykrat....ovu som mala na 10dc uza ms bude 5.8..inak priatel tiez pihe folandrol a este aj macu😊presne,aj ja chcem pockat testovanim bo zbytocne budem sklamana nervozna....
@lilianna1988 myslite ze je uz pozitivny???robeny teraz...mam skusit este jeden vecer???
@mausy21 podla mna ano😊
@lilianna1988 takto je po uschnuti
@kakatulik a ty moja ako už máš ovu? Tuším si 13DC že?
Ok tak sme sa posnazili uvidime co z toho bude...ale uz neveriiim
@mausy21 stane sa co sa ma 🙂
@butterfly333 hehe,tak takto presne to viem iba ja wauuuu .Nemam,teda vôbec neviem. Som trosku zmätena. Zatial vsetky testy negativne.Na 9DC s rysovala deuha ciarka,ale terz uuuuplne bielo.Nechapem. Uvidim co povie zajtra teplota.Posledne dva dni som nemeralalebo som bola v nocnej a spala som cez den tak zle,ze by to nemalo zmysel asi....ale ziadne pocity ako zvycajne(ide mi bok vyvalit).Krcok je sice vysoko a orvoreny,ale hlien velka bieda.....no ved uvidíme.
@kakatulik no ja tak isto dnes som 12Dc testy robím od 8dc zatial nič moc aj ja som už myslela že už bude čoskoro ovu krčok tak isto. No testujem dalej. A bt klesla.
@butterfly333 sme nejak narovnako...mne sa ovu riadne posunula mavala som az na 15dc...ale terax aj cyklus ze len 26DC....divne
@butterfly333 mozno uz coskoro pride....ja som to asi opät trosku pomotala tym Inositolom...ale zeby to malo na mna tak vplyv sa mi vemi nechce verit.
Do teraz bola ovulka najneskôr na 13DC.Teraz nic. 😕 hmmmm
@butterfly333
@kakatulik inak rozmyslala som aj nad tym krckom ale ja som si ti este nikdy neskusala nahmat...ako to mam urobit a aky ma byt??
@mausy21 mne ho vzdy po sexe kontroluje mm ked prstom potiera spermie o krčok čiže prstová metóda.
@mausy21 no ked je ovu krčok je vysoko a je otvorený ked ide ms je dole mäkký a ked je tehu tak dole a tvrdý.
@butterfly333 no tak taketo experomenty ja od môjho nechcem. Raz som sa ho spytala ci ho vôbec dokaze nahmatata evidentne bol z toho dost zmäteny,tak to s nim uz radsej neriesim 🙂
@kakatulik moj mm to robí rad kedže ja si nan ani nedosiahnem. 😆
@kakatulik
@butterfly333 tak to ani ja...ani ma to nenapadlo...takze mizn9 niekedy skusim sama...ake tazko to rozoznam veru
@butterfly333 😀 😀 😀 inak po milovani mam aj problem ho najsts......

@nadej13 supeeeer 🙂 teším sa dufam, že nás tu budeš informovať 🙂