Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@butterfly333 hehe,my smd tiez uz dnes😀...
@butterfly333 vidíš vidíš zlatko prekrikla si to stým bolesťami ja mávam posledné cykly také že až ako silný ms to je dobre znamenie nech len sú aspoň je veľké kvalitné vajco😀😀😀 ináč podľa mňa až zajtra ovu dnes to vajco praská a ešte 12-24 hod je schopné oplodnenia😍😘 takže čoto znamená že sexujte😍😘😘😘
@miska_hryzka zajtra najneskôr v piatok čakaj poštu 😉
@kudusko asi áno ja som mala len 1x ovu bolesti ked som začala brat gynex no nevadí aspon viem že je ovu už len nech sa zadarí. Sex je 😆
@kakatulik
@butterfly333
@kudusko baby mna tak neskuticne boli podbrusko a prava strana vaja ze ojojooooj...nejak neskoro prisli ovu bolesti ked ovulka prebehla este vcera...nechapem
@mausy21 ja som dnes rano ledva vstala z postele tak ma bolelo podbruško ako nikdy skoro celý deň.
@zunajda naco si si robila starosti? Ja som rada, ze tebe posluzi mozno aj pomôže 🙂
@miska_hryzka Žiadne starosti, len menšia pozornosť 😉
baby viete mi poradit,kdo tu predavá ovu testy?som cítala že nejaká baba tu na MK
@lilienkalilina ahoj ja kupujem od @lauritka😉😃
@mausy21 ked si mala včera bolesti tak večera prebehla ovu. Ja som mala včera brutal bolesti podbruška a dnes už ok aj bt stupla na 37.
@butterfly333 no tak ja neviem..ked teplota stupla v stredu..tak potom sme to presvihli ak bola vcera kaslem uz nato uz ma to nebaviii..som uz znechutena zo vsetkeho..o h
@mausy21 ja myslím že ste to neprešvihli .
@rula
@butterfly333 uz to asi neriesim...neverim ze by to skratka vyslo...sex bol v nedelu a pondelok...pokial bola ovula vcera tak to neni ziadna sanca.a asi to tak ma byt...som strasne demotivovana tymto kazdomesačnym snazenim...testovanim a meranim....potom nahovaranim ze uz to urcite vyslo.milion testov s duchmi a aj tak mrcha vzdy doraziii.kupila som si cigy a zapalila...kaslem uz nato.jednoducho mi to nie je sudene a hotovo..aj teraz ma pobolieva prava strana takze mozno ovula prebieha...a ja???ja varim obed...hi...😂😂😂😂😂😂...ale drzim vam vsetkym palce nech vam to aspon vyyde uz po 19 mesiacoch mam toho akurat dost...😠
@131313 aj ja to dnes tak cítim
Dnes mi teplota klesla na 36,6....ms sa blíži a na teste po druhej čiarke ani stopa.

@kakatulik ešte dnes ked pride mm z prace ho napadnem 😅😆