icon

Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené

manamani1
15. dec 2011

Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?

butterfly333
27. júl 2016

@kakatulik ešte dnes ked pride mm z prace ho napadnem 😅😆

kakatulik
27. júl 2016

@butterfly333 hehe,my smd tiez uz dnes😀...

kudusko
27. júl 2016

@butterfly333 vidíš vidíš zlatko prekrikla si to stým bolesťami ja mávam posledné cykly také že až ako silný ms to je dobre znamenie nech len sú aspoň je veľké kvalitné vajco😀😀😀 ináč podľa mňa až zajtra ovu dnes to vajco praská a ešte 12-24 hod je schopné oplodnenia😍😘 takže čoto znamená že sexujte😍😘😘😘

zunajda
27. júl 2016

@miska_hryzka zajtra najneskôr v piatok čakaj poštu 😉

butterfly333
27. júl 2016

@kudusko asi áno ja som mala len 1x ovu bolesti ked som začala brat gynex no nevadí aspon viem že je ovu už len nech sa zadarí. Sex je 😆

lublub
27. júl 2016

@kakatulik prosim bazalnu teplotu je nutne merat dole? alebo staci napr. v ustach?

kakatulik
27. júl 2016

@lublub je to lepsie dole,lebo je to stabilnejsie. Ked nechces vaginalne,mozes aj rektalne. V ustach je to nepresne.

131313
27. júl 2016

@lublub mne to vyhovuje v ustach..ovu sa da v pohode identifikovat..

mausy21
27. júl 2016

@kakatulik
@butterfly333
@kudusko baby mna tak neskuticne boli podbrusko a prava strana vaja ze ojojooooj...nejak neskoro prisli ovu bolesti ked ovulka prebehla este vcera...nechapem

kudusko
27. júl 2016

@mausy21 moze byť že dnes je ovu?

butterfly333
27. júl 2016

@mausy21 ja som dnes rano ledva vstala z postele tak ma bolelo podbruško ako nikdy skoro celý deň.

kakatulik
27. júl 2016

@mausy21 ona este stale moze sebiehat a ta bolest moze byt z toho ako vajcovod vajko posuva dalej. Ako vies ze bola vcera? Podla teploty?

miska_hryzka
28. júl 2016

@zunajda naco si si robila starosti? Ja som rada, ze tebe posluzi mozno aj pomôže 🙂

zunajda
28. júl 2016

@miska_hryzka Žiadne starosti, len menšia pozornosť 😉

lilienkalilina
28. júl 2016

baby viete mi poradit,kdo tu predavá ovu testy?som cítala že nejaká baba tu na MK

denidi
28. júl 2016

@lilienkalilina ahoj ja kupujem od @lauritka😉😃

mausy21
28. júl 2016

@kakatulik ano podla teploty ..pozit ovu test sopm mala este v nedelu

butterfly333
28. júl 2016

@mausy21 ked si mala včera bolesti tak večera prebehla ovu. Ja som mala včera brutal bolesti podbruška a dnes už ok aj bt stupla na 37.

mausy21
28. júl 2016

@butterfly333 no tak ja neviem..ked teplota stupla v stredu..tak potom sme to presvihli ak bola vcera kaslem uz nato uz ma to nebaviii..som uz znechutena zo vsetkeho..o h

butterfly333
28. júl 2016

@mausy21 ja myslím že ste to neprešvihli .

rula
28. júl 2016

@mausy21 nepresvihli ste. neboj. dobre ste dali

mausy21
28. júl 2016

@rula
@butterfly333 uz to asi neriesim...neverim ze by to skratka vyslo...sex bol v nedelu a pondelok...pokial bola ovula vcera tak to neni ziadna sanca.a asi to tak ma byt...som strasne demotivovana tymto kazdomesačnym snazenim...testovanim a meranim....potom nahovaranim ze uz to urcite vyslo.milion testov s duchmi a aj tak mrcha vzdy doraziii.kupila som si cigy a zapalila...kaslem uz nato.jednoducho mi to nie je sudene a hotovo..aj teraz ma pobolieva prava strana takze mozno ovula prebieha...a ja???ja varim obed...hi...😂😂😂😂😂😂...ale drzim vam vsetkym palce nech vam to aspon vyyde uz po 19 mesiacoch mam toho akurat dost...😠

lublub
28. júl 2016

@mausy chlapici vedia dlho prezit.. neboj nic, mozno to nie je stratene.. ono je mozno nechat to tak a kazdy druhy den mat tutu-mutu, uzit si to.. a ono to pride.. ci manzel chodi prec do prace? nie je po ruke kazdy druhy den?

rula
28. júl 2016

@mausy21aj ja som sa rozhodla, ze uz nebudem merat, ani riesit cyklus, svoje telo uz poznam, necham to tak, pomilujeme sa bars kedy a nebudem riesit plodne a neplodne dni a hlieny.

131313
28. júl 2016

@kakatulik Da sa citit ako sa vajko posuva vo vajcovode? Lebo som teraz 2dpo a vcera aj dnes citim tlaky na mocovy mechur.Prechladnuta nie som a pri moceni ziaden problem..Je mozne ze citim vajko na vandrovke? 😀

butterfly333
28. júl 2016

@131313 aj ja to dnes tak cítim

kakatulik
28. júl 2016

@131313 jasne ze citis. ani tak nie to vajko ako peristaltika vajickovodu. Ale pri pri prasknuti folikulu sa vyleje folikularna tekutina a jej vstrebavanie moze tiez boliet.

zunajda
29. júl 2016

Dnes mi teplota klesla na 36,6....ms sa blíži a na teste po druhej čiarke ani stopa.

kakatulik
29. júl 2016

@zunajda ach jaj😞

zunajda
29. júl 2016

@kakatulik asi mi ešte nieje súdené 😔