Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
tak som sa dozvedela co som potrebovala vediet dievcata, kupim test aj teplotu zacnem merat, mam vsak obavu zo snazenia, ze zablokujem mojho chlapa, vlastnu psychiku, nehovoriac o dennom strese v praci ... bojim sa snazit, bez pomocok si kazdy mesiac hovorim, ze "ved som este nic nepodnikla aby sa to podarilo"...ako to robite, ze takto testujete a nie ste pod tlakom? kamaratka po 10r snazenia otehotnela v case ked sa prestali snazit a vsetko merat...tak kde je ta zlata stredna cesta?
Ahojte baby tak ja mam dnes 11 DC a urobila som prvy Ovu testik ciarocka je slabunka snad sa bude zosilnovat🙂skusat ovu testiky prvy krat 🙂
Lauritka...ahoj,mozem sa ta opytat,ci nahodou nemas skusenost s ovu testom clearblue digital?..pouzivala som ho rvy mesiac,ale dnes som to vzdala,som 15/16 dc a ovu nikde,mam 24 dnovy cyklus tak sa mi zda nepravdepodobne ze ovu este pride...tak neviem ci skusit dalsi mesiac znovu alebo to boli len zbytocne vyhodene peniaze...v sobotu som ma riadne pichalo v jednom vajecniku,tak som myslela ze uz,ale dalsie dva dni boli testy neg.
@pikolala nemala som ten test, podla mna je to tiez zbytocnem kuppovat taky drahy- ovulaciu ti ukazu aj lacne pruzkove testiky 🙂 mimochodom ja mam tiez na predaj, tam ak chces napsi mi IP:
stale mavas take kratky cykly ??? ja mavam tiez kratsie okolo 26 dni. ovulaciu mavam tak na 13 dc.. ovu testik vychadza zvycajne pozitivny na 11 dc.
@lauritka ahoj 🙂, tak skúšam ovulačné testy.. a poprosím o radu🙂.. zdajú sa mi slabé tie čiarky.. myslíš, že ovulácia práve prebieha.. alebo ešte len príde? cyklus mám 31 dňový, a meriam si aj bazálnu teplotu, zatial ju mám každé ráno (od skončenia menzesu) 36,7.. Pocitovo - necítim nič, žiadne bolesti v podbrušku, a nemám ani cervikálny hlien..:(
@lauritka včera som ho robila o 17 h.. a dnes o 13 h.. , takže podľa všetkého by sme mali dnes "popracovať" .. a mohlo by sa zadariť?.. 🙂.. alebo ak správne počítam tak 31- 14... okolo 17 DC by mohla byť ovulka? len prvý mesiac robím tieto testíky.. tak ešte neviem a preto som začala hneď po skončení ms..
lauritka ďakujem pekne🙂.. tak budeme skúšať..
Caute takze mne druha ciarocka po vcerajsku nezoslabla co to znamena ze ovulka este len bude a mam cakat na silnejsiu?dakujem
Ahojte,pridam moju skusenost s ovu testami.Moje prve testovanie v novembri,cyklus 28-30dnovy,testovala som tusim 11,12 a 13DC,negativne,tak som sa s mojou "trpezlivostou" uzavrela,ze mam anovulacny cyklus🙂Na 18 DC ma napadlo,ze jeden ostal,tak ze ho miniem a cuduj sa svete pozitivny,tak sme si v ten den a na druhy hopsli a podarilo sa.Tak baby nestresovat sa a drzim palce k skoremu tehu🙂
ahojte- chcem sa vás opýtať, ktoré ovu-testiky máte odskúšané a sú podla vás dobré,resp. spolahlivé. Myslím tie lacnejšie, kde je aspon 3 alebo aj 5 ks v balení. Chcela by som to tiež vyskúšať a rada si nechám poradiť ,ktorú značku kupiť.
@lauritka ahoj...som si myslela,ze zbytocne vyhodene peniaze...zijem v zahranici(manzel neni slovak) a tu nie je vyber,okrem tych drahych tu ziadne ine nekupim...cykly mam stale take kratke ale pravidelne 😉 a este jednu vec som sa chela opytat..na tom teste tiez ukazovalo ciarky,dve som tam mala okolo 11dc ale v pribalovom letaku pisalo,ze ich mam uplne ignorovat a drzat sa iba dig. vysledku...
@lauritka , ahoj prosim ta, citala som tvoje komentare a rady a zhodnotila som ta za "veeelmi skusenu" 🙂 v tom najlepsom to myslim ... nevies mi poradit, resp nepoznas OvuPred - ovulačný mikroskop? som zaciatocnik v ovu testovani a neviem ako nato, ci si kupit testy alebo ten mikroskop. vdaka za kazdy nazor 🙂

@lenkaa33 ahoj to ma mrzi.. BT staci zacat merat ked doberies clomid, cize asi od 7 dna cyklu. skusaj testiky, pi alchemylku a hlien robi dobre gepovy dzus.. drzim palce.