Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
Ahojte baby. Chcela som sa spytat ci ste niektora skusala aj predictor fertility. Ja skusam tie a v pokynovh maju napisane ze vysledok ma byt vidiet do 5 minut. Mne do 5 minut neukazal takmer nic - jasne ze vsetky pokyny som dodrzala. Teraz je to 10 minut a az teraz je ciarky vidiet 😠
@malatamara to nepoznaam 😨
@lauritka
no mne uplne staci ze bola, lebo minulý mesia som ovulku nemala aj napriek tomu ze som brala clostil,
tento cyklus mi dal doktor pauzu tak som rada ze ta ovulka bola 🙂 . este mam jednu otazocku, je pravda ze ak sa to, nedaj boze, nepodarilo mala by som mrchu dostat o 14 dní???
@lauritka Kráľovná lauritka prosím o radu. Tu je graf http://www.fertilityfriend.com/home/4a6463, dúfam že správne. Má vôbec význam sa ešte snažiť? Lebo tie Predictor ovu testy sú akési čudné, už som im aj písala dotaz, že čo to majú, keď mi do určeného času neukáže ani kontrolnú čiarku. Do rána sú tie čiarky obe tak isto silné, tak ja už neviem čím sa mám riadiť, bielkový hlien bol v stredu, aj to len poobede chvíľku :(
Ďakujem veľmi pekne
Ahojte. Od 2DPO testujem ovu testami rano a vecer hihihih 😀. Dnes je 4 DPO a vecer uz jednoznacne silnie testovacia ciarka. Ked sa zadarilo, zavesim sem fotky vsetkych testov na porovnanie. Snad to bude na nieco dobre. Priznaky- snazenie v sobotu, od nedele do stredy menstruacne bolesti a jemnucky ruzovy vytok plus jemne zacinaju boliet prsia. Niesom si este na 100% ista ale myslim nejako to citim ze som tehula 😵
@malatamara no uvidis zajtra teplotu.. vyzera to ako by si bola 1 dpo.. osravedlnujem sa, ze odpovedam az teraz, nejak som prehliadla upozornenie rano 😕 😔
@lauritka v pohode 🙂 a ďakujem za odpoveď
no dnes ráno zasa 37, aj keď to som musela vstať z postele a ísť merať do kúpeľne, ale myslím že tie tri kroky tomu nejako neublížili, či?
@malatamara vies co aj ja meriam poslednu dobu v kupelni a mam odlseovane, ze to nejak extra bt neovplyvni 😉
@lauritka No aspoň že tak, som rada 🙂
a čo teda teraz už treba zasa čakať na ďalšiu ovuláciu?

@lauritka
no to plusko som tam nasla, ale na kt. den si ho mam dat? na ten 11DC ked bola ciarka najtmavsia?