icon

Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené

manamani1
15. dec 2011

Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?

simis105
2. dec 2013

@lauritka
no to plusko som tam nasla, ale na kt. den si ho mam dat? na ten 11DC ked bola ciarka najtmavsia?

malatamara
2. dec 2013

Ahojte baby. Chcela som sa spytat ci ste niektora skusala aj predictor fertility. Ja skusam tie a v pokynovh maju napisane ze vysledok ma byt vidiet do 5 minut. Mne do 5 minut neukazal takmer nic - jasne ze vsetky pokyny som dodrzala. Teraz je to 10 minut a az teraz je ciarky vidiet 😠

simis105
3. dec 2013

@lauritka
mala si pravdu, graf mi tu ovulku dnes po zadani dnesnej teploty (37,2 - co si tiez odhadla ze mi stupne) posunul ovulku na ten 11DC 🙂 kedy som mala test najsilnejsi aj ked teda nie uplne silny. Tak dufam, pevne verim ze tam ta ovulka bola ......... 😉

lauritka
3. dec 2013

@simis105 urcite bola ;) este ti to nasledujuce dva dn teploty potvrdia.. potom uz len cakat 😉
aj ked skor by som sa priklanala k ovu na 13 dc, cize vcera. ale nevadi, poistene to mate 🙂

lauritka
3. dec 2013

@simis105 ano dobre si to dala. 🙂 plusko na 11 dc.. ovulka do 48 hodin. aj ked FF si to oznacil po svojom 😝

lauritka
3. dec 2013

@malatamara to nepoznaam 😨

simis105
3. dec 2013

@lauritka
myslis ze teplota pojde este hore? a ak nie? ale ovu mohla byt aj ten 11DC ne? lebo vtedy som mala bolesti v podbrusku (take pichanie) ci to nemusi byt ovulka

lauritka
3. dec 2013

@simis105 nemusi ist hore, len sa bude drzat tam v tych vysinach ;)

lauritka
3. dec 2013

@simis105 no mohla byt 12 dc.. a teplota ti zareagovala az o den neskor.. bolesti su vacsinou pred.

simis105
3. dec 2013

@lauritka
co by som bez teba robila, vraveli mi ze si ovulacna kralovna a vidim ze sa nemylili 😀 .
Tak naposledy si to zhniem, ovulka teda bola na 99% 12 alebo 13 DC aj napriek tomu ze cirocka bola
troska slabsia 🙂

lauritka
3. dec 2013

@simis105 jeezis to je titul 😀 .... no ovulka je do tych 48 hodin po pozitivnom.. a ak uz si nemala bolesti 12 dc, mohla byt vtedy... na 100% sa to neda povedat. vzdy je tam tolerancia tie dva dni ;)

simis105
3. dec 2013

@lauritka
no mne uplne staci ze bola, lebo minulý mesia som ovulku nemala aj napriek tomu ze som brala clostil,
tento cyklus mi dal doktor pauzu tak som rada ze ta ovulka bola 🙂 . este mam jednu otazocku, je pravda ze ak sa to, nedaj boze, nepodarilo mala by som mrchu dostat o 14 dní???

lauritka
3. dec 2013

@simis105 zalezi kolko mavas LF. fazu d ovulky po mrchu.. byva cca od 12-14 dni.. cize ak dnesny pocitame ako 1 dpo.. ta kcakaj do tych 14 dpo.. testovat mozes skusat uz okolo 10 dpo 😉

simis105
3. dec 2013

@lauritka
to asi vydrzim do toho predpokladaneho dna mrchy, bojim sa testovat.... urcite to chapes. aj ked viem ze pokusenie tam bude hlavne ked mam dva testy doma, asi to budem musiet spravit ako minulý cyklus a dat ich maznelovi s tým aby mi ich nedaval skor ako za 14dní 😉

malatamara
3. dec 2013

Baby prikladám grafík, ktorý som sa snažila vytvoriť na fertility. Ten včerajší test som si tam nenaznačila, pretože fakt neviem, či bol pozitívny, LIVE to vyzerá, že by možno aj mohol byť, skúsim ešte dnes.
Inak podľa toho grafu neviem, ale čo tu tak sledujem, tuším mám pokazený teplomer 😀 😀 😀

majka_3
3. dec 2013

@lauritka tak nasa ovulacna kraaalovna 😀 poprosim teda o nazor ze co 😀 co by si podla tohoto povedala 🙂 ovu bola 18DC? alebo 25DC 🙂 alebo 2x bola ....hlien som mala aj vtedy aj vtedy...teraz mam len taky tlak v podbrusku to je vsetko ....dakujem za nazor 😉

lauritka
3. dec 2013

@majka_3 😀 😀 😀 odpadavam )
no kedze nemeria BT, je to len o hadani teraz... cize uvidime aky dlhy budes mat cyklus.. ak kolo 33 dc... tak ovu bola po tom pozitivnom teste na 18 dc... ak bude okolo 40 dc.. tak bola neskor...

majka_3
3. dec 2013

@lauritka diky 🙂 cize ani nemusim testovat z ranneho ovu testy ci sa nieco zadarilo .ci? 🙂

lauritka
3. dec 2013

@majka_3 mozes ale este je skoro. ;) a co nemas tehu testy na testovanie ?? 😅

majka_3
3. dec 2013

@lauritka maaam ale tymi je este skoro...ci? ved ty si kralovna ty mi povedz 😀 😀 😀 😀

lauritka
3. dec 2013

@majka_3 pozri mozes skusit na 32 dc 🙂 ak nic.. a nepride mrcha do 34 dc.. tak potom skusaj okolo 38 dc. 😝 😅

majka_3
3. dec 2013

@lauritka 😀 😀 😀 😀 😀 dobre dakujeeem 🙂 ale ako sa poznam aj tak nevydrzim cakat 🙄 😅 😅 😅

simis105
4. dec 2013

@lauritka
mala by si pouvažovať na zmene linku 😉 , královna 😀

malatamara
4. dec 2013

@lauritka Kráľovná lauritka prosím o radu. Tu je graf http://www.fertilityfriend.com/home/4a6463, dúfam že správne. Má vôbec význam sa ešte snažiť? Lebo tie Predictor ovu testy sú akési čudné, už som im aj písala dotaz, že čo to majú, keď mi do určeného času neukáže ani kontrolnú čiarku. Do rána sú tie čiarky obe tak isto silné, tak ja už neviem čím sa mám riadiť, bielkový hlien bol v stredu, aj to len poobede chvíľku :(

Ďakujem veľmi pekne

radkatom
4. dec 2013

Ahojte. Od 2DPO testujem ovu testami rano a vecer hihihih 😀. Dnes je 4 DPO a vecer uz jednoznacne silnie testovacia ciarka. Ked sa zadarilo, zavesim sem fotky vsetkych testov na porovnanie. Snad to bude na nieco dobre. Priznaky- snazenie v sobotu, od nedele do stredy menstruacne bolesti a jemnucky ruzovy vytok plus jemne zacinaju boliet prsia. Niesom si este na 100% ista ale myslim nejako to citim ze som tehula 😵

lauritka
4. dec 2013

@radkatom drzim palce, super ze robis takuto dokumentaciu ;)

lauritka
4. dec 2013

@malatamara no uvidis zajtra teplotu.. vyzera to ako by si bola 1 dpo.. osravedlnujem sa, ze odpovedam az teraz, nejak som prehliadla upozornenie rano 😕 😔

malatamara
5. dec 2013

@lauritka v pohode 🙂 a ďakujem za odpoveď
no dnes ráno zasa 37, aj keď to som musela vstať z postele a ísť merať do kúpeľne, ale myslím že tie tri kroky tomu nejako neublížili, či?

lauritka
5. dec 2013

@malatamara vies co aj ja meriam poslednu dobu v kupelni a mam odlseovane, ze to nejak extra bt neovplyvni 😉

malatamara
5. dec 2013

@lauritka No aspoň že tak, som rada 🙂
a čo teda teraz už treba zasa čakať na ďalšiu ovuláciu?