Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@lauritka No nemá čo dopadnúť, lebo v okolí ovu nič nebolo :D, tak musím podstivo odsledovať bud. ovu
@malatamara aha 😅 tak nic, aspon grafik nech je ovulacny.. a na dalsi cyklus skusajte
@lauritka Tak nejako to mám v pláne 😉 a ďakujem
Ahojte, tak uz soms i neni taka ista. Ovu testy silneju kazdy den. Vcera bola testovacia ciarka skoro taka silna ako kontrolna a dnes rano hcg test sneho biely 😒 Dnes je 7dpo tak este sancu mam ale uz so skepticka. Priznaky zostavaju len tie menstruacne blesti su uz minimalne a pridal sa vytok sice bielly ale poriadne. Ach jo
Ovu test je dnes slabsi ako vcera. Nevidim to uz dobre ale je mi pekne zle od zaludka, co mne nebyva. Asi som sa tak namotala, ze som si priznaky privodila 😝. Ale prsia mam obrovske, co potvrdil aj mm 😀 😀 😀
@lauritka Ahoj tak idem ti povedat ze mrcha neprisla do 14 dni od ovu cize asi az to druhe bolo ovu..neviem ci si spominas ze som to tu riesila ze som mala dva krat ovu .no dnes som 32dc a 8dpo. a ovu test bledy 🙂 vidim ze si tu pisala @radkatom ze je skoro este urcovat zaver tak uvidime do soboty je 14dpo tak uvidime ci mrcha pride...inak mam stale bolesti na ms uz od 4dpo.
a este som sa chcela spitat ako mam brat ovu testy? tu ciarku iba do 10 minut? potom uz ked po 10 stmavne nieje to platne?
@radkatom ako vyzera tvoj test? vidim ze sme rovnaky den tak reku porovnaaame 🙂
@majka_3 urobim a vlozim na porovnanie. Ja som uz skusila prave hcg test a vidim tam tienik. Skusim rano ale asi sa z toho pototo. Ja mam majka tiez mrchove bolesti od 2DPO. Skusila som test nafotit ale nevidno to ani omylom. To vidi len ten kto chce 😀 a vie kde ma pozorat a kde zaostrit zrak hihi. Kazdopadne uvi az zajtra, pozajtra. Ale strasne dlho bol ruzovy ta biela cast nie a nie vybielit tak dufam ze neni nejaky zblbnuty ten test.
Takze lh tst uplne biely nic tam nemam len kontrolnu. Hcg test no neviem neviem je to fakt len tKy naznak tienika. Som si ista ze by to nikto nevidel keby som ukazala aj nazivo. Takze uvidime

@malatamara no ved este si len po tejto ovu ;) uz len cakaj ako to dopadne. 🙂