icon

Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené

manamani1
15. dec 2011

Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?

lauritka
5. dec 2013

@malatamara no ved este si len po tejto ovu ;) uz len cakaj ako to dopadne. 🙂

malatamara
5. dec 2013

@lauritka No nemá čo dopadnúť, lebo v okolí ovu nič nebolo :D, tak musím podstivo odsledovať bud. ovu

lauritka
5. dec 2013

@malatamara aha 😅 tak nic, aspon grafik nech je ovulacny.. a na dalsi cyklus skusajte

malatamara
5. dec 2013

@lauritka Tak nejako to mám v pláne 😉 a ďakujem

strihalka
5. dec 2013

Ahojte🙂 ovu by mela dle minulosti dojit az za 6dni, no dnes rano me prekvapil egg hlen ne v malem mnozstve,ale stale s primesi watery cream..😀 dojde drive?vim ze test je negativni, ale ne uplne🙂
prvy test do 10minut
druhy test do 20minut...jasne ze ten je neplatny🙂

lauritka
6. dec 2013

@strihalka pocuj a co ked si teda vcera mala vrchol, kedze mas aj hlien a dnes uz mas slabsi testik.. co ked mas ovu dnes-zajtra hmmm ?? 😉

strihalka
6. dec 2013

@lauritka to si nemylsim....lebo ja mam z 99% procent bolestivou ovu... no teda doufam 😀

radkatom
7. dec 2013

Ahojte, tak uz soms i neni taka ista. Ovu testy silneju kazdy den. Vcera bola testovacia ciarka skoro taka silna ako kontrolna a dnes rano hcg test sneho biely 😒 Dnes je 7dpo tak este sancu mam ale uz so skepticka. Priznaky zostavaju len tie menstruacne blesti su uz minimalne a pridal sa vytok sice bielly ale poriadne. Ach jo

radkatom
7. dec 2013

Este som sa chcela poradit. Mozu silniet ovu testy pred mrchou? Dnes som pozerala ten najsilnejsi ovu zo vcera a pekne to vybledlo, takze neni to skoro ako kontrolna je to slabsie. ....

radkatom
7. dec 2013

Ovu test je dnes slabsi ako vcera. Nevidim to uz dobre ale je mi pekne zle od zaludka, co mne nebyva. Asi som sa tak namotala, ze som si priznaky privodila 😝. Ale prsia mam obrovske, co potvrdil aj mm 😀 😀 😀

lauritka
7. dec 2013

@radkatom ked si len okolo 8 dpo.. este je skoro na nejake zavery, aj ovu test moze byt silny az okolo 12 dpo, ak to bude tehu..
ta ciarka v tejto faze moze byt vselijaka. ;)

radkatom
8. dec 2013

@lauritka neviem neviem minule tehu som nasla // 9 DPO a to mamatestom s citlivosou 20. Teraz mam mamatest citlivost 10.... Ved uvidime ale dnes je 8dpo a tehu test panensky biely ☹

lauritka
8. dec 2013

@radkatom npo ale stale zalezi od uhniezdenia a kazde tehu moze byt ine ;) tentokrat sa moze uhniezdit napriklad az na 10 dpo.. a ukaze nieco az 12 dpo ;)

radkatom
8. dec 2013

@lauritka si zlata. Ved stale dufam. Myslis ze je rozdiel robit lh test rano z ranneho mocu a vecer? Rano mi vychadza silnejsi. Este to ma tak ukludnuje 😀

lauritka
8. dec 2013

@radkatom ako ked testujes tehu ?? tak skor rano :P vtedy je koncentrovanejsi moc a teda aj pripadny hcg hormon je tam.. :D

besnota
8. dec 2013

@lauritka prosím ta chcela som sa ta opýtať, ten krémovy výtok po ovu je vždy, či som či niesom tehu? Alebo ako to je? Ďakujem krásne

lauritka
8. dec 2013

@besnota ano kremovy sam o sebe neznamena nejaky spolahlivy priznak.. ako tehulka ho mozes mat viac.. ale nemusis.. a naopak, niekedy maju netehulky viac hlienu.. to je velmi individualne. 😖

besnota
8. dec 2013

@lauritka tak ďakujem pekne, takze je to individuálne 😕 lebo ja ho mám dosť veľa, úplne mokro je to až nepríjemne 😒 , minuly mesiac bol až taký skoro zelenkavy, ale nic má nebolelo a nesvrbelo a mrcha došla taká zvláštna dlha a silná ☹

lauritka
8. dec 2013

@besnota no pokial nesvrbi a nepali, tak je to ok, aj ked je ho viac.

majka_3
9. dec 2013

@lauritka Ahoj tak idem ti povedat ze mrcha neprisla do 14 dni od ovu cize asi az to druhe bolo ovu..neviem ci si spominas ze som to tu riesila ze som mala dva krat ovu .no dnes som 32dc a 8dpo. a ovu test bledy 🙂 vidim ze si tu pisala @radkatom ze je skoro este urcovat zaver tak uvidime do soboty je 14dpo tak uvidime ci mrcha pride...inak mam stale bolesti na ms uz od 4dpo.
a este som sa chcela spitat ako mam brat ovu testy? tu ciarku iba do 10 minut? potom uz ked po 10 stmavne nieje to platne?
@radkatom ako vyzera tvoj test? vidim ze sme rovnaky den tak reku porovnaaame 🙂

lauritka
9. dec 2013

@majka_3 ahojki ano spominam si.. cize az ten dalsi pozitivny bol vrchol.. tak staci odcitat do tych 10 minut, max 15.. potom to uz nejak extra nestmavne

majka_3
9. dec 2013

@lauritka toto bol robeny do 10 min a toto od nejak 20 minut cize to nejak nestmavlo... cize ak ten druhy bol vrchol ovu taaak je tam vacsia sanca ako pri prvom 😀 to bolo sexik den pred pozit testom a den po pozit teste 🙂 cize je tam sanca duufam 😀
cize je este moc bledy? na 8dpo?

lauritka
9. dec 2013

@majka_3 🙂 no je slaby..ale este je skoro... uvidis aky bude napriklad o styri dni,,, ci nieco napovie 🙂

majka_3
9. dec 2013

@lauritka este by som chcela poradit..mam taky tlak a az bolest v podbrusku smer do krizov...no neviem ci prechladnutie ci co ...ale horuci kupel si pre istotu nechcem davat tak ci by si mi neporadila nejaky caj..alebo co by som si mohla dat na tu bolest 😖 diky. 😉

lauritka
9. dec 2013

@majka_3 no neviem, ci je na to cajik.. asi skor len byt v teple a prekonat to.. ale ak chodis casto aj cikat, tak mozno urologicky caj.

radkatom
9. dec 2013

@majka_3 urobim a vlozim na porovnanie. Ja som uz skusila prave hcg test a vidim tam tienik. Skusim rano ale asi sa z toho pototo. Ja mam majka tiez mrchove bolesti od 2DPO. Skusila som test nafotit ale nevidno to ani omylom. To vidi len ten kto chce 😀 a vie kde ma pozorat a kde zaostrit zrak hihi. Kazdopadne uvi az zajtra, pozajtra. Ale strasne dlho bol ruzovy ta biela cast nie a nie vybielit tak dufam ze neni nejaky zblbnuty ten test.

radkatom
9. dec 2013

@majka_3 ja mam tiez bolest az do krizov a pichanie bud napravo ale nalavo alebo aj v strede. Ked som prechladnuta mavam to inak. A este mam strasne vodnaty vytok mam pocit ze som pocikana 🤐

radkatom
9. dec 2013

Takze lh tst uplne biely nic tam nemam len kontrolnu. Hcg test no neviem neviem je to fakt len tKy naznak tienika. Som si ista ze by to nikto nevidel keby som ukazala aj nazivo. Takze uvidime

majka_3
9. dec 2013

@radkatom cize ovu test mas uuuplne biely? ci tehu test... odfot 🙂 ja mam dobre oci 😉 pozriem to 😀

radkatom
9. dec 2013

@majka_3 ovu test ale je tam slaba ciarka len som fotila asi skoro