Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@skvarocka fuha no to uz fakt dlho... tak uvidime.. ale budem nam drzat palce 🙂 program na vecer je jasny :D
@barborka93 hmmmm asi by som este tiez skusila ale aj ta kontrolna je daka slabsia tak hadam hej 🙂
Baby tie čo si merate bt... skúšali ste niekedy aj cez deň merať? Akože len tak že ako sa mení. Môže byť podvečer nižšia ako ráno hneď po zobudení? A ešte... mám teplomer digitálny , na to urceny, objednala som tu na mk. Ale všimla som si raz, že po zapipani ešte ide teplota vyššie. Do zapipania je to asi 20sek (plus mínus, kedy ako). Ako to riešite? Lebo však keď ležíte tak nedovidite na displej či ešte ide hore,nie? Či také odchýlky nie sú smerodajné? Ja cyklus nemám le o kojim, ale chcem sa v tom trošku zorientovať, tak som začala aspoňerat, nech vidím ako sa telo správa. Takže žiaden údaj okrem bt nemám...dik
@skvarocka no je to pozitivne 🙂
@nata308 cez den je zbytočne merat.. maš telesnu aktivitu.
ja neviem, mne meria digitalny normalne, zapipa a az potom vytahujem 😕
musíš zachovat hlavne dobu merania a po telesnom klude-spanku.
@nata308 ja som čitala aj v lerarni mi povedali že ked pípne treba ho tam ešte chvílku nechat a to je tá spravna teplota.Ked sito dáš do googlu tam tu píšu ako merat že popípnutí sa má ešte nechat chvílku-.
@lauritkatesty večerný je spodny
@ignorantka Aj mne vyslo teraz slabšie. Ale brucho ma nenormálne boli
@skvarocka mna poobede trosku pobolievalo tak rozmýšľam či ked ma neboli tak neprebehla ovulacia alebo ako to je... Ked ta boli tak je dobre 🙂
@ignorantka boli a poriadne. Mam to tak vzdy. Aj par dni.
@ignorantka ešte jeden teraz na večer 😀 dnes sa po snažíme a potom až v sobotu dúfam
@skvarocka hmm tak zeby toto na obed bol vrchol.. a boli aj brucho.. kazdopadne sa snazte a este otestuj aspon dva dni. bt meriaš ?
@lauritkatesty prosim ta vies mi povedat aky by mal byt teraz krcok??som 9 dpo...mam ho hore ale tazko povedat ci je makky ci tvrdy..a pootvoreny no netusim...ako je to pri tehu???
@mausy21 mal by byt dole tvrdý uzavretý
@butterfly333 takze zasa nic...ja ho mam hore len neviem aky je dalej...
@mausy21 nezufaj ešte ti ms neprišla a možno ani nepríde nestresuj zbytočne. 😉
@mausy21 ano taky skor tvrdši a dole... lahsie si ho dociahnes. a uzavrety
ale nie je to uplnne spolahlivy priznak...
@lauritkatesty pockaj takze ak som dobre pochopila mala by som ho vidiet ano??to ze je dolu znamena ze nemusim hlboko prstom vsak??teda aspon ten moj je tak ze aj na pohlad ho vidno a nemusim po nom patrat...ci???
@mausy21 nie jeho nevidiš , ved je dnu 😀
skus prečitat : http://www.rodina.cz/clanek5211.htm
@lauritkatesty tak ja uz potom neviem.niekde pisu ze zasahuje do posvy???tak co to zablbost???
@lauritkatesty dokonca aj tu to pisu..citala si to??
@mausy21 ale tak to myslia obrazne ze je nizsie polozeny 🙂
ale neupinaj sa na to tak, on sa aj počas dna meni.. z toho nevydedukuješ.. najspolahlivejšia je BT a testy
@mausy21 zasahuje, ale zada si to nepredstavuj, ze nejak velmi, on sa len jemne vyduje smerom von(ako od maternice), ale neznamena to, ze ti teraz zabere polku posvy, aj tie obrazky, co su tam, su robene cez gynekologicke zrkadlo(ta kovova, ci po novom plastova rozvera, co pouziva lekar, ked ta vysetruje)
@buckeye
@lauritkatesty dakujem za vysvetlenie....jasne ze nie vobec sa v tom nevyznam
@buckeye
@lauritkatesty
@butterfly333 som velmi zvedava aka bude teplota zajtra po vcerajšom vykyve 37.4 dnes na 37.2 tak uvidim dufam ze nepojde dolu..rano testujem budem 10 dpo uz by mohol byt aspon duušik
@mausy21 ja mam krcok uz tyzden uplne uzavrety, dole, tvrdy, dlhy... to by mal byt znak tehu ako vysity a zajtra je mrcha tu, teplotu neoklamem 😉

@ignorantka tak to dom zvedava ako dopadneme🙂 my sa uz snažíme 5 rokov tak je uz cas na ovulacne. Ked som bola na týždenných prehliadkach, vajíčka mo narástli do požadovanej veľkosti az okolo 21ho dna tak som zvedava ked mi tu ukazuje čiarku uz v 15ty den