icon

Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené

manamani1
15. dec 2011

Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?

butterfly333
3. okt 2016

@babymaminka moja pozri som ich cvakla ešte raz je ten vrchny naj.

babymaminka
3. okt 2016

@butterfly333 tak teraz to vidim lepsie o.dost ten vrchny je fakt naj skoda ze nemáš testy ine ☹ no skusaj ja dúfam teraz ze moj uz bude slabnut lebo neviem.dokedy moj muz.vydrzi tie pozitivne testy 😀

butterfly333
3. okt 2016

@babymaminka no nemám ine lebo už som skončila s ovu testami aj s bt už druhý mesiac to nechávam na náhodu no jedna baba mi ich darovala tak som chcela skusit,lebo už ma to nebaví za tie dva roky,

babymaminka
3. okt 2016

No baby tento je tiez pozitivny?robeny dnes o 18tej tak ja už nechápem čakala som.ze bude blednut uz ved tak neviem dokedy pocitat tie hodiny do Ovu @lauritkatesty

lauritkatesty
3. okt 2016

@babymaminka hodiny sa nepočitaju. ale dva dni 😉 ak začnu zajtra slabnut. dnes je vrchol a ovulacia teda nastane do 48 hodin.
cize sa snazte dnes, zajtra allebo pozajtra. alebo aspon jeden z týchto dni.
spermie si vedia počkat aj 2-3 dni. cize naozaj nie je potrebne vediet presnu hodinu. to uz mechaj na prirodu 😉 dolezite je aby boli dopravene.
keby si merala BT, ta by potom ukazal kedy uz je po ovulke.- ked stupne.

babymaminka
3. okt 2016

@lauritkatesty teplotu meriam tu.je grafik dnes a vcera teplota znizena no.Ja len nechapem tomu ze proste su takto pozitivne vsetky a niekto ma pozitivny jeden iba 🙂

kudusko
3. okt 2016

@babymaminka tak to je sila tieto značky ani nezvyknu takto silno ukazovať držím palce😃

babymaminka
3. okt 2016

@kudusko dakujem ze držím ja si akurat držím.prsia a podbrusko ide mi to explodovat 🙂)) proste je to akosi dlho pozitivne mam 2 rovnake folikuly na oboch vajecnikoch co sa nevedia dohodnut ktory praskne 🙂?tento mesiac robím 1x Ovu testy som myslela ze to bude jednoznačne ...

lauritkatesty
3. okt 2016

@babymaminka maš viac LH hormou to sa stava🙂 uvidíme zajtra aky bude 😉

kakatulik
3. okt 2016

@babymaminka vies co,tento mesiac som mala poz.ovu test este v den ovulky.

miriam111111
4. okt 2016

Prosim poradte.Dnes rano som robila tehu test a vyslo to takto.Je tam naspodu kusok takej silnejsej ciarky a kusok slabsej ale hore uz ani neviem ci vidim aspon ducha.

miriam111111
4. okt 2016

Aj tu je este jedna.

rula
4. okt 2016

@miriam111111 je tam naznek tej ciarky, nemusela som ani prikukat, skus iny test , drzim palce nech je to babenecko

miriam111111
4. okt 2016

@rula jeej ani nevies aka som rada ze to nevidim iba ja lebo si uz pripadam ako paranoik.Idem dnes kupit este iny ale vcera mali u nas v lekarni iba tento.

miriam111111
4. okt 2016

Stale sa ale bojim lebo mam druhy den take bolesti v podbrusku ako pri mrche preto stale kontrolujem ci nedosla ale mam len dost mokro take priesvitne.Musim mysliet pozitivne a dufat ze to uz konecne vyslo....

nivea777
4. okt 2016

@miriam111111 skus iny test..toto ciarka nie je.. keby to aj bol duch tak je to cela ciarka.. nie len trochu na spodku

zdenkari
4. okt 2016

A ja babulienky včera cely večer silne pichanie a jemná bolesť v podbrušku.. Boleli ma aj prsia ale nie dlhu dobu...dúfam ze je to dobrý znak.. Dnes 7 DPO ... Este chvíľu a testujeme... Pár dni vydržať...

barborka93
4. okt 2016

Baby takto vyzerá môj graf teplotu meram každý deň podľa testov ovu ešte nebola tak ja neviem

miriam111111
4. okt 2016

@zdenkari budem ti silno drzat palčeky aby ti to vyšlo 🙂

babymaminka
4. okt 2016

@lauritkatesty a ostatné zienky takze takto...
Prvý robený dnes o 11.15
Druhy vcera večer o 20tej
Tretí vcera o 17tej štvrtý vcera o 12.00

babymaminka
4. okt 2016

Tu je ten 4ty skvor mi odoslalo foto
A posledny nedeľa o 11tej

3 dni tak kedy uz zoslabne?

zdenkari
4. okt 2016

@babymaminka moja a nemôžeš byt tehu????

zdenkari
4. okt 2016

@miriam111111 dakujeeeeem keby to vyšlo.... Asi by som plakala od štastia ... 😉 😉

miriam111111
4. okt 2016

@babymaminka aj mna to hned napadlo ze ci nemozes byt tehu....

babymaminka
4. okt 2016

@zdenkari to vylucujem na 14dc som bola na gynde videl by nieco a mrcha bola naposledy 16 septembra a bola 3 dni 4deň len spinenie uz no ja mávam vzdy tak kratko...
Tak chlap mi.došiel domov z turnusu dokonca o den skvor ako mal aby sme stihli ovulku uz je tyzden doma a nakoniec takto 🙂 najbližšie pride az v novembri domov to ako naschval 😀

babymaminka
4. okt 2016

Baby a moj graf no uplne som.rozhodena z toho

nivea777
4. okt 2016

@babymaminka kasli sa na testy :D majte sex kazde 2 dni a do ovu sa trafite...

babymaminka
4. okt 2016

A príznaky vsetko od Ovu hlienu v sobotu bol cez bolesti prsia no vsetko ako Ovu bolesti no ja už neviem

babymaminka
4. okt 2016

@nivea777 ved mame teraz takto sexik cize testy mi moc nepomohli 🙂 no nechapem moj doktor povedal že bude anovulacny cyklus lebo na 14dc boli 2 folikuly kazdy na jednom vajecniku a ze su na daný dc male tak.som si myslela že sa ovulka posunula no ona nie a nie skoncit 😀

babymaminka
4. okt 2016

@miriam111111 to by som hned brala byt tehu no ja niesom 😀