Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@lauritkatesty Nezohnala som. Ale mam 100% dzus.
@lauritkatesty Chcem to aspon skusit...
@denidi nie moja nieje to v poriadku no čo mi ine ostava chodila som po dr a nič neriešili.
Kočky, vedeli by ste poradiť? Už tretí deň po ovulácii krvácam, veľmi slabučko, ale predsa... Myslela som si spočiatku, že ide o ovulačný výtok, ale tak dlho??? ☹ Začínam sa báť, asi skočím k dr., čo myslíte?
@butterfly333 ved my sa az tak dlho nesnazime.....a teraz uz vôbec nie kvôli svadbe.... 🙂
@nivea777 ahoj,nevim co je rychlo. Bude az koncom aprila,zaciatkom maja,ale keby sa naaahodou zadarilo,tak by som sa asi bala,ze keby sa nahodou neico stalo,alebo tak podobne.....ale keby sa zadarilo,tak sa tiez budeme tesit. My to len teraz tak velmi nekoncentrujeme na plodne dni. Le ked je chut,tak je 🙂
@ejuska2586 skus, ale fakt neviem či riedit. ale pozri ked zriediš tak ho hold vypi viac 😝
@lauritkatesty ach jaj. No skusim. Ale ja a grepy nie sme moc kamarati...
@ejuska2586 chapem.. je ta trochu trpký 😝
@lauritkatesty Mo jo. Ale ine trpke veci mi nevadia. Az na ren grep...
@ejuska2586 a ked trošku prisladíš ? 😝
@lauritkatesty Bojujem. Dnes v pollitrovke dzus a povedala som si, ze kym ho nevypijem, ine si nedam (v praci). Tak sa tu s nim trapim a tesim sa na cistu vodu, alebo cajik. Musim si zvyknut nejak. Pre bejby vsetko... Snad aspon trosku pomoze, ked uz je to taky boj... 😉
Je to tam.... Nejak som to vypila... 🙂
Ahojte. Chcem sa spytat ci nemate niektora skusenost s tym ze vajicka nedozrievaju. Bola som u bylinkarky a povedala ze vsetko je tam dolu v poriadku ale ze mi nedozrievaju vajicka. Nedari sa nam uz dlhsie na ovu testoch mi neukazovalo ovulku len trosku tmavla ciarka ale nikdy nie tak ako testovacia ked som testovala asi pred rokom a potom som to nechala tak snazilkovanie ked bola chut ale uz sa znovu chcem zamerat na to ako mozem ovplyvnit situaciu. Dakujem za kazdu radu!
@lucky14 no s tym nie za bylinkarkou ale šup k lekarovi na hormonalny profil a nech ta zdiagnostikuje, ak nemas ovulku tak treba skusit inofolic, pripadne inositol
alebo potom lekar nasadi clostylbegyt
je bombova ked to vie len tak z brucha určit ze nedozrievaju 😅
@lucky14 ja tiez odporucam inofolic.Taky problem som mala aj ja ze mi nedozrievaju vajicka tak mi dr poradil az ho skusim a hned prvy mesiac som otehotnela.Nieje na predpis tak ho mozes mesiac skusit a ked ani tak ist k dr nech urci pricinu.
@lucky14 mne dr povedal pri prehliadke ze mam na 9dc maly folikul mal 12 mm tak že mam.prist na 14dc to.mal 15mm čiže nerastol ako mal ale na druhom vajecniku bol dalsi 15mm ktory ptedtym tam nebol z toho usúdil ze nebudem mať ovulku ale od 17 do 20dc v kuse pozitivny ovu test vcera konečne zoslabol čiže neviem co si o tom mysliet beriem prvy cyklus teraz inofolic on vravel že to ovulku nemoze posunut no tu som čítala ze babam poposuval neviem čo si o tom myslieť dnes som 21dc a on.hned ze budúci mesiac clostybelg
@ejuska2586 ja milujem grepovy džus. Ano je horky ale super zvladla si to.😊
@lauritkatesty no viem ze nie kazdy veri na alternativnu diagnostiku ona to robila s kyvadlom. Ja som skusala 2 mesiace Inofolic a 2 mesiace Nosifol vtedy som nemerala ovulku ale aj napriek keksikovaniu sa nezadarilo. Takze ma si navsteva lekara neminie. Dufala som ze to pojde bez toho.
@babymaminka ved to ze ja mam akysi odstup od liekov tak skusam caje a uvidim. Drzim Ti palce nech sa skoro zadari.
@miriam111111 vdaka za tip. Uz som ho skusala a asi sa k nemu vratim. Super ze Tebe tak rychlo pomohol.
@butterfly333 Tusim mi zachutil...
@ejuska2586 a ty mas malo plodneho hlienu?
@zuzanita123 Malo ani nie, len mam pocit, ze mam max. ten vodnaty. Bielkovi som zatial nezachytila.
@zuzanita123 Tak chcem skúsiť, či to nepomôže...
@ejuska2586 aha jasne, mne kalendar vypisuje zaciatok plodneho obdobia od zajtra co sa mi zda dost skoro ale pocitovo by to aj sedelo. Mozem zacat snazilkovat 😊
@zuzanita123 Joooj, drzim palce. Neviem, ci skoro, skor mi to pride tak akurat, ja mam zaciatok plodneho od pondelka. A ty si mala aj mrchu o par dni skor ako ja.... 😉 Snazilkujte, pevne drzim prsty, aby to teraz vyslo :-*
@ejuska2586 dakujem napodobne, kupila som si gelik lubrikacny a zabudla som ho pouzit 😂😊

@butterfly333 to viem, ze do ovulky, ale neviem kolko. Ci staci pol litra denne. A ci ho mozem riedit s vodou. Ja som teraz 4dc.