Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@monka_brumka to je blbosť prečo by nebola však je kopec báb čo majú ovu 26 dc a ostanú tehu a áno presne pri týchto rozmeroch má prasknúť sme už lepšie ako dr držím palce😃
Dakujem @kudusko
@lauritkatesty aj dnes bola 37,1 a krcok je lahko nahmatatelny a tvrdy tak este tyzden pockam a uvidim lebo BT mam takto vysoku 7 dni no predtym som ju nemerala tak neviem aka bola no ked je lutealna faza tych 14 dni tak bud mi do tych dalsich 7 dni pride mrcha alebo si spravim test...
@miriam111111 tak dufam ze nepride 😵
@adelma ten spodny vyzera pozitivny. su rovnake nazivo či ?
@lauritkatesty ano naživo rovnaké ako na foto
@lauritkatesty dakujem za radu,som sa potešila 😊
Ked mi vyjde pozitivny ovu test tak ovulacia uz bola? Vcera nic a dnes krasne 2 ciarky kedy je nsjlepsie sa snazit? Dakujem
Dufam ze to vyjde konecne. Nesmierne by nas to potesilo ale pei nasom stasti no neviem...
Baby, poradte mi prosim, aka znacka ovu testov je najlepsia? Videla som tu aj foto, kde boli robene dva rozne ovu testy naraz a jeden bol pozitivny a druhy nie. Tak, ze ci nemate skusenosti, ktore su naj. Vdaka
@vilma30 sú ovulačné testy s rôznou citlivosťou, 10tkove aj 20tkove.
Ahojte,ako som spominala pouzivam ovulacne testy prvy krat.Vzdy som sa riadila skor pocitom a hlienom ale od kyretu to je to ine.Tak som so povedala, ze tento mesiac skusim ovu testy.Mavala som ovu 9-11 DC co bola mozno chyba tento mesiac, lebo som zacala 13 DC a ovulaciu som zatial teda podla testov nemala.Ten spodny by nemohol byt ono? Dve znacky robene z toho isteho mocu dnes....som hore od 4 tak som si ho mohla urobit uz teraz...sama asi viem posudit ze ked jeden vysiel slabo a druhy je dost silny ze asi taky rozdiel tam nemoze byt ale chcela som nejaku radu Vasu ...
@zara_24 ovu testy sa robia až po 10h nie z ranneho.
A kym niekto odpise tak som 21 DC z 30.Boli ma podbrusko od vcera velmi preto som skusala ci to nie je ovu.Skratka mam pocit akoby som za 3 minuty mala dostat ms
@butterfly333 ako som pisala nerobila som si ho z ranneho.Je to brane vseobecne od zobudeni preto ta hodina od 10...ale ked som hore od 4 a spravim si ho 8.15 tak to je to iste nie?
@zara_24 Tento nie je pozitivny určite. Ak Ťa bolí podbruško, tak skús ešte poobede, ale 2 hodiny predtým nepi a uvidíš. Toto je ešte moc slabé.
@ejuska2586 A tie testy su s rovnakou citlivostou... nie je to divne ze je medzi nimi taky rozdiel?Dakujem :-*
@zara_24 nemali by sa porovnávať 2 rôzne značky testov.. ani kontrolné čiarky nie sú rovnakej intenzity
@zara_24 Presne ako pise Korytnacka1981 - ked chces mat istotu, pouzivaj ten, co ti ukazal sytejsie farby. Ale pozitivny test je az vtedy, ked su kontrolna aj testovacia ciarka rovnako intenzivne, prip. testovacia tmavsia ako kontrolna. Ty to mas naopak - kontrolna je silnejsia. 😉
Dakujem babenky. Tak dufam, ze nam to vyjde. Poctivo sme snazilkovali. 😊 pred rokom a pol sme prisli o babatko v 32 tt. A uz rok sa snazime o druhe. Vzdy mam len jeden test pozitivny preto mi to neslo do hlavy

Dievcata-poradite mi?Na 12dc som bola na prehliadke u doktorky a ona mi odmerala folikul 18mm a povedala ze snazit sa v ten den alebo lepsie ten dalsi ze vtedy praskne.Ja som ju ale presviedcala ze nie,ja mam pozitivny test az na 15-16dc a ze teda sa mi to moc nezda.Ona stale vsak argumentovala tou velkostou folikulu.Tak si hovorim ok, asi sa to posunulo.Ale veru neposunulo-pozitivny test bol az 16dc.Je mozne ze folikulum praskne aj pri viac ako 22-24 mm?Tiez ma zaskocila informaciou, ze vraj ovulacia v druhej polke cyklu nie je plnohodnotna ovulacia..akoze mam 29 dnovy cyklus a ovulaciu po 15 dni...dakujem