Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
Dakujem , budem teda testovat dalej. Predtym si myslim ze som mavala ovu cca 14den ... zvykli ma boliet vajecniky v tuto dobu... ale teraz nic. Myslite ze ten caj mi to mohol posunut ?
@baboja88 ahoj, neviem, ci alchemilka posunie cyklus, ale napr. čaj z myšieho chvosta-oficialne sa tuším nazyva rebríče obyčajný, urcite ano, som ho pila a skratil sa mi cyklus aj kamoska ma tu istu skusenosť, cykly sa skrátili a teda ovulacia sa posunula, teda možné to je
Ahojte tento ovu test asi neni pozit ze?inak vie mi niekto poradiť co to znamena ked mi ovu testy silneju? Vcera tam bol iba duch a dnes celkom pekna ciarka..nie je to ze sa blizi ovulaciA? ZE ten hormon LH rastie?
@baboja88 nepride. dlzka cyklu vzdy zavisi kedy prebehne ovulka.. ta druha faza byva konštantna od ovulky po ms cca 12-14 dni
@kata011 moze sa blizit a nemusi. nie vzdy to kontinualne tmavne. ale skus zajtra cca okolo obeda. 😉
@lauritkatesty no som zvedavá. Lebo ak ovu pride zajtra tj 18dc , menzes by mal 30-32dc podla toho. A to som v zivote nemala taky dlhy cyklus. Vacsinou 23-26 raz za rok mozno sa stane ze az 28-29 pride.
@lauritkatesty moja v tomto zasa ja nesuhlasim ovu podla posledneho ovu testu boli pozitivne 3 dni na 21 dc a mrcha dosla ako vzdy načas meskala iba 1 den pri pravidelnom 28 dc dosla na 29dc lutealka.bola teda kolko 8dni?
@baboja88 ani ja nemava dlhe a predsa sa stane, ze sa proste predlzi 😉 raz mi došla ovulka az okolo 26 dc 😀 to uz obyčajne konči moj cyklus
@babymaminka no u teba to bolo trošku extrem, zrejme este rozhadzane hormony 😉
ae lutealna faza by mala trvat aspon 12 dni.. aby sa aj vajo stihlo uhniezdit.
@lauritkatesty ved to.ja viem.ze tolko.ma byt 🙂 no ja som asi celkovo.gynekologicky ukaz 😀 u mna 2 cykly takto za sebou a teraz to nevyzerá inak 😀 vcera 14dc folikul 17mm dnes 15 dc a druha ciarka na Ovu teste takto 🙂 u mna fakt asi ten clostyl buduci cyklus aby bol vsetko vyvazene 🙂
@baboja88 ja kupujem od @lauritkatesty a podla mna ceny su ok ak ich potrebujem zrovna hned mam ich na dalsi den 🙂 ja som max.spokojna 🙂
@babymaminka to je jasne 🙂 myslela som tie ceny v obchodoch ako DM a tak . Za 5ks 7€ ci kolko dakujem pekne 🙂
@baboja88 sorry ja ze si pisala ze tu no.a sme na konovi tak ja ze na konovi 😀
@babymaminka ona este moze zosilniet, aj zo da na den 😉
@lauritkatesty ano viem ze zosilnie no pred mrchou pomaly ako minuly cyklus 🙂 a mrcha aj tak dojde nacas 🙂
@babymaminka uvidíme 🙂
@babymaminka videla si moj minule, taky musíš mat 😀
@lauritkatesty moja ved ja som mala 4 rozne druhy testov pozitivne minuly mesiac kde testovacia bola silnejšia ako kontrolna 😀 no co z toho ked ovu neskoro vzdy a lutealka 8 dni potom 🙂
Skresluje uzivanie inofolicu ovu test? Ze je falosne pozitivny
@babymaminka no ale nie kazdy cyklus to musi byt rovnake. Ako vravim zvycajne je ta lf 12-14 dni. Uz menej.ak by sa to opakovalo treba nieco na podporu.napriklad duphaston.
@kata011 nie

@baboja88 moja ja som pozerala ako puk keď som si robila ovu testy. jeden mesaic až na 19 deň ciklu som mala pozitívny ahnd další mesaic som mala už na 12. deň ciklu poziotívny test. tak len skušaj skušaj. a tiež som mávala ako ty 25-32 dňove...asi zhruba