Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@lauritkatesty diki takze sledujem testujem 😀
😉
@kata011 pravdu neviem ti povedať kedy mavam ovu nikdy predtym som to nesledovala zato to tento mesiac skusam s testikmi som leniva merať bazalku len ja mam po mimomaternicovom zobraty jeden vajcovod tak len dufat ze to bude s tej spravnej strany vajko 😊
A mne sa zda ze ten stredny testik je najtmavsi ale pravdu tiez sa este len v tom zabieham a budem dufat ze zabiehanie cim skôr vinde 😊
@kata011 aaale kdeze pri prvych 2 tehu rok snazenia potom kamaratka poradila bylinkara a ten naordinoval mne gynex a volaky caj ten uz neviem mm Macu a prvy mesiac nic a na duhy som bola nahnevana ze som vyhodila tolko peňazi len tak a to som bola uz tehulka potom 2007 bolo mimomaternicove a potom zas rok kym sa zadarilo tretie tehu az pri 4 som ostala tehotna na prvy sup to si pamätam na 100 % bolo to raz v tom mesiaci mali sme deti u starkovcov na prazdninach a tak sme si uzili vecer ako sa vravi naplno a poviem ti ked som zistila ze su // som nechapala ze a to akoze kedy ako ? Muz sa smial ci mi ma vysvetliť ako sa robia deti 😂😄 tak je to fakt ked boh da aj motyka vystreli 😉 v tedy sme sa vyslovene nesnazili otehotnieť dali sme to tak ak bude bude sk nie navadi a vyšlo to
@lauritkatesty tak dnes ráno o 10.15 takto tak uz len cakam kym zoslabne a teplota klesla dnes co myslis je to ono 🙂?no celkovo je to neskoro zasa krátka lutealka
@babymaminka ano.este uvidime ala bude.to dopredu nevieme.az ked skonci cyklus ✌😘
@lauritkatesty no testy pozitivne sa drzia teda uvidim.ako dalej kedze minuly cyklus boli pozitivne 3 dni uvidime teraz a mrcha dosla ako mala vobec nezameskala 😀 takze cakam co dalej potom.sa uvidi 🙂 a tebe dakujem za rychlu reakciu 🙂
Ahojte neviete mi niekto poradit? Lutealna faza musi byt konstantna alebo aj nie? Ide o to, ze sa mi tento mesiac skratila folikularna faza, tak spm myslela ze sa cely cyklus skrati.... Mrchu som si vypocitala na vcera (podla minulomesacnej lutealnej fazy) ale zatial som nedostala... Vcera bolesti ako pred MS ale spustil sa mi iba vytok... Dnes ma boli hlava, az mi je z toho zle...
@lauritkatesty no a teraz rad 😀 toto uz nieje mozne opakuje sa minuly cyklus test rovnako pozitivny 3ti den od 16dc silnejsia testovacia ciarka ako kontrolná a teplota dnes takto hore 🙂
@babymaminka no odpadnem z teba. 🙂
ono ked maš viac dni takyto pozitivny, je tazsie určit presny vrchol. ale teoreticky dnes moze ist uz o ovulacny vystup, ked to potvrdia dalsie dve zvysene teploty, este by to malo ist vyssie.
hlien je aky ?
@lauritkatesty na 15dc bol.mega ovulacny hlien tento mesiac aj bez grepoveho dzusu no ja som vedela ze ho nepotrebujem kedze ho mam.vzdy 🙂 vo stvrtok mal.folikul 17mm hlien je teraz stale no mam.pocit ze uz slabne... ten ovulacny vystup a moze byt este takto pozitivny test 🙂? No dnes este budem.robit som.zvedava na dalsie... ja sa uz smejem ja som asi exemplar niekto ma problem zachytit vrchol a ja mam problem zbavit sa pozitivneho testu 😀
@babymaminka ano moze--- lebo nevieme presne kedy bola hladina top a stacila na prasknutie foliulu.. uz je v podstate na ustupe, ale stale mas vysoku hladinu, preto to test este zachytava
@lauritkatesty o 14tej takto dockala som sa 😀 takze ovulacia uz bola?kedy to neviem 🙂
@babymaminka podla mna včera, ako som ti pisala.. uvidíme či to dalšie teploty potvrdia.
@lauritkatesty dakujem no uvidime budem pokracovat v merani 🙂
Ahojte. Chcem sa spytat mal niekto nizsiu bazalnu teplotu pred mrchou. ? Ja som mala vzdy od ovulky po mrchu zvysenu a teraz nam len 36.58 co je dost malo. po prvy krat mi dal doktor pregnyl tak cakam co a ako a podla bazalnej teploty som vedela ze pride ale teraz ked je tak nizka neviem. Poradte. Dakujem
@nina4 ano je pozitivny 🙂
@babymaminka juuj no tak dnes deti rýchlo pôjdu spať 😀
@kudusko moje malo byt zlate tento mesiac sa zopakoval aj s ovu testami a buducy cyklus clostyl tam uz by to zlate mohlo byt ;-D
@lauritkatesty ahoj, tak tie moje neustále negatívne výsledky aj napriek tomu že mi dozrieva vajíčko od štvrtka boli asi pravdepodobne z toho že testy boli staré. Dnes mi dorazili nové, tak som si hneď jeden urobila, a bol tam iba taký maličký duch, skoro tú čiarku ani nebolo vidno. Takže už asi bude po ovulácii, len ktovie kedy bola 😒
@nina4 moja, to že je pozitívny znamená, že ovu prebehne o 24 - 48 hodín, čiže ešte dnes by som drahého šetrila a zajtra sa snažilkujte 🙂
@crazy_girl1 vdaka za radu aj som si myslela ze by bolo lepsie az zajtra .Len jedno mi akosi chyba ovu hlien zatiaľ nič.

@babymaminka sedi to presne, toto este nebol ovulačny vzostup 😉 zajtra podla mna este klesnes a az o dva dni to pojde hore.
cize ovulacia zajtra-pozajtra