icon

Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené

manamani1
15. dec 2011

Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?

simis105
29. dec 2013
lauritka
29. dec 2013

@simis105 je to pekne ;;) s naJVcsou pravdepodobostou bola 😉 12-13 dc

simis105
29. dec 2013

@lauritka
tak dufam ze sme to stihli, dakujem ze ta tu mame!!!!

lauritka
29. dec 2013

@simis105 ja som na tom podobne ako ty, dnes 1 dpo ;) http://www.fertilityfriend.com/home/lauritka

simis105
29. dec 2013

@lauritka
znacis si aj negat ovu test? drzim palce!!!!!!!!!!!!!!!!!

lauritka
29. dec 2013

@simis105 hej, niekedy 🙂

simis105
30. dec 2013

@lauritka
dnes teplota 37,1 a graf mi stale neukazuje ze bola ovu..........

lauritka
30. dec 2013

@simis105 az po troch zvysenych 😉

simis105
30. dec 2013

@lauritka
takze zajtra by mi to uz mohlo ukazat?!

lauritka
30. dec 2013

@simis105 ano 🙂

majkuska
30. dec 2013

@lauritka poradis?

lauritka
30. dec 2013

@majkuska to su vsetko ovulacne ?? no zatial su vsetky negativne

majkuska
30. dec 2013

@lauritka Ešte raz ti pridam foto. všetko som tam popísala. Ja som nikdy nemala problém s ovuláciou. Moj cyklus bol dlhý asi 28-32 DC, nikdy nie dlhší. Od septembra je to 35, oktober 36, november 28, a december 39 to som taky nikdy nemala, bola som aj na vyvolavačku, na uzv, mi povedal, že cysta, vraj nepraskol folikul. Ja som si myslela, že pozitivny bol ten 8 DC, lebo o dva dni boli ovulačné bolesti aj hlien, dlhý asi 8 cm, som zachytila. Lebo ta čiarka po zaschnuti viac vybledla, a tiež som sa dočitala na nete, že ten vrchol LH, sa nemusel zachytiť, mohol dosiahnuť až večer, ja som vždy robila o 13: 00test, až jeden je tam z včera večer, ale ak chceš ti hodim foto, z limitu, ten na 8 DC, čo som si myslela, že je pozitívny. No cela som dopletena, 25 sme mali sexik, to bol 11 DC, ako poistku.Včera som už mala totálny chaos, pretože prišli tie bolesti znova, take ako na ovuláciu ale pichanie stale, typicke u mňa ako na ovulke, dnes su ltie bolesti už len malinko badateľné, ale ani jeden test pred nenasvedčoval, aby mi mala prebehnuť ovulácia. Už ma napadlo aj to či to nemohlo byť uhniezďovanie, ale mne sa tie bolesti strašne podobaju na ovuláciu. Mám už dve deti, Pri prvom tehu mi ukazal tehu test na 14 DPO, pri malemu na 8DPO rano test //(musel sa skvôr uhniezdiť), to už aj doktorka mi ho našla na UZV a presne sa vtrafila, že to ma tak asi 8 dni ta bodka. Som zmätená totalne

lauritka
30. dec 2013

@majkuska ahline mas teraz ??? keby si mala ovu na ten cca 10 dc.. tak cyklus bude kratky. cca 24dc--

akk mas teraz hlien a bolesti, pre istotu sa snazte..skoda, ze nemerias BT, tam by to bolo vidno, ci uz prebehla.
ale mozno este zosilnie testik.. a bude dlhsi cyklus.. no tazko hadat. co bude 😕

majkuska
30. dec 2013

prave, že hlien nieje taky aky bol pred tym, ale vlhko sa citim, ale nie tak morko, ani taký bielkový som nezachytila

majkuska
30. dec 2013

@lauritka a tento na spodku je ten na 8DC vyfotený v limite.Tak som strašne zvedavá, čo z toho bude.

lauritka
30. dec 2013

@majkuska o vyzera pozitivny, to je fakt 😨

majkuska
30. dec 2013

@lauritka no a moje bolesti dnes zasa vyzeraju ovulačné, už aj hlien sa objavil, som z toho zmätená. Čo je na to najhoršie, dr. mi kazal od 15 Dc brať Duphaston, a fakt neviem či ta ovu prebehla, či ešte len bude, od dnes ho beriem, názory sa líšia či blokuje či ne ovulku, nič mi neostava len čakať.

lauritka
30. dec 2013

@majkuska nemusi vzdy blokovat, nechces merat BT ??? 😝 nemusis cely cyklus, len na potvrdenie ovulky...

majkuska
30. dec 2013

@lauritka A to sa dá ako? len na potvrdenie ovulky. Vieš ja som teraz na marodke. 3.1 nastupujem už do práce. A ja vstávam rano o 4:30 cez týždeň a víkendy chcem dospávať, preto sa mi to asi nehodí, ale ak sa dá len na potvrdenie ovulky, tak to znie zaujimavo, ale ja vôbec neviem ako, nikdy som si bazalnu nemerala.

lauritka
30. dec 2013

@majkuska no tak pred ovulkou pomerias.. staci zacat az od 7 dc-- a potom ked sa zvysi BT, tak len tri merania a mas pokoj. pozri do mojho albumu na posledne grafy.. tiez nemeriam stale. uz poznam svoje teploty.
a skombinujes to s testami, a uvidis aspon potom , ci bol vrchol.

lauritka
30. dec 2013

@majkuska kuk sem, precitaj si, vsetko o merani BT - http://merenibt.xf.cz/index2.html

majkuska
30. dec 2013

ok ďakujem skusim to pozrieť

katinka4
30. dec 2013

@lauritka , ahoj poradis mi prosim ci je test pozitivny ? je zo vcera a ten dnesny je uz slabsi tak zajtra uz nebudem testovat.

katinka4
30. dec 2013

@lauritka este na porovnanie tie predosle

lauritka
30. dec 2013

@katinka4 este mu chyba.. praveze zajtra testni, uz moze byt pozitivny.

lina129
30. dec 2013

@lauritka ahoj, na zaciatku tejto stranky si pisala, ze okrem ovu testov si treba sledovat aj hlienik a pobolievanie podbruska... ja to tak presne robim, uz som viac krat testovala ovu testami a vzdy to mam tak, ze mam 26 DC, ovu test mam pozitivny az na 13 DC, ALE hlienik mam uz od 10 DC ale mava roznu konzistenciu, na zaciatku je priezracny a slabsie sa taha - taky cirejsi a postupne sa viac taha a je skor taky zakalenejsi do biela... ale v podbrusku ma najviac picha od takeho 12 DC az do nejakeho 16 - 18 DC, kedy by som uz mala mat vlastne po ovu... tak nechapem to! Je to nermalny priebeh???

simis105
31. dec 2013

@lauritka
no a akurat ten 13DC sme sa nesnazili 😒

lauritka
31. dec 2013

@lina129 to mas v poriadku.. nemusi sa zhodovat vsetko presne na chlp ;) v podsatte ti to sedi, hlienik uz zacina od 10 dc.. 13 dc mas pozitivny, cize ovulka 14-15 dc.. tie bolesti mozu byt este dozvuky po prasknutom folikule.. ked sa vyleje dovnutra tekutina.. ja mavam pred ovulkou, potom to ustane.. ale nie je nic zriedkave, ked to baby citia este aj po ovulacii.
@simis105 mate dost sexiku ;) ved staci aj pred ovulaciu.. spermie si dokazu pocckat na vajicko 😉

majkuska
31. dec 2013

Noa tento je spodny je dnesny 16 DC. Stale to nieje pozitivne. Moje bolesti vcera vecer boli vrchol na zadok som si sadnut nemohla aj krcok bol strasne bolavy, dnes uz ustupili bolesti, uz len take jemne akokeby citenie a test nie pozitivny .