Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@ejuska2586 Tak mne to meska 4 dni a uz od vcera vecera mam spinenie takze to u mna asi prebehne rovnako.Este su podstatne vysledky krvi lebo ak by nebolo na sobe nic vidiet ani neskor a HCG by neklesalo tak to moze byt mimomaternicove ale povedal ked uz som zacala spinit tak to snad nebude.A nemam ani bolesti tak sa uvidi.A ty si teraz ktory DC?
@lauritkatesty moc dakujem no ono sa ti aj dalo cakat podla tych testov.Uz som s tym aj bola zmierena. Nastastie uz jednu dcerku mam takze ona ma dost rozveseluje a dava mi energiu skusat to znova.Coskoro ta asi budem znova otravovat s ovu testami 🙂
@miriam111111 Ja som teraz 25DC a 11DPO. Vo stvrtok by som mala dostat mrsku, ale tak kto vie. Po tom potrate mozno pride neskor, mozno skor. Vobec netusim, co mam cakat...
@ejuska2586 a teraz cakate ci ste sa aj snazili.Alebosa po potrate musi nejaky cas cakat?
@miriam111111 💕🍀
@miriam111111 Nemuseli sme - lekar povedal, ze sa mame zacat kludne hned snazit. No snazili ako snazili - bola som s manzelom az raz - den pred ovulkou. Je totiz na sluzobke. Ci sa nam zadarilo uvidime, ale ak aj nie, nevadi. Pride dalsi cyklus...
tieto ste niekto skusali? http://georen.eu/index.php?route=product/produc... sa mi zda dobra cena, len ci sa oplatia
pardon tieto http://georen.eu/index.php?route=product/produc... , tamtie su tehotenske. Mate niekto skusenost?
@colorina podla mna su dst drahe...ja som si objednala z ebaya, 60ks ovu + 20ks tehu cca za 8e
a ako dlho trvalo kym dosli?
@colorina mne asi tri tyzdne 🙂
@lauritka @chelly možno budú vedieť poradiť, pomohli aj mne. Ďakujem dievčatá...@maruska1170
@maruska1170 mas predosly graf? ake dlhe mavas cykly?
@chelly predosli graf uz nemam ale posielam ti z ineho kalendara ....uz vyse roka mam.vysadeny hak minuly mesiac mi ms prisla kvoli tabletkam duphaston...teraz ms trvala 29 dni a lutelana faza bola asi 11 dni sa mi zda...bola som na folikulometrii minuly mesiac mala som.13mm jediny folikul potom.mi brali krv 8.meho novembra a podla vysledkov som.mala poovulacne hodnoty ale boli nizke...tak ja neviem ms teraz.trvala len tri dni aj ked v zivote som taku kratku ms nemala 😕
@maruska1170 hmm neviem no, ja by som nedala ruku do ohna ze ovulacia prebehla. ak by aj bola toho 5.11. ako mas vyznacene a na odbere na progesteron si bola na 3dpo tak jasne, ze boli nizke hodnoty. treba to merat na 7dpo. a bez duphastonu si mala ake cykly? a ten folikul 13mm bol kedy?
@chelly ten 13mm folikul bol v minulom cykle a pred duphastonom som.mavala po vysadeni 60dnove potom som.zacala pit alchemilku som.mavala uz 35dnove cykly ...potom v lete som mala len dvojdnovu mrchua v septembri zas nic a to som.mala an poziticny tehu test 😣 bolo to dost velke sklamanie ked ki doktorla vravela ze to nie je tehu....ja si myslim ze mi len pride ovu lebo teraz som.zacala mat aj hlien priesvitny dokonca krcok je hore a otvoreny ...no zial muz nie je doma takze tento mesiac zas nebude nic....ale nechapem preco mi to graf takto vyznacil ked som.vtedy nrmala ani hlien aj ked krcok bol hore ale to sa v priebehu dna meni 😕
@chelly tie cysledky mi robili v minulom cykle ..lekarka vravela ze tento mesiac na folikulometriu nejdem len o tri mesiace kedze musim brat inofolic
@crazy_girl1 dakujem velmi pekne ale lauritku nexham oddychovat kedze je chorucka nech sa uzdravi najprv 😊
@maruska1170 juj to som nevedela. Ked ona je taka dobra dusa, kazdemu poradi. Dakujeme @lauritka
Ahojte, prosím Vás ak budem mať anovulačný cyklus tak ovu testy budú v celý ten mesiac negatívne??? Ďakujem 😔
@crazy_girl1 ahoj 🙂 tak ako, vyslo to tento mesiac? ...ja som MS nedostala ale ani test dnes nebol pozitivny :(
@123choco123 ja som tiez nedostala a test bol skor negativny, s uplne slabym dusikom... Ale nic nie je stratene, o par dni stupne hcg a je to tam!!! 😉
@crazy_girl1 tak ti silno drzim palce! 🙂 ja sa skor dockam mrchy ako druhej ciarky :(
@123choco123 neboj, dockame sa obe tych stastnych ruzovych paliciek 😉
@maruska1170 ahoj inofolic pouzivam aj ja uz som nacala 3 krabicu od vtedy som este ovulku nemala dnes som 12 dc a dufam ze sa dockam vytuzenej ovulky.....ale podla grafu ty si uz asi mala....a robis si testy?

@miriam111111 mrzi.ma.to