icon

Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené

manamani1
15. dec 2011

Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?

rula
2. feb 2017

@mlenna15 kukni na mna, ja mavam 28 dnovy aj 31 ovu test pozitivny. 😲

cvikla12
2. feb 2017

@rula aj moja známa mala ovu takto skoro ona dokonca 7DC

rula
2. feb 2017

@cvikla12 jaa som to tusila, ze mam ovu skoro, preto som zacala testovat uz pocas ms. Uvidim ako sa vyvinie graf.

cvikla12
2. feb 2017

@rula mne ovu testy pomohli a som šťastná lebo už tretí mesiac sa snažíme a vyzerá to tak ze som tehu.

mlenna15
2. feb 2017

@rula akurát som si pozerala tvoje príspevky tak máme to podobné 🙂ja beriem clostilbegyt tak asi je to tým....predtým tri mesiace som mávala ovulaciu na 18deň (aj s Clostilbegytom) len teraz som si kúpila digitálny ovulačný test a ten mi ukazuje takto skoro.Len čo mi je čudné normálne ma bolia vajecniky (pred tým toho 18dňa) stále som cítila ovulaciu ale teraz ma nič neboli.Ja len dúfam že tie testy sa nemylia:/

rula
2. feb 2017

@cvikla12 waw.... no super,gratulujem...my ideme na to. pozitivnejsi uz nebude nic nenacam snad o 2 ty //😉

rula
2. feb 2017

nenacakam....🙂

mlenna15
2. feb 2017

@cvikla12 gratulujem🙂 a aké ovulacne testy si používala ?

rula
2. feb 2017

@mlenna15 mne zle, urcite mam ovu, sice nic nepicha dnes ale zle mi je, ten hormon ma mi sposobuje ze mi je zle a potom to odide. idem na to, drahy je v sprche, nic netusi....😂

cvikla12
2. feb 2017

@rula držím palčeky je to super pocit tie krásne //

rula
2. feb 2017

@cvikla12 dik tesim sa s Tebou. O chvilu som tu.....😂

zuzu1986
2. feb 2017

@kukadielko aka značka su prosim testy ktorymi testujete?

mlenna15
2. feb 2017

@rula ako zle ?lebo mne dva dni je tiež nie dobre akurát som vravela priateľovi že asi idem byť chorá !hmm to ma nenapadlo... No tak držím päste 🙂)nech o dva týždne máš tie //.🙂

cvikla12
2. feb 2017

@mlenna15 ďakujem síce to ešte nemám potvrdené lekárkou ale už sa tešíme. Používala som ovu testy Woman secret a pekne mi ukazovali takto kuk foto. A sú aj celkom za rozumnú cenu

cvikla12
2. feb 2017
cvikla12
2. feb 2017

A tento je dnešný ovu isto nemá tak to zrejme znamená tehu😀 a tehu test ten fialový mám takýto

lauritkatesty
2. feb 2017

@cvikla12 je to tam 😉 nit pochyb

cvikla12
2. feb 2017

@lauritkatesty tešíme sa 😍😀

mlenna15
2. feb 2017

@zuzu1986 predtým som používala tie palickove(one step)tento mesiac clearblue digital s dvoma hormonmy

nikusiak9
2. feb 2017

Je ten posledny pozitivny? Ovulacny?

cvikla12
2. feb 2017

@nikusiak9 ja si myslím že zajtra už bude ale nie je na škodu keby ste posnažilkovali aj dnes. Ja som takýto mala na 14DC a na 15 DC ešte silnejší teda už pozitívny ale snažilkovali sme od 14DC až do 19DC každý deň a zadarilo sa podľa tehu testov 😉 držím palčeky

nikusiak9
2. feb 2017

@cvikla12, dnes zial nie som s priatelom, vcera sme sa aa zajtra snad tak dufam ze to bude stacit :(

mlenna15
2. feb 2017

Tak a vyber si :/....prvý a posledný krát som si kúpila digitálny !

cvikla12
2. feb 2017

@nikusiak9 malo by počas plodných dní tie malé potvorky dokážu v tele ženy prežiť 3-5dni ....... Aký dlhý máš cyklus?

nikusiak9
2. feb 2017

@cvikla12, to prave neviem, lebo s antikoncepciou som mala 28dnovy, je prvy mesiac co ju neberiem, predtym cca 30dnovy ak si dobre pamatam...ale brala som ju 6rokov

rula
2. feb 2017

@mlenna15 uz som tu.mm:heart_eyes:
no byva mi zle, akokeby na vracanie, ale tak inak..mam to vzdy pocas ovu asi 1-2 dni. Inak, mavam ukazkovy hlien a este som ho teraz nemala a test je pozit. Som zvedava,ci bude a ako toto dopadne tento cyklus. a potesila by som sa, velmi...🙏

cvikla12
2. feb 2017

@nikusiak9 No tak bude najrozumnejsie keď sa budeš riadiť tými ovu testami. Hlien asi nesledujes či?

nikusiak9
2. feb 2017

@cvikla12, vies co aj ano, ale ten sa mi praveze zda ze nemam ziadny...pri tabletkach som mala ovela viac...vobec nie je natahovaci...a bazalnu nemeriam zatial.

cvikla12
2. feb 2017

@nikusiak9 ono nie každá žena má výrazný hlien. Ja som si napr kontrolovala aj krčok maternice

mlenna15
2. feb 2017

@rula to ti verim a držím päste !!🙂dala som tu fotku teraz mojich ovulacnych testov digitálnych a som s toho jeleň 🙂)no už ich viac nekúpim :(