Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@lauritkatesty dakujem za podporu.😘
@rula aki su bohatí že ? 😀 davajú nám miliony
@lauritkatesty nooo, moj svagor hovori vzdy, nooo .... dal som Tvojej sestre zopar milionov a uz som spokojny😍Podotykam, uz maju vnucata ale priroda nepusti ... laska kvitne v kazdom veku 😅
Ja to nechápem tak ja som 5x potratila jedno nam zomrelo snažíme sa už skoro 3roky mám trombofiliu 4 mutacie a mne nedala vopred nič ani inj ani lieky je to možne??😯😯😯
@butterfly333 pfuuu no.... das ist průser. a to komu chodis ?
@butterfly333 zlato vyžiadaj si sama fraxiparin..Že ich chceš z dôvodu obavy po predchádzajúcich zlých skúsenostiach a basta..Stoj si za svojim..aj krv na otehu robí veľa .
😂
švagor je srandista.
@alilka zatial beriem anpoyrin. No neviem či mi ho gyn predpiše. Ja by som mala brat clexan inj. No ked som tam bola u gyn tak mi nedal lebo že ak to hematologička nekazala skor.
@rula jednej v hlohovci.
@butterfly333 no anopirin mam aj ja od hematologicky,ale včera som sa pýtala gyndy či nemôžem vysadiť fraxiparin a brať len anopirin,lebo veď obe su na krv a už mám dopichane dosť brucho tak mi povedala že nie,lebo že anopirin je na krvné doštičky a fraxiparin na niečo úplne iné..Že neodporúča..
@butterfly333 hm to asi nemas moc doktorov na vyber. ach. vsetci su priti nam 😢
Ahojte každý deň čítam vaše príspevky a tak prispejem aj ja v pondelok som si bola dať vybrať teliesko Mirenu hneď vten deň bolo tutu mutu,druhy deň po vybratí som trochu krvacala,na ďalší deň nič menzes mám dostať teraz v pondelok príznaky nemam žiadne,skusam si robiť len tak ovulacne testy včera som mala na teste slabu paličku a dnes toto no som stoho blbá tak mi poradte zdá sa mi že palička silnie tak ako to má byť nemal by byť test pred menzesom negatívny.Alebo že by ďalšia ovulka?ďakujem moc krát za každú radu 😉
@dadulka271 je možné (aj môj prípad to bol) že pred ms mi mierne stúpala hladina LH

@cvikla12 ďakujem 😊 ty už máš aj deti?Ja ešte nie 😐