icon

Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené

manamani1
15. dec 2011

Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?

mokilko
19. feb 2017

@akopprincezna dam ti krasny priklad rozhadzanych hormonov. Pred prvou dcerkou si chodil cyklus ako chcel,po porode ako hodinky 28 dni a na 14dc ovu a po synovi zas nepravidelne, raz 27,raz 35,39... treba mi to zasa napravit naspat 😝❤

mokilko
19. feb 2017

@cvikla12 mohla by si 🙂

akopprincezna
19. feb 2017

@mokilko asi ho poprosim o tie dokladnejsie testy, lebo toto nie je normalne. Dnes som uz cez prsia nezapla bluzku a to som 1 DPO. O tyzden nezapnem ani kabat... nehovoriac o tom, ze sa v noci na tie bolesti budim

akopprincezna
19. feb 2017

@mokilko babatkom? 🙂 uz som aj premyslala, ze ak to tento mesiac nevyde, skusim ist na par mesiacov na antikoncepciu. Nech sa mi ulavi. Myslis, ze to pomoze?

matkakes
19. feb 2017

@monikasel ahoj... tiež som mala takyto...minuly tyžden...kočky mi tu poradili že kde aj treti den bude tak, nech skusim tehu test...a mali pravdu, ukazal tehotenstvo 🙂 tak ak aj zajtra bude tak skus aj ty 🙂

monikasel
19. feb 2017

@matkakes wau tak to by bolo super. Zajtra je tretí den tak skúsim. Ďakujem.

mokilko
19. feb 2017

@akopprincezna nooo,ja od ovu presla z C kosickov na D kosicky,a ani tam sa mi pomaly nevedia vpratat. Len teda ma nebolia 🙂 ja som bola cca pred 10 rokmi na tri-regole a super. Cca pred rokom mi dal doktorko ine,lebo vraj tri-regol uzivali jeho spoluziacky na vysokej pred 30 rokmi ;) no ale poviem ti,ze take stavy ako som ja mala z antiky...aj rohyponol je slabota. Navyse som zostala uplne sucha, kazdy keksik bolel a bolo po chuti. Takze ci ti pomoze antika neviem,aby ti nakoniec nebolo este horsie. No jasne ze babatkom 🙂

mokilko
19. feb 2017

@matkakes a je to vzdy pravidlo,ze ovu je silny ked si tehu? Ja som 9dpo,skusila som aj ten ale slabucky uplne🙄

mokilko
19. feb 2017

@matkakes tak si asi nemam robit nadeje :(

cvikla12
19. feb 2017

@mokilko ahoj no čo ako sa máš? Máš dobré správy?

mokilko
19. feb 2017

@cvikla12 zatial ziadne moja 🙂 krcok vysokooo od ovu, bt som merala len vcera a dnes (36.9 a 37.1) nic ma neboli,ale musela som si kupit o cislo vacsi kosik na podprde a uz aj tam narvane. Ale prsia ma nebolia....hmmmm..... semtam pichne podbrusko, ovu slaby,tehu biely.som 9dpo

mokilko
19. feb 2017

@cvikla12 len mi je stale zima. Uz dobry tyzden.ako keby namna nieco liezlo ale ani sopel ani nic..... sa trasiem stale ako osika a uplne ladove ruky mam....

cvikla12
19. feb 2017

@mokilko moja to je ešte skoro testovať 😘 Ale tie prsia hmmm dobre znamenie

mokilko
19. feb 2017

@cvikla12 z 80C som skocila na 80D. A vazne tam mam uz tesno 🙂

matkakes
19. feb 2017

@mokilko ja sa nevyznam do toho čiže nebudem sa mudriť, len vravim svoju skusenosť, a kočky tu mi odporučili skor test...každopádně třeba skusiť.

cvikla12
19. feb 2017

@mokilko ja mam to iste stále mi je zima. Manžel už nevie ako moc kúriť 😝

cvikla12
19. feb 2017

@mokilko tvoja polovička môže byť spokojná z väčšími prsiami 😉

kotatko1232
19. feb 2017

@cvikla12 Inak moja aj teba bolia prsia??ak ano tak ako ??mna na dotyk bradavky..az som si podprdu musela dat dole..

cvikla12
19. feb 2017

@kotatko1232 len teraz posledný týždeň. Predtým len bradavky svrbeli ale nejak neboleli.

mokilko
19. feb 2017

@cvikla12 fakt? Ja ze tehulam byva teplo 🙂 som to uz kvoli tomu uplne zabalila tento mesiac 🙂

mokilko
19. feb 2017

@cvikla12 polovicka z toho nema nic,pretoze som totalne bez chuti 😝

monikasel
20. feb 2017

@matkakes Ahoj. A koľko si bola DPO? A tehotenský ti kedy ukázal? Dnes mám tretí deň ovu takýto...

cvikla12
20. feb 2017

@mokilko no mne je furt zima 😀

kotatko1232
20. feb 2017

😢

kotatko1232
20. feb 2017

@cvikla12 teplota 37 stale

kiki94
20. feb 2017

@cvikla12 ahoj, ako moze ovu test ukazat skor ako hcgckovy ? lebo ja tiez ako ... robievam stale a stale 2 palicky, jedna svetlejsia, jedna tmavsia ze ako negativne ... ale ... do frasa .... mala som aj tahavy vytok, nmo ten test bol stale negativny .... priznaky tehu mam, no tehu testy negativne, uz si pripadam ako keby som bola z Marsu ...

cvikla12
20. feb 2017

@kotatko1232 moja hlavu hore ešte máš stále pred MS. Neboj všetko bude v poriadku 😘

cvikla12
20. feb 2017

@kiki94 ja neviem prečo je to tak a teda nie u každej je to tak. Ovu test ukáže tehu ale musí byť testovacia čiarka rovnaká alebo silnejšia ako kontrolná. U mňa to tak bolo najprv mi ukázal ovu test a až o dva dni tehu test.

cvikla12
20. feb 2017

@kotatko1232 tak kým neklesá teplota všetko je OK. A krčok?

kotatko1232
20. feb 2017

@cvikla12 stale dole