Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@mokilko asi ho poprosim o tie dokladnejsie testy, lebo toto nie je normalne. Dnes som uz cez prsia nezapla bluzku a to som 1 DPO. O tyzden nezapnem ani kabat... nehovoriac o tom, ze sa v noci na tie bolesti budim
@mokilko babatkom? 🙂 uz som aj premyslala, ze ak to tento mesiac nevyde, skusim ist na par mesiacov na antikoncepciu. Nech sa mi ulavi. Myslis, ze to pomoze?
@akopprincezna nooo,ja od ovu presla z C kosickov na D kosicky,a ani tam sa mi pomaly nevedia vpratat. Len teda ma nebolia 🙂 ja som bola cca pred 10 rokmi na tri-regole a super. Cca pred rokom mi dal doktorko ine,lebo vraj tri-regol uzivali jeho spoluziacky na vysokej pred 30 rokmi ;) no ale poviem ti,ze take stavy ako som ja mala z antiky...aj rohyponol je slabota. Navyse som zostala uplne sucha, kazdy keksik bolel a bolo po chuti. Takze ci ti pomoze antika neviem,aby ti nakoniec nebolo este horsie. No jasne ze babatkom 🙂
@cvikla12 Inak moja aj teba bolia prsia??ak ano tak ako ??mna na dotyk bradavky..az som si podprdu musela dat dole..
@kotatko1232 len teraz posledný týždeň. Predtým len bradavky svrbeli ale nejak neboleli.
@cvikla12 teplota 37 stale
@cvikla12 ahoj, ako moze ovu test ukazat skor ako hcgckovy ? lebo ja tiez ako ... robievam stale a stale 2 palicky, jedna svetlejsia, jedna tmavsia ze ako negativne ... ale ... do frasa .... mala som aj tahavy vytok, nmo ten test bol stale negativny .... priznaky tehu mam, no tehu testy negativne, uz si pripadam ako keby som bola z Marsu ...
@kotatko1232 moja hlavu hore ešte máš stále pred MS. Neboj všetko bude v poriadku 😘
@kotatko1232 tak kým neklesá teplota všetko je OK. A krčok?
@cvikla12 stale dole

@akopprincezna dam ti krasny priklad rozhadzanych hormonov. Pred prvou dcerkou si chodil cyklus ako chcel,po porode ako hodinky 28 dni a na 14dc ovu a po synovi zas nepravidelne, raz 27,raz 35,39... treba mi to zasa napravit naspat 😝❤