Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@mokilko a si 100% 13 dpo ?
@lauritkatesty podla ovu testov ano. Co ty na to? Slabe na 13dpo,ci?
@mokilko no prave na 13 dpo sa mi to zuda slabe.. a mama testiky zvykli duchovat, tie moje si neskušala ? či uz nemaš ?
pripadne cikni zajtra rano na ovulačny 😀 či bude silny
@lauritkatesty toto je cemio. Bola som prekvapena,ze vyzeraju ako mama. Vcera som skusala tvoje ovu. Ciknem aj ten tvoj tehu. Ale nadej nedavam... :(
@lauritkatesty len netusim,ci dokazu takychto velkych duchov robit ??? Ak hej,tak je to obrovska svinarna
@mokilko no podobaju sa na mamatesty
@lauritkatesty Lauri toto su od teba,ovu aj tehu. Este mam dost,teraz som spravila
@lauritkatesty dnes ma moj syn meniny,toto nieeeee :(
no nič mojka ☹ to je slabe teda ovulačny...a tehu je tiez negativny
@lauritkatesty no nic,tak to dnes prefnukam :( len keby uz ms prisla...
😢 jj do dvoch dni sa rozhodne, este by mala klesnut aj teplota.. hoci niekto dostane aj tak
po kolkých dňoch od oulácie ukáže test tehotenstvo?
@laydy7777 zalezi od ihniezdenia.. kedy sa začne vyplavovat hcg. najčastejsie dochadza k uhniezdeniu medzi 7-10 dpo.. takze jay by som odporučala začat az od 11 dpo
Dilema.. 😕 som 12DC a moja ovu ciarka je ovela slabsia (skoro neviditelna) ako 10DC..pritom min.cyklus som mala ovulaciu 19DC..co sa to so mnou deje?mam pocit,ze otvorim flasu vina,zapalim si po 2 rokoch prvu cigaretu a ptm sa riadne vyrevem..zufaly stav a neskutocne sklamanie zo seba..vobec neviem co sa so mnou deje..po poslednej MS mam v hlave chaos..hlavne po // ciarkach na tehu teste a naslednom prichode MS 😢

@gabcca Nemôžeš sa tak veľmi sústrediť na to lebo sa Vám to nepodarí. Keďže si mala Ovu a snažili ste sa môže sa podariť. To či včerajší sex zaucinkoval to sa dozviete asi neskôr. 😍