icon

Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené

manamani1
15. dec 2011

Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?

monikasel
23. feb 2017

@gabcca Nemôžeš sa tak veľmi sústrediť na to lebo sa Vám to nepodarí. Keďže si mala Ovu a snažili ste sa môže sa podariť. To či včerajší sex zaucinkoval to sa dozviete asi neskôr. 😍

kiki94
23. feb 2017

@tanietqaa mozem sa opytat,odkial kupujes tie ovu testy ?? Dakujem 🙂

nikusiak9
Odpoveď bola odstránená
laydy7777
23. feb 2017

@nikusiak9 aj ja mam od nej a som spokojna

mokilko
23. feb 2017

Kocky odpadnem. Bt dnes 37.1
13dpo. A vcera spinenie. Dnes uz nic. Je to falosny dusik?

lauritkatesty
23. feb 2017

@mokilko a si 100% 13 dpo ?

mokilko
23. feb 2017

@lauritkatesty podla ovu testov ano. Co ty na to? Slabe na 13dpo,ci?

lauritkatesty
23. feb 2017

@mokilko no prave na 13 dpo sa mi to zuda slabe.. a mama testiky zvykli duchovat, tie moje si neskušala ? či uz nemaš ?

lauritkatesty
23. feb 2017

pripadne cikni zajtra rano na ovulačny 😀 či bude silny

mokilko
23. feb 2017

@lauritkatesty toto je cemio. Bola som prekvapena,ze vyzeraju ako mama. Vcera som skusala tvoje ovu. Ciknem aj ten tvoj tehu. Ale nadej nedavam... :(

mokilko
23. feb 2017

@lauritkatesty len netusim,ci dokazu takychto velkych duchov robit ??? Ak hej,tak je to obrovska svinarna

elly23
23. feb 2017

@kiki94 ja take iste testy nakupujem z ebay 🙂 Teraz som kupila balenie nejakych 50 ks + k tomu boli aj tehotenske testy

lauritkatesty
23. feb 2017

@mokilko no podobaju sa na mamatesty

mokilko
23. feb 2017

@lauritkatesty Lauri toto su od teba,ovu aj tehu. Este mam dost,teraz som spravila

mokilko
23. feb 2017

@lauritkatesty dnes ma moj syn meniny,toto nieeeee :(

lauritkatesty
23. feb 2017

no nič mojka ☹ to je slabe teda ovulačny...a tehu je tiez negativny

mokilko
23. feb 2017

@lauritkatesty no nic,tak to dnes prefnukam :( len keby uz ms prisla...

lauritkatesty
23. feb 2017

😢 jj do dvoch dni sa rozhodne, este by mala klesnut aj teplota.. hoci niekto dostane aj tak

tanietqaa
23. feb 2017

@kiki94 tie som kupila tu na MK a este sa mi tolko zvysilo :D

cvikla12
23. feb 2017

@mokilko no ja tam vidím čiaročku slabučkú

mokilko
23. feb 2017

@cvikla12 len zlatko asi na 13dpo moc slabucka,nie? :(

cvikla12
23. feb 2017

@mokilko prečo niektoré ženy majú pozitívny test až niekedy dva tt po MS

mokilko
23. feb 2017

@cvikla12 to ked maju posunutu ovu,ci? Nevyznam sa v tom :(

laydy7777
23. feb 2017

po kolkých dňoch od oulácie ukáže test tehotenstvo?

darling16
23. feb 2017

@laydy7777 to je veľmi individuálne. Niektoré ženy píšu, že už po 5dňoch od ovulácie mali üúplne slabučkú čiaročku, niektoré až po 10DPO. Ale najpravdepodobnejšie je to až keď ti mešká MS.

lauritkatesty
23. feb 2017

@laydy7777 zalezi od ihniezdenia.. kedy sa začne vyplavovat hcg. najčastejsie dochadza k uhniezdeniu medzi 7-10 dpo.. takze jay by som odporučala začat az od 11 dpo

janulino
23. feb 2017

Dilema.. 😕 som 12DC a moja ovu ciarka je ovela slabsia (skoro neviditelna) ako 10DC..pritom min.cyklus som mala ovulaciu 19DC..co sa to so mnou deje?mam pocit,ze otvorim flasu vina,zapalim si po 2 rokoch prvu cigaretu a ptm sa riadne vyrevem..zufaly stav a neskutocne sklamanie zo seba..vobec neviem co sa so mnou deje..po poslednej MS mam v hlave chaos..hlavne po // ciarkach na tehu teste a naslednom prichode MS 😢

darling16
23. feb 2017

@janulino pokoj, týmto nič nevyriešiš. Chápem tvoju situáciu, zažila som niečo podobné v decembri. Treba veriť. 🙂 všetko príde v správny čas. Mne lekár povedal, že ak bábo nemá byť zdravé, príroda to sama zariadi. A čo partner??

janulino
23. feb 2017

@darling16 sme z toho s manzelom na prasky 😢 kazdu chvilu ma posiela testovat a k dokymu..cele zle..stracam nadej a uz aj trpezlivost..a teraz este aj tieto ovulacne testy,ja neviem..stale viac blednu..nechapem tomu..😕

darling16
23. feb 2017

@janulino testy netreba brat vazne, zvyknu ikazovat sprostosti. Tak poziadaj lekara o test, kde ta bude sledovat a urci ti ovulaciu.