Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@kotatko1232 ano stale vkuse 🙂
@lala1501 neblokuje?tak super
@kotatko1232 nie praveze podporuje aj nastup lutealnej fazy
@lala1501 tak asi si hned zajtra ich idem kupit 🙂 dufam ze nebudu neziaduce ucinky...
@kotatko1232 aha 🙂 34tt. Narodil sa v 38tt 3900g 🙂
@kotatko1232 co som citala tak väčšinou je bez nejakych vedl.
@lala1501 no nasla som to tu na MK ze je zevraj fakt super.zatial kazdemu pomohol..tak zajtra hned idem do lekarne..inak ako dlho sa ma brat??
@kotatko1232 ke pisane ze aspon 3 mesiace ale mne vtedy uprvil uz po 1 mesiaci z 36 na 28 dni
@mokilko tu je moj 37tt lebo 38 tt som uz mala cisarsky.
Nase ranajky.moja.polovicka papala asi tiez za dvoch 😂😂
krasne bruška ste mali dievčata 😍
@lauritka dakujem....aj mi velmi chyba .. 😢
@kotatko1232 dočkaš sa 😉 a to matze taky vyhlad z bloku ? pole ?
@lauritka ano tam bolo iba pole ..kukurica stale..ale teraz tam uz domy stavaju 🙂
@kotatko1232 ja mam hrozny vyhlad na elektraren a dalsie bloky 😀
no uz ide babyboom ;.-)
@kotatko1232 no krasna 🙂 este jednu mam 🙂 20tt 🙂
Dobry den potrebovala by som poradit ohladne ovulacnych testoch zacala som si ich robit 20.2 februara hned ked mi skoncila ms a cely cas sa ten test tvari takto ovulacia este len pride alebo ako robim si icn kazdy den vecer o osmej .menstruacny cyklus mam 27 dnovy.
@archanjel007 pridaj fotky ?
@lauritka ano ano uz mam vreckovky nachystane 😀
Vzdy placem 😀

Ten vrchny je dnesny teraz o osmej
@mokilko pEKNUCKE BRUSKO

@archanjel007 no stale su negativne, musiš čakat na pozitivnny.. obidve čiarky rovnake
To stale mam v tele ten hormon lh ze sa zobrazuje taka ciarka este som rozmyslala som nachladena pijem vela caju ci aj vody neviem este som nikdy nerobila tieto testy a milovacku sme skusali mat aj cez ms kedze sa mam necely rocek nedari🙂
Lebo prve 3 co som si spravila nebola ziadna ciarka hehe to kolko tych testov potrebujem asi hromadu he myslis si ze pride ovulacia?
A v pondelok rano som mala hlien priesvitny tahavy
@archanjel007 hormon maš v tele cely cyklus, len pred ovulaciou prudko stupne hladina cca 48 hodin... PRED.. ale hlienik s amoze objavit uz skor, testuj dalej. nie z ranneho moču, počas dna a predtym dufam, ze obmedziš tekutiny aspon na hodinu a pol

@lala1501 aj cez ovu??