icon

Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené

manamani1
15. dec 2011

Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?

micikatka
21. jan 2014

@lauritka ahoj. vidim ze sa vyznas v ovu testoch, chcela by som sa spytat na tvoj nazor. takyto test som mala 19.1, je to znak ze bola ovulacia alebo ze sa len blizi? lebo ma aj velmi pichalo v pravom vajecniku. a kedy bolo podla teba najlepsie sa snazilkovat?

bebaa
21. jan 2014

@lauritka dakujem ze mi odpovedas, vcera somm mala pozitivny test aj sme sa posnazili...ale dnes je test este silnejsi, znamena, ze este som ovulaciu asi nemala ☹

sara32
21. jan 2014

@bebaa ak mas test dnes silnejsi znamena to ze ovu bude zajtra, dnes vecer sup sup ♥

lauritka
21. jan 2014

@micikatka super testik ;) ovulka do 48 hodin od vrcholu-cize poz. testiku, cize mozno 20teho alebo aj dnes. pre istotu posnazte 😉

lauritka
21. jan 2014

@bebaa tak potom pokracuj v snazeni, ak je silnejsi ;) asi mas vrchol az dnes.

micikatka
21. jan 2014

@lauritka aha dokelu, ja som vcera odmietla sex, ze kedze bol 18 aj 19, tak som si myslela ze 20 uz treba nebude :O( tak skusime este dnes.

lauritka
21. jan 2014

@micikatka nevadi, skus aj dnes.. a aj keby bol len 19tehu.. spermie si dokazu pockat aj dva dni na vajko;) niekedy aj viac. lepsie skor ako neskor.

micikatka
21. jan 2014

@lauritka cize ked bol tak pozitivny ako som mala ja, tak to este nezmnamenalo ze bola ovulka ale ze len sa ovulka chysta?

lauritka
21. jan 2014

@micikatka pozitivny test ukaze ovulaciu vzdy vopred, aj ja som mala taky silny vcera ;) ovulka je zvycajne na dalsi den, pripadne este na dalsi.. je tam tolerancie tie dva dni.. cize aspon jeden z tych den je dobre sa posnazit.

cize den najsilnejsieho testu plus dalsie dva

micikatka
21. jan 2014

@lauritka super, dakujem ti velmi pekne. uz mam v tom konecne jasno :o))))))

lauritka
21. jan 2014

@micikatka este take suma sumarum o testovani kuk ;)

http://www.mimibazar.sk/navody.php?user=120780

ankaluk
21. jan 2014

poradte dievcata co znamena tento ovu test robeni jeden den po meskani menstruacie ☹

micikatka
21. jan 2014

@ankaluk a skusala si aj v priebehu cyklu ovu testy? a co tak vyskusat tehu test?

ankaluk
21. jan 2014

@micikatka ano skusala som-ovu som mala od 1.1 do 6.1.Nemam doma tehu test tak som si iba tak urobila ovu test.Zajtra ked manzelnezabudne kupit tehu test tak mozno uz budem vediet ci som alebo niesom tehu 😉

micikatka
21. jan 2014

@ankaluk lebo moj nazor je ze mozes byt tehu, alebo nepravdepodobnejsia verzia je ze mas druhu ovulku. ale ked ti meska, tak skor to tehu.

ankaluk
21. jan 2014

@lauritka mam na vas otazku,stretli ste sa uz s takym pozitivnym ovu testom po vynechani menstruacie?

vemako
21. jan 2014

@ankaluk tiez si myslim,ze si tehu 😉

ankaluk
21. jan 2014

@vemako bodaj by si mala pravdu 🙂 uz sa pokusame o druhe dietatko asi rok.

sara32
22. jan 2014

@ankaluk si tehotna 🙂 gratulujem, ovu test tak silno ukaze ked si tehu ,,,teda ak si ovulku UZ v Tom mes. mala 🙂 ukaze skorej ako tehu testik .-) Gratulujem 🙂

ankaluk
22. jan 2014
ankaluk
22. jan 2014

vcera som si robila ovu test a dnes tehu a vysli mi 2 ciarky.Velmi sa tesime s mm ale este musim cakat do 12.2 aby som mala potvrdene tehu aj od dokiho.

lina129
22. jan 2014

@ankaluk kolky den cyklu si skusala ten ovulacny? resp. kolko DPO? a gratulka, ze sa podarilo 🙂

vemako
22. jan 2014

@ankaluk gratulujem 🙂 tesim sa s tebou 🙂

ankaluk
22. jan 2014

@lina129 ovu som mala od 1do 6.1.Ms som mala dostat 19-21 kedze raz mam 28 a raz 30 dnovi cyklus.Ovu test som si robila 21.1. bola som uz nedockava a kedze som tehu test nemala tak som si len tak urobila ovu test.

janka48
22. jan 2014

@alex999 suhlasim s tebou sice niesom este tehotna ale tiez som prvykrat tento mesiac zistila ze hned po menstruacii mam ovulacne dni tak dufam ze z toho nieco casom bude, lebo tiez sme sa snazili o troska neskor v polovici cyklu.

ankaluk
22. jan 2014

@vemako dakujem velmi pekne a zelam vam 2 ciarky na tehu teste 😉

vemako
22. jan 2014

@ankaluk dakujem 😉 ale ani u nas to nebude take lahke 😒 ale snad sa dockame aj my druheho drobceka 😉

ankaluk
22. jan 2014

@vemako aj my sme si to mysleli a praveked zme to necakali tak to vyslo.

alex999
22. jan 2014

@janka48 tak držim palce 😉

flocik
23. jan 2014

@lauritka
ahoj môžem Ťa poprosiť?
Dnes som dostala "návštevu" takže nič nebude z toho všetkého. Ale ak sa riadim kalendárom, tak ovulácia by mala byť 6.2. rátam to správne? Aby ovulačný test bol správny musia byť čiarky rovnako silno farebné (hrubé) alebo stačí ak je jedna tmavšia?
Ďakujem
Myslíš že lekár by mi vedel poradiť, kedy nastane presne ovulácia?