icon

Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené

manamani1
15. dec 2011

Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?

lauritka
23. jan 2014

@flocik ahoj, no kalendare vychadzaju len z cyklu aky im zadas, ak mas pravidelny 28 dnovy.. tak ovu testik by ti mal vyjst pozitivny okolo 13 dc. ale vzdy sa moze nieco stat a ovulka sa moze posunut..
takze si treba sledovat aj hlienik.. lekar by to videl jedine na usg a podla toho vypocital priblizny cas ovulacie.

flocik
23. jan 2014

Takze ak poprosím lekára, tak mi to vie vypočítať na základe ultrazvuku?

ali76
23. jan 2014

ahojte, vcera som si prvykrat robila ovu test a vysiel pozitivny, dnes takisto poz, ale len slaba ciarka, mozem to brat akoze budem mat ovulaciu, Lebo ako pisem ciarky su slabe, citala som tu ze musia byt rovnako silne ako kontrolna ciarka, vtedy prebieha ovulacia

besnota
24. jan 2014

@lauritka Tak zas asi nic ☹ som len 7DPO, 27den cyklu a zacala som špiniť ☹ no čo už, tak zas o mesiac 😔
ovu na 20den, nevedela som sa dosckat a uz zas MS 😒

lauritka
24. jan 2014

@besnota no a mavas casto takt skoro spinenie ?

besnota
24. jan 2014

@lauritka no vacsinou mam spinenie kazdy mesiac pred zaciatkom MS, tak cca styri dni pred, nez sa uplne spusti MS, ale kedze som doteraz nevedela kedy mam ovu, tak to neviem presne povedat,
Mala som uz aj tak, ze na 24den som zacala spinit a 27den sa MS spustila, no teraz by sa mala zacat az okolo 34dna, neviem co to je 😲

lauritka
24. jan 2014

@besnota hmm no neviem co tak skoro, ms by mala prist cca za 6-7 dni.

besnota
24. jan 2014

@lauritka no ved toto, som zvedava ako sa to bude vyvijat, dufam, ze nebude to spinenie celych 7dni a potom dojde MS 😝

lauritka
24. jan 2014

@besnota no dufam ze nie ;) mozno le nhniezdis a prejde to 🙂

valika1210
26. jan 2014

@lauritka 🙂 prvy krat testikujem skus mi prosim ta poradit kedy asi cakat ovu.....🙂 druha foto je teraz vecer...

lauritka
26. jan 2014

@valika1210 no tazko odhadnut ;ň u kazdeho to stupa individulane🙂 jedine cakat na silny testik, a mas uz aj hlien ?? mokry, natahovaci ?

valika1210
26. jan 2014

@lauritka zatial nie,skor bolesti sem-tam...dakujem 😉 🙂 taak zajtra pokracujem a uvidim 🙂

valika1210
26. jan 2014

@lauritka este otazocka 🙂 to moze takto byt aj par dni ze nezosilnie.... a ani nezoslabne ? Minuly mesiac som mala cisty na oboch vajecnikoch tak sa trosku obavam aby ovu vobec bola......:-/

lauritka
26. jan 2014

@valika1210 no moze byt vselijak, to nevies odhadnut, LH hladina je pritomna stale.. urcita. po cely cyklus.

kaya88
26. jan 2014

Ahoj som tu nova potrebovala by som poradit som 29DC a 11DPO ale uz tyzden aj nieco ma boli podbrusko nie stale ale casto obcas ma tam aj popichava ale neni to zas neaka kruta bolest bolia ma aj prsia najprv boleli iba okolie bradaviek ale teraz uz aj prsia po stranach asi minuly tyzden neviem uz presne kedy to bolo som mala take bolesti podbruska ze som sa musela aj par krat prikrcit bolo to skor pichanie z bolenim dokopy vtedy zacali boliet aj prsia aj krize dost ale krize uz nebolia to preslo po dvoch dnoch...menzes ocakam tak za 2 az 4 dni dnes som si robila tehotensky test a negativny az po limite teda uschnuti tam bol naznak neakej ciarky ale minimalne viditelny aj ovu test som robila a tam bol jasne pozitivny...nerozumiem tomu stretla ste sa niektora stym uz ?? za rady vam budem vdacna...dakujem

cifrafree
26. jan 2014

To si mam robit ovu test kazdy den po menzese aby som prišla nato kedy mam najplodnejší den? Ja tomu nechapem 😀 necudujte sa mi som novačik v tomto :P a 80 stran komentov nemam čas čítat :D ak by vedel niekto v kratkosti vysvetlit kedy mam s tym zacat, budem vdačná. Majte pekný večer.

sara32
27. jan 2014

@cifrafree ahoj,,,takze prve 2mes musis testovat castejsie...vysvetlim ti to po lopate 🙂 ''kazda'' sme ina a mame ovu v iny den ( jedna na 6den , druha na 16den, tretia na 32den 🙂 ja napr testujem mam 29-32dnovy cyklus, testujem od 14dna.. ( 1mes som mala ovu na 25den, 2mes na 18den, 3mes na 15den, 4mes na 21den..) cize kazdy mes v iny den.. .. stres, atd Vela faktorov zohrava rolu !! napis aky dlhy mas cyklus 🙂 1mes testuj kazdy den, ........ ked budes mat poz ovulacny test, ovulacia nastane do 48 hodin !! , cize sexik by mal byt v ten den a dalsie dva dni 🙂 pridavam Foto POZITIVNEHO OVULACNEHO TESTU !!!! ak mas ldasie otazky kludne sa ozvi, 😵

sara32
27. jan 2014
sara32
27. jan 2014
cifrafree
27. jan 2014

Jej, dakujem pekne za radu no ja mam 25 a cyklus?..no ťažko povedat kedže som vysadila HAK a menzes som nedostala, mala som len take mierne zaružovkaste špinenie cca asi po 25 dnoch od zaciatku poslednej mršky 🙂 Tak teda neviem, velmi sa do toho ja nerozumiem co a ako ratat. Prišlo mi prv jednoduchšie to nechať na prírodu. Ale začinam byt akosi nedočkavá a priateľ je tiež stale na to akýsi už nažhavený, tak by som bola rada kebyže uvidim na teste dve čiaročky 🙂 Predavaju tie ovu testy v lekarni? Nie je to moc drahe? Ved to ich potrebujem riadne vela, ked si ich mam robit kazdý den.

bar12
27. jan 2014

@kaya88 ahoj, podla mna by si mohla byt tehu 🙂 ovu test ti ukaze tehu skor nez tehu test, ten este moze byt negativny...tak drzim palce, aby MS nedorazila 🙂

kaya88
27. jan 2014

Ahoj dnes tehu test digitálny voman secret minusko teda negat ale ovu test zas silnejší tak uz som poriadne zmetena ☹

bar12
27. jan 2014

@kaya88 ale menzes ti este nemeska nie? Tehu test ti moze vyjst pozit az prvy den meskania MS.. Silnejuci ovu test ako sa blizi MS by som si vysvetlovala len ako tehotenstvo.. Tak skus vydrzat dva dni a uvidis 🙂))

kaya88
27. jan 2014

Nie este nemeska mam ju mat tak za dva tri dni ... No uvidim teda dakujem vam babulky ste zlate

besnota
27. jan 2014

@lauritka no tak dnes sa plne rozvinula MS aj s bolestami ☹ 4dni spinenia takeho vseliakeho a dnes bum 11DPO 😔

lauritka
27. jan 2014

@besnota ah, nejak skoro ta prekvapila 😖

besnota
27. jan 2014

@lauritka nejaku kratku LF mam, nie? ako sa da natiahnut? ci nijak?

lauritka
27. jan 2014

@besnota no to hej.. hmmm . mozno kapky gynex by mohli pomoct

besnota
27. jan 2014

@lauritka dakujem, pokukam nieco

lauritka
27. jan 2014

@besnota ja som raz braal gynex pred IVF, mala som krasne teploty, dlhu lf. 15 dni a aj sa uchytilo vajoko, hoci potom skoncilo misse,d ale to je ina vec.