Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
Ok lebo som sa tak nejak nad tym zamyselala aj som citala clanok ze ta faza po ovulacii by mala byt 12 dni takze ak by bola ovulacia 26 tak sa ta faza posunie o tu dobu
@kotatko1232
@mokilko ahojte kočky moje tak máme všetko v poriadku srdiečko nám bije ako zvon. Tešíme sa s manželom veľmi moc

@cvikla12 Ahojky Moja...🤰
Tak je to super..velmi sa tešim
Mne sa zase dnes ozvali z jednej prace vo stvrtok buduci tyzden idem na pohovor tak som zvedava.
@kotatko1232 ja tych smiesnych 200eur mam, a da sa to zvladnut... len teda tazko si asi je sama si sebe rozkazat, ke vies sama,ze chces teraz... kazdopadne drzim palceky. Vo vsetkom

@mokilko No ved ja to mam uz tych 200e asi 3,5roka a je to o zivot...moja polovicka stale v praci len koli tomu aby malá mala vsetko ...
@kotatko1232 neviem ci mi aj ostatne maminy co maju 2 deti a viac daju za pravdu, ale druhe mimi moc do rozpoctu nelezie. Najvacsia investicia je pri prvom. Maleho sme nejak ani nepocitili 🙂
@mokilko to viem 🙂 ved uz mam vsetko od malej 🙂 iba ak by bol chlapcek tak by sme museli nieco dokupit ale kociar by som nechala Ruzovi 😅
Donedavna nechcel aby boli 2 deticky v jednej izbe..kedze byvame vo vecsiom 3 izbovom byte...
@kotatko1232 no šak uvidíš ja som už polroka na PN a budem na rizikovom až do konca tehu. Materskú mi vypočítajú z minulého roka z obdobia 1.1 2016 až 5.8 2016 tak som tiež zvedavá
@cvikla12 ja som bola tak isto pred tehu na Pn asi tiez cca 4mesiace a az do konca tehu
@kotatko1232 no šak uvidím ako to dopadne
@cvikla12 ako by malo dopadnut???tak ze o 7mesiacov mas dropca pri sebe 😉
@kotatko1232 aj mi v to verím že o 7 mesiacov bude s nami.
@cvikla12 to je super sprava gratulujem.

@butterfly333 ďakujem krásne

Kocky mali ste po inofolicu crevne problemy? Ci mam hladat inde pricinu?

@archanjel007 no neni kratka lf, ono sa ti posunie aj ms,ked mas ovu neskor.