Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
Ahojte, na aku dlhu dobu sa dava test do mocu ? Dakujeem
@butterfly333 myslim, ze podla testu este uplne pozitivny nie je, tak snad zajtra, lebo pasik dost stmavol. no mal by byt rovnako tmavy, alebo tmavsi, ako kontrolny. takze este to zrejme stupa.
@majamat skoda už nemám doma testik no nič meriam bt tak uvidime.
@butterfly333 hlavne sa s mm posnazte. urcite sa blizi to spravne obdobie. tusim sa doporucuje ob den, alebo aspon kazdy 3 den.
Caute, vo stvrtok som bola na folikometrii a folikul mal 21mm, ovulka mala prebehnut cez vikend podla lekara. Testy uplne negativne, hlien len minimalny a vobec nie ako vajecny bielok a teplota tiez este nestupla. Bolest bola vcera a trocha rano ale mensia ako inokedy.A teraz je mozne ze vajicko aj dozrelo ale folikul nepraskol alebo ze ovulka este pride...alebo ze aj ked tam folikul bol je neovulacny cyklus. Dakujem za kazdu odpoved
@zuzanita123 robiš si grafik ?? mozno este zajtra stupne.
Dakujem baby
@lauritka Ahoj, ano robim dnes stupla ale len malinko... mavam 29dc a ovulku normalne 14 az 16dc, krcok uz je asi v strede a tvrdy, mokro citim stale... bolest dole v podbrusku taku trhavu, zasla by som na gyndu ale ma dovolenku... dakujem
@zuzanita123 no teoreticky mohol prasknut v nedelu, ked mal okolo 27mm...
len ti trošku pomalšie ide hore teplota, uvidiš zajtra a pozajtra či este stupne.
@lauritka dakujem ti za povzbudenie
😘
@matenka tak to potom vyzera, ze sa to len rozbieha. neviem kolko ma byt test pozitivny, ale LH stupa pred ovulkou, ked je dost vysoka hladina, test je pozitivny, cize oe ciarky su rovnako tmave, potom hladina LH dosiahne vrchol, prebehne ovulka a test by mal byt taky, ze ciarka, ktora ukazuje pozitivitu LH je mozno az silnejsia, ako ta kontrolna a potom zacina LH klesat a zas, su obe rovnake, pripadne kontrolna je silnejsia.
@lauritka Ahoj teplota stale rovnaka nic nestupla ale predstav si ze hlien( vajecny bielok) dnes nastupil a krcok opat hore. Je to vobec mozne?
@zuzanita123 rovnaka ?? 36,5 ???
@kotatko1232 no ešte su stale negativne, ale ty mavaš poovulačne od 37 či ??
@kotatko1232 no moja zatial su velmi slabe.

@lauritka dakujem...si zlata ze mi takto pomahas.....mozem ti potom napisat aj do int.posty???