icon

Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené

manamani1
15. dec 2011

Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?

mirusa
6. mar 2017

@lauritka dakujem...si zlata ze mi takto pomahas.....mozem ti potom napisat aj do int.posty???

bevab
6. mar 2017

Ahojte, na aku dlhu dobu sa dava test do mocu ? Dakujeem

lauritka
6. mar 2017

@mirusa ano mozes 😉

bevab
6. mar 2017

Ahojte, moj uplne prvy pokus 🙂. Co vy na to ? Vies, ze este som daleko.

majamat
6. mar 2017

@mirusa joj, som na tom podobne. dceru som mala tiez na prvy sup. druhe tehu tiez na prvy sup, ale tiez to skoncilo MA a teraz sa akosi tak rychlo nedari. teraz 7m po MA a 5m bez ochrany.

butterfly333
6. mar 2017

Vrchny vcera 13dc spodny dnes 14dc o 19h no pila som pohar vinka aj moč bol bledy no dnes velke bolesti vaječnik a aj ovu špinenie. Moze byt ovu dnes zajtra?

majamat
6. mar 2017

@butterfly333 myslim, ze podla testu este uplne pozitivny nie je, tak snad zajtra, lebo pasik dost stmavol. no mal by byt rovnako tmavy, alebo tmavsi, ako kontrolny. takze este to zrejme stupa.

butterfly333
6. mar 2017

@majamat skoda už nemám doma testik no nič meriam bt tak uvidime.

majamat
6. mar 2017

@butterfly333 hlavne sa s mm posnazte. urcite sa blizi to spravne obdobie. tusim sa doporucuje ob den, alebo aspon kazdy 3 den.

zuzanita123
6. mar 2017

Caute, vo stvrtok som bola na folikometrii a folikul mal 21mm, ovulka mala prebehnut cez vikend podla lekara. Testy uplne negativne, hlien len minimalny a vobec nie ako vajecny bielok a teplota tiez este nestupla. Bolest bola vcera a trocha rano ale mensia ako inokedy.A teraz je mozne ze vajicko aj dozrelo ale folikul nepraskol alebo ze ovulka este pride...alebo ze aj ked tam folikul bol je neovulacny cyklus. Dakujem za kazdu odpoved

matenka
7. mar 2017

Baby otazka dnes poobede robeny, uz je po alebo rychlo treba skusat

cvikla12
7. mar 2017

@matenka ja myslím že ovu je dnes tak šup šup snažilkovať

lauritka
7. mar 2017

@matenka mozte začat, ovulacia by mala prebehnut do 48 hodin 🙂

lauritka
7. mar 2017

@zuzanita123 robiš si grafik ?? mozno este zajtra stupne.

matenka
7. mar 2017

Dakujem baby

zuzanita123
7. mar 2017

@lauritka Ahoj, ano robim dnes stupla ale len malinko... mavam 29dc a ovulku normalne 14 az 16dc, krcok uz je asi v strede a tvrdy, mokro citim stale... bolest dole v podbrusku taku trhavu, zasla by som na gyndu ale ma dovolenku... dakujem

lauritka
7. mar 2017

@zuzanita123 no teoreticky mohol prasknut v nedelu, ked mal okolo 27mm...
len ti trošku pomalšie ide hore teplota, uvidiš zajtra a pozajtra či este stupne.

zuzanita123
7. mar 2017

@lauritka dakujem ti za povzbudenie

lauritka
7. mar 2017

😘

majamat
7. mar 2017

@matenka no tazko povedat, aj fotka je trosku rozmazana. ci si po ovulke, alebo pred, by sme zistili, keby si mala robeny test aj vcera, pripadne predvcerom. no aj kratko po ovulke sa da otehotniet. tusim do 24hod,a le nie som si presne ista. takze poskusajte.

matenka
7. mar 2017

@majamat vcera bola skoro biela palicka

majamat
7. mar 2017

@matenka tak to potom vyzera, ze sa to len rozbieha. neviem kolko ma byt test pozitivny, ale LH stupa pred ovulkou, ked je dost vysoka hladina, test je pozitivny, cize oe ciarky su rovnako tmave, potom hladina LH dosiahne vrchol, prebehne ovulka a test by mal byt taky, ze ciarka, ktora ukazuje pozitivitu LH je mozno az silnejsia, ako ta kontrolna a potom zacina LH klesat a zas, su obe rovnake, pripadne kontrolna je silnejsia.

matenka
7. mar 2017

@majamat budem musiet teda testovat a uvidime, dakujem za info

majamat
7. mar 2017

@matenka ozaj, samozrejme u kazdeho toneprebieha ukazkovo. dokonca aj negativny test nevylucuje ovulku.

zuzanita123
8. mar 2017

@lauritka Ahoj teplota stale rovnaka nic nestupla ale predstav si ze hlien( vajecny bielok) dnes nastupil a krcok opat hore. Je to vobec mozne?

kotatko1232
8. mar 2017

@cvikla12
@mokilko
@lauritka Ahojte tu su moje testiky..podla APKY by mala byt ovulka za 8dni... a podla testikov co myslis @lauritka??
@mokilko dnes BT 36,8😉

kotatko1232
8. mar 2017

od spolu hore pozerajte

lauritka
8. mar 2017

@zuzanita123 rovnaka ?? 36,5 ???
@kotatko1232 no ešte su stale negativne, ale ty mavaš poovulačne od 37 či ??

butterfly333
8. mar 2017

@kotatko1232 no moja zatial su velmi slabe.