icon

Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené

manamani1
15. dec 2011

Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?

jurkovatynka
10. mar 2017

@lala1501 MaybeBaby (ružový) je 10...a ten Woman secret (zelený) písaný nieje aku ma citlivost ☹ uz som to citala 3x a nemozem sa dočítať.

ejuska2586
10. mar 2017

@jurkovatynka Woman secret su 10tkove. Tie mi vzdy spolahlivo ukazovali. MaybeBaby nepoznam vobec. Tak by som sa asi spoliehala na tie. Woman secret, keby slo o mna.

lala1501
10. mar 2017

@jurkovatynka tak tum to nebude lebo mensi uz nieje.a ružový je slabší. Tak potom neporadím. Mozno lauritka. Ale testy by sa mali robit v cykle tie iste nie miesat potom to zbytočne metie.skus ešte raz dnes testnut poobede

jurkovatynka
10. mar 2017

@lala1501 ten MaybeBaby (ružový) mi zostal posledný, tak som ho teda testla... A skusila som aj "Woman secret" zo zvedavosti ci ukazu priblizne rovnako a zrazu ukázali kazdy inak. Inak používam vždy rovnaké testy v cykle.

yanka9
10. mar 2017

Ahojte takto mi zatial vychadzaju ovulacne testy ...je mozne otehotniet alebo nieco znamenat? Robila som ich prvy krat v zivote hoci som si prezerala vase prispevky no nechapem akosi omu mohli by ste mi prosim vas poradit ? Dakujem 😘

jurkovatynka
10. mar 2017

@ejuska2586 to vážne? Tak to si ma potešila...Myslis, ze mam skúsiť dnes este testnut? Pre istotu? A co vravis na ten test, je to pozitivne? Ci este mam pockat s ňuňkovanim? 😀

lala1501
10. mar 2017

@yanka9 vcerajsi vyzera byt pozityvny takze sup sa rýchlo snazit🙂

lala1501
10. mar 2017

@jurkovatynka ten zeleny je urcitw pozityvny

jurkovatynka
10. mar 2017

@lala1501 naozaj? 😍 Tak myslis ze by sme sa mali oddnes poznazit?

lala1501
10. mar 2017

@jurkovatynka ano a aj zajtra az kym ti zas nevyjde negativny 😉

jurkovatynka
10. mar 2017

@lala1501 ďakujem ti krásne 😍 uz len dúfať 😊

lala1501
10. mar 2017

@jurkovatynka drzim palce.ja tiez mam akurat dni snazenia .vcera som mala pozityvny 😀

yanka9
10. mar 2017

@lala1501 mali sme styk pred vcerom a dnes sa pokusime opat aj ked lezala som chvilocku na chrbte a nohy podrzala hore vraj sa skor zadari 🙂 tak skusame 😘 a vdaka

cvikla12
10. mar 2017

@yanka9 aj ja si myslím že toho 11 bol pozitívny. Keďže ste mali kexik pred včerom tak šup šup dnes poistiť.

ejuska2586
10. mar 2017

@jurkovatynka Podľa mňa je pozitívny. Takže podľa mňa sa môžete kľudne snažiť už aj dnes, príp. zajtra 🙂

yanka9
10. mar 2017

@cvikla12 ta ty si zlata tak urcite sa posnazime snad sa nam to podari po 4 mesiacoch 😘

lauritka
10. mar 2017

@lala1501 zeleny je pozitivny ako oči, nerozumiem tomu druhemu testu, asi rozne citlivosti, ale ten zeleny by mal ukazovat dobre . takze nastal čas snaženia 🙂

jurkovatynka
10. mar 2017

@lala1501 jeeej tak držím silno palce, nech sa to podarí 😍

jurkovatynka
10. mar 2017

@lauritka
@lala1501
@ejuska2586
Tak robila som druhý pred chvíľkou 🙂 pozitívny? Ci?

lala1501
10. mar 2017

@jurkovatynka vyzera ze estw mu kustk xhyba ale mohol byt vrchol u ten predtým. Takze ja by som povedala ze sa treba snazit 🙂

majamat
10. mar 2017

@jurkovatynka no inak ja som mala testy z netu, take lacnejsie a vyssie LH mi ukazovali asi 5dni. potom som si urobila jeden z lekarne a tam druha ciarka dost slaba, oproti tej, co bola den predtym. nerobila som ich sice v rovnakom case, ale pokles LH urcite trva, takze tie testy ba asi rovnako neukkazovali.

@jurkovatynka aby bol pozitivny, ta ciarka musi byt rovnaka, alebo silnejsia ako ta, pri tej zelenej strane. pri tom zelenom je pasik kontrolny a druhy, ten co je dalej, ukazuje LH.

cvikla12
10. mar 2017

@yanka9 silno držím palčeky

jurkovatynka
10. mar 2017

@majamat ten prvy zeleny som robila o 13:00..tam je kontrolna slabšia ako LH ciarka... A tento druhý zelený som robila o 16:30 a uz je ta ciarka o nieco slabšia. Ako mam teda tomu rozumiet?

lauritka
10. mar 2017

@jurkovatynka o uz slabne.. cize sa snazte, ovulka od pozitivneho do 48 hodin 🙂

lauritka
10. mar 2017

@jurkovatynka no ved vrchol maš dnes- potom uz hladina klesa, ved to sa ti nemusi cely den drzat pozitivne 🙂

lala1501
10. mar 2017

@lauritka ja dnes takto.som sa bala ze bude zas poz.😂 teplota este nestupla tak bude asi ako si hovorila zajtra1Dpo 🙂

jurkovatynka
10. mar 2017

@lauritka to mi je jasné. Len pani vyššie ma trochu zmiatla. Tak som chcela vysvetlenie. Asi som ju zle pochopila.

majamat
10. mar 2017

@jurkovatynka teraz pozeram, ze ty si pridala viac fotiek. tak hej. tam to vyzera pozitivne.

lauritka
10. mar 2017

@jurkovatynka zvlastne ze tie ruzove su take... ze neboli čiarky ani skoro rovnake..

jurkovatynka
10. mar 2017

@lauritka prave preto som sa pýtala na radu. Nešlo mi to do hlavy prečo mi ten ružový neukázal aspon o nieco tu čiarku silnejšiu. A ten zelený ukazal riadne červenu. A pritom som ich robila naraz v tom istom čase a z toho istého moču... Ci je možné aby ukazoval jeden z nich zle, napríklad ze by mi ukazalo na zelenom vrchol a na ruzovom nie...alebo take niečo... Tie ružové sú pritom z lekárne. Boli tam 4.