Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@jurkovatynka ano takze ovulacia je dnes alebo zajtra 🙂
@kotatko1232 to aj mne tak občas skáče.
@kotatko1232 zlaticko pozitivny estelen pride 🙂 neva ze skacu. Drzim palce 🤰
@kotatko1232 papulka moja pekná nevešaj hlavu ono LH v tele stále kolíše a až pred ovu naozaj výrazne stúpne. Aké máš dlhé cykli? Ja som mala 30 dňový cyklus a ovu pozitívny na 15DC a na testoch celý mesiac dve čiarky a nesilneli postupne razom stmavol na ten 15dcb neboj dočkáš sa svojho pozitívneho ovu testiku.
a u mna asi zase nic. vyzera, ze sa rozbieha ms. mam opuchnute oci, mavam aj nohy, pred ms, aj ked teraz nemam vela,a le ako aj poslednych par mesiacov, mam uz taky ruzivy vytok. no nic, mam ekzem, aspon to mozem poriadne doriesit. budem musiet ist k dr., ci nie je nieco, co mi ekzem vyvolava, lebo do decembra som ekzem nikdy nemala a teraz, na celom tele. nieco mi vadi.
@cvikla12 moja uz 2 mesiac mi ms dosla az na 38 den...ale inak 33
@matenka ja som si davala robit protilatky na celiakiu pred 2r a negativne. mam bola aj na biopsii, ale nevidela som zaznami a biopsia negativna. mava problem so zaludkom. u nas ma cleiakiu dcera. viem, ze celiakia tym uplne vylucena nie je, no tak uvidime, ci sa nenajde aj nejaka infekcia. alergologicka hovorila, ze si mam dat urobit vytery.
@bevab asi tam sanca bude,a le urcite mensia. myslim, ze su aj zeny s miomamy, co boli tehu.

@kotatko1232 no jak som ti predtym pisala, on vobec nemusi kontinualne tmavnut 😉 treba čakat na silný. raz može byt slabši raz silnejši, to nič nedokazuje. určita hladina LH je v tele stale.