icon

Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené

manamani1
15. dec 2011

Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?

lauritka
11. mar 2017

@kotatko1232 no jak som ti predtym pisala, on vobec nemusi kontinualne tmavnut 😉 treba čakat na silný. raz može byt slabši raz silnejši, to nič nedokazuje. určita hladina LH je v tele stale.

jurkovatynka
11. mar 2017

@lauritka
@lala1501
Prvé tri zo včera... A ten posledný spodný je robený dnes 😊

lauritka
11. mar 2017

@jurkovatynka ano takze ovulacia je dnes alebo zajtra 🙂

lala1501
11. mar 2017

@lauritka mozem pocitat ze uz prebehla ? 🙂

lauritka
11. mar 2017

@lala1501 no ak to aj dalšie zvyšene potvrdia tak ano 🙂 od dnes 1 dpo

butterfly333
11. mar 2017

@kotatko1232 to aj mne tak občas skáče.

bevab
11. mar 2017

@majamat aj hlienik sa prvykrat objavil. Tesim sa ako male dieta 🙂

barbi339
11. mar 2017

zeny poradte mi co si mam o tom mysliet nastabne zajtra ovulka ??
ak som bola piatok u gyndy a mam folik 24mm ze moze zajtra prasknut a nastat ovulacia prosim o radu manzel mi pride pondelok v noci mam sancu na snazilkovanie ??

ksebejka
11. mar 2017

Ahojte chcela by som poprosiť o radu. Som 15 dní po kyretazi a dnes som si robila ovulacny test. Myslite že je to pozostatok tehotenstva alebo už nová ovulacia ? Ďakujem

lauritka
11. mar 2017

@ksebejka urob si aj tehotensky, ten vychadza pozitivny este par tyzdnov po kyrete, takze skor si myslim ze to bude este hcg v tele

lauritka
11. mar 2017

@barbi339 ja som ti uz pisala. ze to bude na hrane, ale zaujima ma, či si včera netestovala ?

mokilko
12. mar 2017

Kocky vrchny z piatku a spodny zo vcera vecer. Uz sa to blizi 🙂 s zvedava co dnes. Som 16dc

mokilko
12. mar 2017

@kotatko1232 zlaticko pozitivny estelen pride 🙂 neva ze skacu. Drzim palce 🤰

cvikla12
12. mar 2017

@mokilko moja no Vyzerá to tak že dnes by už mohol byť pozitívny 😘 teším sa s tebou. No a ako náhle bude pozitívny tak šup šup treba skočiť na polovičku 😀

cvikla12
12. mar 2017

@kotatko1232 papulka moja pekná nevešaj hlavu ono LH v tele stále kolíše a až pred ovu naozaj výrazne stúpne. Aké máš dlhé cykli? Ja som mala 30 dňový cyklus a ovu pozitívny na 15DC a na testoch celý mesiac dve čiarky a nesilneli postupne razom stmavol na ten 15dcb neboj dočkáš sa svojho pozitívneho ovu testiku.

bevab
12. mar 2017

@lala1501 Ahojky, moje pokusy 🙂. Posledny je z dnesneho.rana. Zatial stale velmi pozitivne 🙂. Ak v pondelok odide pozitivita este kolko dni sa treba snazit ?

bevab
12. mar 2017

@lala1501 dakujeeeeem 🙂

barbi339
12. mar 2017

@lauritka nie piatok som test nerobila :( skusim dnes

lauritka
12. mar 2017

@barbi339 no prave si myslim ze mohol byt svtrtok alebo v piatok pozitivny

majamat
12. mar 2017

@bevab myslim, ze po ovulke este 1 den sa da otehotniet.

majamat
12. mar 2017

a u mna asi zase nic. vyzera, ze sa rozbieha ms. mam opuchnute oci, mavam aj nohy, pred ms, aj ked teraz nemam vela,a le ako aj poslednych par mesiacov, mam uz taky ruzivy vytok. no nic, mam ekzem, aspon to mozem poriadne doriesit. budem musiet ist k dr., ci nie je nieco, co mi ekzem vyvolava, lebo do decembra som ekzem nikdy nemala a teraz, na celom tele. nieco mi vadi.

lala1501
12. mar 2017

@bevab a o kolkej robid ten test lebo hned rano sa nema najlepsie je medzi 10.00 -20.00 pretoze v rannom moci je viac roho hormónu. Skus este jwden dnes neskor.no a ovulka nabieha po poslednom pozityvnom do 24 qz 48 hodin takze moze byt zajtra pozajtra.

kotatko1232
12. mar 2017

@cvikla12 moja uz 2 mesiac mi ms dosla az na 38 den...ale inak 33

matenka
12. mar 2017

@majamat ja som mavala ekzemy z celiakie

bevab
12. mar 2017

@majamat dakujem. Mam niekolko malych myomov takze neviem ci mam vobec sancu otehotniet....

bevab
12. mar 2017

@lala1501 robila som hned rano, ale vecerny okolo 1815. Zopakujem este raz doobeda. Budeme sa snazit dalej. Dakujeem

majamat
12. mar 2017

@matenka ja som si davala robit protilatky na celiakiu pred 2r a negativne. mam bola aj na biopsii, ale nevidela som zaznami a biopsia negativna. mava problem so zaludkom. u nas ma cleiakiu dcera. viem, ze celiakia tym uplne vylucena nie je, no tak uvidime, ci sa nenajde aj nejaka infekcia. alergologicka hovorila, ze si mam dat urobit vytery.
@bevab asi tam sanca bude,a le urcite mensia. myslim, ze su aj zeny s miomamy, co boli tehu.

majamat
12. mar 2017

@bevab mas uz deti? kolko mas rokov? teda ak nechces, neodpovedaj, len som zvedava, preco mas myomy. aj ked to sa asi envyhyba ani mladym zenam.

lala1501
12. mar 2017

@bevab tak ircite sprav estw jeden lebo mozno uz nie je pozityvny ked si robila z ranneho a potom by ovulka ddnes zajtra

bevab
12. mar 2017

@majamat dceru som mala s myomov. Len teraz ich mam viac :(