icon

Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené

manamani1
15. dec 2011

Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?

lala1501
13. mar 2017

@mokilko ak vyskocila tak prebehla uz

mokilko
13. mar 2017

@lala1501 ved prave som si rano pomocou bt akurat potvrdila,ze u mna je podla bolesti ovu v ten den ako mam pozitivny ovu test.

cvikla12
13. mar 2017

@mokilko moja kľudne rátaj ako 1DPO. Ovulka môže po pozitívnom teste doraziť kľudne do 12-tich hodín. A ak ste mali včera kexik tak je veľká šanca že sa vám to podarilo tie malé potvorky dokážu v tele ženy počas plodneho obdobia prežiť kľudne 3 dni. Oni si to vajko nájdu 😉😘

mokilko
13. mar 2017

@cvikla12 aj som si myslela 🙂 lebo aj minuly cyklus sadla ovu bolest presne na pozitivny test. No ked mrsky zo vcera uz nestihli tak snad tie spred jedneho dna uz hej 🙂 cmuk

cvikla12
13. mar 2017

@mokilko určite áno. Verím tomu že sa čoskoro budem s tebou tešiť z krásneho tehu testu.

elly23
13. mar 2017

@mokilko pozeram, ze uz mas 2 deticky, chces este jedno? Mozem sa opytat ako dlho si sa snazila pri predchadzujucich tehotenstvach, kym sa ti to podarilo? 🙂

mokilko
13. mar 2017

@elly23 ano, dvoch rostakov uz mam 🙂 mladsi syn je autista. Dcerka si velmi prosi surodenca.najlepsie sestricku teda 🙂 no a ja tiez este tuzim takze tak. Prve tehu MA v 16tt, potom dcerka (snazili sme sa asi pol roka a je z dvojiciek,jedno odislo) potom 2x ma v skorom stadiu. Nakoniec syn na prvu supu. 🙂 bohvieco to nebolo

sara34valentina
13. mar 2017

@lauritka ahoj moja, po roku sa obraciam na teba, mam vcera, dnes pozitivny testik, ci este urobit vecer (ci zosilnie)pripadne pockat do zajtra a este jeden??
Ovu by mala byt,na17-18den,cize az utorok 🤔
Tieto testiky mam prvy krat..
Otazka na teba,rata sa tych 12-48hodin od ovu testiku ze nastane ovu po prvom pozitivnom, ci poslednom??
Dakujem a Prajem krasny slecna den 🌹🏵🌸🌻🌼🌷

sara34valentina
13. mar 2017

@lauritka som Foto zabudla pridat,prepac

lala1501
13. mar 2017

@sara34valentina po poslednom😉

rula
13. mar 2017

@sara34valentina ahoj, nova fotečkaaa 😉 Ovu nastane po poslednom pozit. teste.

sara34valentina
13. mar 2017

@lala1501
@rula
Dakujem ZENY 🤗🤗🤗🤗
Tak este vecer otestujem a zajtra
Drahy je doma, tak bez stresu 😂😂😂😂
Clovek je viac nervozny,ked vie,ze ide plodit dieta 😂😂😂
@rula cmuk 😘😘😘

gabcca
13. mar 2017

Baby ako pocitate cyklus od prveho dna ms alebo az ked skonci? Kedy zacinate robit testy?

lala1501
13. mar 2017

@gabcca 1dc je den ked dostaneš menzes vzdy sa to tak pocita.a testy sa robia podla toho aky mas dlhy cyklus

gabcca
13. mar 2017

@lala1501 dakujem mne skoncili vcera mala som 6 dnovy cyklus takze dnes je 7dc ak to rozumiem spravne

klara333
13. mar 2017

Takze moja skusenost s ovulacnymi sa zopakovala. Boli parkrat pozitivne, teraz naposledy ukazkovo a doktor povedal, ze neovulujem. Ze LH sa zvysi tak, ze ho test zachyti, ale nestaci to a folikul nedorastie a nepraskne. Takze ak sa snazite o babatko, nepodcente to ako ja, ze ved test je pozitivny, aby ste zbytocne necakali tak ako ja na zazrak a nic z toho...

elly23
13. mar 2017

@klara333 a merala si aj bazalnu teplotu?

lala1501
13. mar 2017

@klara333 preto treba merat bt az ta potvrdi ze ovulka naozaj prebehla

lauritka
13. mar 2017

@sara34valentina ahoj, no počitaj este po poslednom dva dni ako plodne. presnejšie by sa to určilo len teplotou, lebo ak su dva dni rovnako silne, moze byt, ze uz ten prvy den je vyrchol.. a na druhy den uz to ide dole, ale hladinu maš vysoku, cize este stale sa moze javit ako pozitivny- cize stale tam bude lietat ten jeden den hore dole, pokial sa to neupresni teplotou. ovulka do tych dvoch dni jak stale moze aj skor

klara333
13. mar 2017

@elly23 nemerala, v noci malo spim kvoli deckam, mam nepravidelny rezim a lekar vravel, ze potom to meranie teploty je viac menej zbytocne, vykyvy, ktore nastanu, mozu byt sposobene rezimom...ja som teraz pisala cisto o tych testoch, viem, ze mnohe zeny testuju a nemeraju a testy spolahlive nie su, ak je problem inde a nie, ze by nevystupil LH.

yanka9
13. mar 2017

Ahojte takto mi vysli ovu testy a pohlavny styk sme mali 11,13,15DC ale ako pozeram dnes je ciarka ovela silnejsia ako bola vcera ...nechapem tomu a ovulka mala by mi dnes uz asi aj koncit ....

lala1501
13. mar 2017

@yanka9 silnejsia ako vcera sice je ale nie je pozityvny. 11 si mala pozityvny. Hormon skace to preto

sara34valentina
13. mar 2017

@lauritka ahoj,dakujem, tak uz je teraz O 17tej negativny..
Tak dnes skusime 😁

yanka9
13. mar 2017

A pozitivny nieje aj vtedy ked vidno tu ciarku hoc slabsie ale vidno?

lauritka
13. mar 2017

@yanka9 nie, len ked su obidve rovnako silne, pripadne testovacia este silnejšia ako kontrolna.

monika1791
13. mar 2017

@sara34valentina Waw..idete sa opäť snažiť?Ja si pamätám keď si bola ešte tehotná a babám si tu radila..ako to letí 🙂

elly23
13. mar 2017

@yanka9 nie, pozitivny je iba vtedy, ked je testovacia rovnako silna alebo silnejšia ako kontrolna, v ziadnom inom pripade nie, a vsetko je v navode

elly23
13. mar 2017

@yanka9 iba pri tehu plati, ze ked sa objavi testovacia ciarka tak je to tehu, pri ovu testoch to funguje inak🙂

sara34valentina
13. mar 2017

@monika1791 jeeej ano?? No bolo casu😂😂😂😂😂😂
Vela zien aj otehotnelo, mame aj skupinku 😂😂😂😂😂
Ano snazit sa ideme opat, tento mes a potom od maja😉
Len skoda, ze ma ta ovu tak.moc boliiiiii
Vy sa snazite tiez?😃

archanjel007
13. mar 2017

Vidite nieco na tom tehotenskom ci nic..