Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@elly23 ano, dvoch rostakov uz mam 🙂 mladsi syn je autista. Dcerka si velmi prosi surodenca.najlepsie sestricku teda 🙂 no a ja tiez este tuzim takze tak. Prve tehu MA v 16tt, potom dcerka (snazili sme sa asi pol roka a je z dvojiciek,jedno odislo) potom 2x ma v skorom stadiu. Nakoniec syn na prvu supu. 🙂 bohvieco to nebolo
@lauritka ahoj moja, po roku sa obraciam na teba, mam vcera, dnes pozitivny testik, ci este urobit vecer (ci zosilnie)pripadne pockat do zajtra a este jeden??
Ovu by mala byt,na17-18den,cize az utorok 🤔
Tieto testiky mam prvy krat..
Otazka na teba,rata sa tych 12-48hodin od ovu testiku ze nastane ovu po prvom pozitivnom, ci poslednom??
Dakujem a Prajem krasny slecna den 🌹🏵🌸🌻🌼🌷
@lauritka som Foto zabudla pridat,prepac
@sara34valentina po poslednom😉
@sara34valentina ahoj, nova fotečkaaa 😉 Ovu nastane po poslednom pozit. teste.
Baby ako pocitate cyklus od prveho dna ms alebo az ked skonci? Kedy zacinate robit testy?
Takze moja skusenost s ovulacnymi sa zopakovala. Boli parkrat pozitivne, teraz naposledy ukazkovo a doktor povedal, ze neovulujem. Ze LH sa zvysi tak, ze ho test zachyti, ale nestaci to a folikul nedorastie a nepraskne. Takze ak sa snazite o babatko, nepodcente to ako ja, ze ved test je pozitivny, aby ste zbytocne necakali tak ako ja na zazrak a nic z toho...
@sara34valentina ahoj, no počitaj este po poslednom dva dni ako plodne. presnejšie by sa to určilo len teplotou, lebo ak su dva dni rovnako silne, moze byt, ze uz ten prvy den je vyrchol.. a na druhy den uz to ide dole, ale hladinu maš vysoku, cize este stale sa moze javit ako pozitivny- cize stale tam bude lietat ten jeden den hore dole, pokial sa to neupresni teplotou. ovulka do tych dvoch dni jak stale moze aj skor
@elly23 nemerala, v noci malo spim kvoli deckam, mam nepravidelny rezim a lekar vravel, ze potom to meranie teploty je viac menej zbytocne, vykyvy, ktore nastanu, mozu byt sposobene rezimom...ja som teraz pisala cisto o tych testoch, viem, ze mnohe zeny testuju a nemeraju a testy spolahlive nie su, ak je problem inde a nie, ze by nevystupil LH.
@lauritka ahoj,dakujem, tak uz je teraz O 17tej negativny..
Tak dnes skusime 😁
A pozitivny nieje aj vtedy ked vidno tu ciarku hoc slabsie ale vidno?
@sara34valentina Waw..idete sa opäť snažiť?Ja si pamätám keď si bola ešte tehotná a babám si tu radila..ako to letí 🙂
@monika1791 jeeej ano?? No bolo casu😂😂😂😂😂😂
Vela zien aj otehotnelo, mame aj skupinku 😂😂😂😂😂
Ano snazit sa ideme opat, tento mes a potom od maja😉
Len skoda, ze ma ta ovu tak.moc boliiiiii
Vy sa snazite tiez?😃

@mokilko ak vyskocila tak prebehla uz