Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@archanjel007 no podla mna tam nieco je
@archanjel007 najlepsie je testovat az ked meska takto potom zbytocne lustis a si v strese 🙂
Tak nieco sa mi tam zdalo ale neviem ..
Ok tak pockam ci bude meskat a tak spravim si test mas pravdu tak clovek lusti a nic z toho
@sara34valentina Tak snáď vám to čo najrýchlejšie víde😉 My ešte nie..mám pol ročného krpca a konečne mi prespí celú noc tak si to užívam🙂
@archanjel007 ja ale na tej prvej foto vidim regulerneho ruzoveho ducha.skus zajtra rano. Drzim palce 🙂
@archanjel007 pardon na druhej. Co je zblizka
@archanjel007 sa mrkni.
Vidim he co myslis
@archanjel007 vyzera, ze by mohlo nieco byt, drzim palce ;) kolko dpo si?
@monika1791 moj spinka celu noc od 4mes 19.00-07.00 kazdu noc😄
Ja mu chcem dat naj dar , surodenca
Mam uz svoj vek.tento mes 36, 😄😄😄 netreba cakat
Uzivaj si,spanok je dolezity nielen Pre deti ale aj Pre nas😅😅😅
@bevab
Ano maß
Bud maß hormonalny Problem alebo si tehu😉
@sara34valentina No hormony mi cerstvo pozerali minuly tyzden a boli ok.
Dakujem 🙂
Ahojte kočky, tento mesiac prvy raz meriam ovu testami. Uz dlhsie sledujem ovu meranim BT a testami som si chcela len potvrdit. Som z toho taka trosku zmatena lebo test je pozityvny ak je druha l rovnako alebo viac silna ako kontrolna a ked kuk na moje testy tak je taka ze silna ale nie tak ako kontrolna a dnes ziadna ciarka. Moze teda byt ze vcera bol pozityvny len som neodhadla ten uplny vrchol? BT stale nizka, preto som z toho mierne zmatena. Dakujem za nazory, rady.

Mam dva dni pred ms