Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@archanjel007 určite ano, verim tomu ze bude silniet. drzim palce 🙂
Dakujem luritka🙂
😘
Cvikla12 som odfotila este raz pozri tak to vyzera realne
@dadulka271 ahoj,ja som mala ovulku 2dni po poz.teste, mozete skusit 😉
@fernetstonikom lauritka ti preda 😉
@archanjel007 jaska ze je tam 🙂
Takze teraz aj zajtra testovat to mi bude meskat druhy den 🙂
@archanjel007 urcite testuj. Zajtra by mohla byt uz ovela vyraznejsia. Hcg rastie dvojnasobne ob den
Ok budem informovat ako to pojde dalej 🙂
@archanjel007 ja tam tiez vidim ducha 🙂)) si viem predstavit ako ta bolia prsia, mna boleli teraz no v zivote ma tak neboleli, ani dotknut som sa ich nemohla ani nic..., skoda, ze nevyslo, skusime dalsi mesiac, drzim palce, vyzera to nadejne 🙂)))
@mokilko to može byt aj dobre može to byt implantačny pokles.
ja som sa zatiaľ po ovulke zatiaľ nedostala s teplotou nad 36,4 ..je pravda, že nie vždy mám dostatok spánku, tak neviem,asi nič tento mesiac 🙂
@mokilko pozri 😂
@majuskabobi a prevehla ti potom vobec ked mas take nizke teploty ?
@butterfly333 zlatko a ty si kolko po ovu?Včera si písala o tú bt že aký ju máš pekne vysoko a ja som ani nereagovala. 😊 Prepáč myšlienkami som bola ani neviem kde..
@alilka moja dnes som 9dpo a bt no zatial sa držim hore no čo z toho bude neviem. Takuto bt som vysoku po sebe nemala ale aj tak to nic určite neznamená.a ty moja ako?
@butterfly333 no drží sa pekne 😊 prajem ti nech vám to už vyjde tento mesiac 😊 konečne 😊 kedy testujes?Ja v pohode..Čakám v nemocnici čo so mnou bude a tak 😜
@alilka juuuj zlatíčko nech všetko dobre dopadne. No neviem ja netestujem no teraz budem musiet buduci tyzden lebo 23.3 idem na CTčko tak podla bt uvidim.
@kotatko1232 moja a ovu testy pred tymto? Podla mna dnes ovu nebude... na appku spolah neni,ved to vies sama 🙂
@lala1501 ano, test pol pozitivny, hlienu na rozdavanie 🙂 takže bola

Ok je este vyraznejsi inak len zle mi foti myslite ze moze nieco z toho byt