Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
Idem nato
ano u nej 😉
Kocky tak ja dnes ale mega pocit vlhka ako pri ovulke skoro.... 😨 na krcku hlienik biely a vela... hmmm. Prsia neriesim,po ovulke bolia vzdy. Teda aspon mna
@cvikla12 tak dnes su testy uz negativne cize vcera bola ovulka asi dnes rano boli este silne ale uz nie tak ako tie prve no poistili sme aj dnes tak uz len dufat ze sa nieco uchyti 😂😂
@archanjel007 toto je kanalik ten prvy testik.ja som mala taketo skoro stale..
@dadulka271 nebojkaj určite si tie potvorky vajko nájdu. Budem na teba myslieť moc držím palčeky
@mokilko ja mam tiez pocit vlhka citim a mam aj taky biely vytok ale neni ho vela ale pocit mokra a prisicka bolia na dotyk obcas aj podbrusko tak pichanie a meska stale test zrobim zajtra
@kotatko1232 tak potom to je zly test lebo ta ciarka sa objavila do 3 minut som to stopla 🙂ale ked som ho otvorila tak bola ciarka no neviem kanalik by nemal byt len biely ?
@archanjel007 ved nam sem hod foto otvoreneho testiku..🙂
@alilka kurila som si do kozuba a tak som ho tam spalila🙂urobim si zajtra dalsi 🙂
@nikusiak9 o ja by som hned tak neriesila ze to moze byt zle ved mokilko ma uz 2 deti tak ma uz skusenosti viac ako napri ja kedze nemam ani jedno ja jej prajem aby ba tehotnuckaaaa🙂))
@archanjel007, ja som nikde nespomenula ze jej to neprajem...ono to mozes chytit hocikedy neni to len ze raz ani to nezmanena ze si neplodna...bezne ta bakteria je v tele len moze stupnut...
@nikusiak9 ale ja som len mala pocit ze ona sa tesi ze ma po ovulacii a ze brala to akoze mozne priznaky tehotenstva 🙂
Ale kazda rada je vzacna...to je pravda len dnesny svet je taky ze hned myslime len nato zle..
@archanjel007 prsia ma bolia zboku na dotyk. Ine cykly ma po ovu boleli tak nejak cele... kanalik nekanalik ja si myslim ze tehu si. Tie dva testy predtym su podla mna 100% inak tie ladymax testy ci uz ovu alebo tehu vyfarbuju tu testovaciu tak zvlastne. Uz sa to rozoberalo niekde na inych strankach... nevyfarbuje sa rovnomerne ta ciarka cela ale tak riadne len jej cast a ostatne je troska bledsie. Vyzera to potom pri ovu ako negativ a na tehu to potom moze vyzerat ako iba tenky pasik. Pozri, ked si si na 100% ista ze bola ta ciarka (ci jej cast) ruzova tak hcg tam proste je.
@lala1501 tento mesiac som zacala merat az po ovulke.a bola ovulka nezlost ma 🙂) staci,ze ta teplota mi robi zlobu 🙂)
@mokilko hej bola ruzova 🙂a meska mi co ja mam ako hodinky citim mokro prsia ma bolia na dotyk a v podbrusku pridu niekedy cez den take bolesti ako v case pred ms pridu a odijdu..mna tiez bolia na dotyk z boku presne ako teba a tiezv nedelu som na krcku mala biely hlien ako ty🙂🙂
@archanjel007 toto je kanalik
@kotatko1232 dobre ja uz to neriesim menses mi meska po rozobrati bola viacej ruzova takze ja si myslim zd hcg je tam a naj stupa zajtra si kupim testik pruzkovy a testnem vdaka za kazdu odpoved😍

@archanjel007 @rybkaa predavala napis jej expresne to mas doma 😉