Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@lauritka ahoj prosim ta minuly mesiac mi dr na sone zistil cysty na vajecnikoch,dostala som vyvolavacku ms dosla normalne a teraz sa mi vidi ze ovu asi nebude,alebo uz bola a neviem o tom :-/..stale mi slabnu a silneju testiky moze to byt tym ze mam zase cysty....som tu niekde citala ze to moze byt tym :-/
@valika1210 no skor to bude tym, ze mas anovulak zrejme.. cize nemas vrchol LH atym padom nenastane ani ovulacia.. robil ti hormonalny profil ?? nevrhol nejaku liecbu ? co s tymi cystami atd ?
@lauritka druhy mesiac idem teraz na 23dc na vyvolavacku....ze zabezpecime aspon prichod ms no ak neotehotniem do cca 5mesiacov ze nasadim naspet antikoncepciu a tym sa mi cysty stratia lebo vlastne tym odstavim vajecniky....uz som to raz takto mala pred prvym tehotenstvom....☹
@valika1210 to ma mrzi. takze jedine HAAK to chce liecit a nieco prirodne ti nennavrhol, napriklad stava z aloe berry posobi proticistydne. zase pchat potom do tela chemiu ?? a ked mas taketo problemy, preco dava limit, len 5 mesiacov, to sa mi zda dost taky uhodeny termin.. ved aj zdravym paron to trvy niekedy az rok a pol 😕
@lauritka. No spolieha sa asi na to ze pri prvom som vysadila haak a hned som otehotnela takze to pojde aj teraz tak...neviem nic som veru neskusala ale asi zacnem.....to akoze ak nezaberie toto ten agolutin cca 5 mes.tak ze potom skusime nieco ine....no zatial ako pokusny kralik.....:-/ aloe vera pomaha na cysty?
@valika1210 aloe berry nectar, keby si vedela zohnat. od firmy forever living products, stamperlik denne.
http://www.aloevera-produkty.sk/product/aloe-be...
este citujem : " Nedávný výzkum léčivých vlastností brusinkové š?ávy, který uskutečnila Americká lékařská asociace (publikovaný v The Times v červenci 1994) naznačil, že hlavní význam brusinek spočívá ve snížení pravděpodobnosti výskytu těžkých infekcí močových cest. V nedávné zprávě se uvádí, že brusinkový extrakt je prospěšný pro ty, kdo trpí cystitidou. V brusinkách byl rovněž objeven pycnogenol, silný antioxidant, který je zvláš? užitečný pro udržení kolagenu v kůži. Š?áva jednoho z nejpopulárnějších druhů ovoce - jablka, je významná hlavně kvůli obsahu vitaminů A a C, ale i draslíku a pektinu. Chutná výjimečně sladce a dodává Aloe Berry Nectaru lahodnou příchu?. Aloe Berry Nectar můžeme pít během jídla, anebo samotný během dne či večera. "
@lauritka dakujem si zlata 🙂 🙂 🙂
no na ten moj nepravidelny cyklus ani neviem kedy...naposledy som mala 24.12...ale ovu test som mala pozitivny 17. a 18.1. (teda myslim) 😀
ja mam slabulililinku druhu ciarocku na 22DC, zhruba tyzden pred menzesom. Znamena to ze mi az teraz odznievaju plodne dni?
@smejlicka nevadi, ze mas nepravidelny cyklus, ale vacsinou ta druha faza po ovulacii byva konstantna a vacsinou dva tyzdne cca...pokial tusis v cykle, kedy asi mas ovu, tak si skus odsledovat, ci sa potom ta doba do ms meni, alebo zostava rovnaka..v podstate by si uz do tyzdna ms mala dostat ( pokial si naozaj ovu mala), ale samozrejme ti ju neprajem!!! nech len pekne nedorazi 🙂
Ahojte snazilky...mam na Vas otazocku.Chcem sa opytat..je to tak,ze ak su na teste 2 cirocky rovnako silne,je to vlastne 2,3 dni pred uvolnenim vajicka ??Alebo je to uz uvolnenie vajicka??Dakujem za info 🙂
dievcence co to znamena ked mam na ovu teste dve silne ciarky a mrcha mi meska treti den a na tehotenskom nic nieje
@renkaniki ano ;) tu mam jeden clanocek o testovani, mozes kuk ;)
http://www.mimibazar.sk/navody.php?user=120780
@evamaria77 myslim ze ano tiez som mala takyto 🙂

@p0casie no jasne pozitivny ;) zacnite sa snazit..