Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@smejlicka tak držím palce 😉 😉
@evamaria77 podobne
@smejlicka myslim, ci ta doba po ovu je rovnaka , cca 14 dni, alebo je kazdy cyklus ina...mala by byt rovnaka...ja mam tiez dost vela vyvolavaciek za sebou, ale bolo to v puberte, kedy si ms chodila ako chcela, nastastie sa to po nejakych dvoch rokoch ustalilo a potom mi skakal cyklus iba na vs, ked som mala stres...to som vedela, ze ms nedorazi, ale na vyvolavacku som uz nechodila, ked som vedela preco...dorazila aj sama po skuske 🙂 tak drzim palce, aby sa cyklus trosku umudril a hlavne, aby si vedela rozpoznat, kedy ovulkujes 🙂
Môžem sa spýtať, co to znamená ked mám už tretí den po sebe rovnako silné dve ciarky na ovu teste? v podstate také, ako na tej fotke od ellenie vyssie? som si myslela, že to len jeden den ukaže, alebo jeden den slabsiu a druhý silnejsiu, ale ja mam tri dni rovnako silne.......
@plummm ahoj, citala som si o ovulacnych testoch viac clankov a v podstate do 24 hodin od prveho pozitivneho testu by mala prebehnut ovulacia. Ja som vsak mavala pozit. ovu. test iba dva dni po sebe co aj vychadzalo /den pred ovu a potom v den ovu/. Odporucam ti urcite sa "pokusat 🙂 " do vtedy kym mas test pozitivny aby si zvysila sance a este by som si zacala merat bazalnu teplotu aby si si mohla "dalsim znakom" potvrdit ovulaciu. Ono totiz ovu testy poukazuju na prichod ovulacie ale to ci naozaj aj prebehla potvrdi v domacich podmienkach len bazalna teplota. Odporucam ti stranku www.fertilityfriend.com maju aj mobilnu aplikaciu a tam si sleduj vlhkost, teplotu a dopln ovu testy - to ti spravi presny pohlad na tvoj cyklus a plodnost ja som otehotnela hned v druhom cykle a velmi dobre som vdaka tejto stranke pochopila co sa deje pocas mojho cyklu. PAPA
@lauritka ahoj, nevies mi poradit, prosim, dnes som 5DC a este mi konci ms, resp. mam take spinenie po ms... ale od vcera ma tak zvlastne pobolieva akoby pravy vajecnik - vpravo uplne dole... nie je to intenzivna bolest, skor ma tam sem tam pichne napr. ked vstavam zo stolicky... je to normalne? moze to byt, ze sa vajecnik pripravuje na ovulku? Ovulaciu mavam vacsinou na 12 - 13 DC podla ovu testov (mam totiz 26 DC). dakujem 🙂
Ahojte zienky,stava sa,ze na ovu teste nie je vobec druha ciarka,ze je tam len ta kontrolna???? dakujem
Dakujem za odpovede, dnes som si robila zasa test, a zasa dve čiarky, ciže od 13 do 16 dna cyklu (28 dnový) dve čiarky, aj ked ta dnesna sa mi zdala slabsia, ale naozaj len o trosicku ..........
@lauritka ahoj prosim ta myslis ze ho mozem povazovat za pozitivny ci nie....vdaka 🙂 zatial moj najsilnejsi....🙂
@valika1210 este nie, este mu chyba 😉

joj keby sa zadarilo 😀 😀 😀 😀