icon

Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené

manamani1
15. dec 2011

Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?

lauritka
31. jan 2014

@p0casie no jasne pozitivny ;) zacnite sa snazit..

valika1210
1. feb 2014

@lauritka ahoj prosim ta minuly mesiac mi dr na sone zistil cysty na vajecnikoch,dostala som vyvolavacku ms dosla normalne a teraz sa mi vidi ze ovu asi nebude,alebo uz bola a neviem o tom :-/..stale mi slabnu a silneju testiky moze to byt tym ze mam zase cysty....som tu niekde citala ze to moze byt tym :-/

lauritka
1. feb 2014

@valika1210 no skor to bude tym, ze mas anovulak zrejme.. cize nemas vrchol LH atym padom nenastane ani ovulacia.. robil ti hormonalny profil ?? nevrhol nejaku liecbu ? co s tymi cystami atd ?

valika1210
1. feb 2014
valika1210
1. feb 2014

@lauritka druhy mesiac idem teraz na 23dc na vyvolavacku....ze zabezpecime aspon prichod ms no ak neotehotniem do cca 5mesiacov ze nasadim naspet antikoncepciu a tym sa mi cysty stratia lebo vlastne tym odstavim vajecniky....uz som to raz takto mala pred prvym tehotenstvom....☹

lauritka
1. feb 2014

@valika1210 to ma mrzi. takze jedine HAAK to chce liecit a nieco prirodne ti nennavrhol, napriklad stava z aloe berry posobi proticistydne. zase pchat potom do tela chemiu ?? a ked mas taketo problemy, preco dava limit, len 5 mesiacov, to sa mi zda dost taky uhodeny termin.. ved aj zdravym paron to trvy niekedy az rok a pol 😕

valika1210
1. feb 2014

@lauritka. No spolieha sa asi na to ze pri prvom som vysadila haak a hned som otehotnela takze to pojde aj teraz tak...neviem nic som veru neskusala ale asi zacnem.....to akoze ak nezaberie toto ten agolutin cca 5 mes.tak ze potom skusime nieco ine....no zatial ako pokusny kralik.....:-/ aloe vera pomaha na cysty?

lauritka
1. feb 2014

@valika1210 aloe berry nectar, keby si vedela zohnat. od firmy forever living products, stamperlik denne.
http://www.aloevera-produkty.sk/product/aloe-be...

lauritka
1. feb 2014

este citujem : " Nedávný výzkum léčivých vlastností brusinkové š?ávy, který uskutečnila Americká lékařská asociace (publikovaný v The Times v červenci 1994) naznačil, že hlavní význam brusinek spočívá ve snížení pravděpodobnosti výskytu těžkých infekcí močových cest. V nedávné zprávě se uvádí, že brusinkový extrakt je prospěšný pro ty, kdo trpí cystitidou. V brusinkách byl rovněž objeven pycnogenol, silný antioxidant, který je zvláš? užitečný pro udržení kolagenu v kůži. Š?áva jednoho z nejpopulárnějších druhů ovoce - jablka, je významná hlavně kvůli obsahu vitaminů A a C, ale i draslíku a pektinu. Chutná výjimečně sladce a dodává Aloe Berry Nectaru lahodnou příchu?. Aloe Berry Nectar můžeme pít během jídla, anebo samotný během dne či večera. "

bar12
1. feb 2014

@smejlicka ahoj, tak ako? uz si testovala? 🙂

valika1210
1. feb 2014

@lauritka dakujem si zlata 🙂 🙂 🙂

smejlicka
2. feb 2014

@bar12 este nie a ty?

bar12
2. feb 2014

@smejlicka takze mrcha dorazila ? :( ja cakam ms na valentina 🙂 tak dufam, ze nedorazi 🙂

smejlicka
3. feb 2014

@bar12 nie nedorazila..este ma aj pobolievaju vajecniky aj krize tak uvidim..dnes by som mala byt 15DPO.

bar12
3. feb 2014

@smejlicka a kedy ma mrcha dorazit? Juj tak drzim palce!!! 🙂

smejlicka
3. feb 2014

no na ten moj nepravidelny cyklus ani neviem kedy...naposledy som mala 24.12...ale ovu test som mala pozitivny 17. a 18.1. (teda myslim) 😀

cherset
3. feb 2014

ja mam slabulililinku druhu ciarocku na 22DC, zhruba tyzden pred menzesom. Znamena to ze mi az teraz odznievaju plodne dni?

bar12
3. feb 2014

@smejlicka nevadi, ze mas nepravidelny cyklus, ale vacsinou ta druha faza po ovulacii byva konstantna a vacsinou dva tyzdne cca...pokial tusis v cykle, kedy asi mas ovu, tak si skus odsledovat, ci sa potom ta doba do ms meni, alebo zostava rovnaka..v podstate by si uz do tyzdna ms mala dostat ( pokial si naozaj ovu mala), ale samozrejme ti ju neprajem!!! nech len pekne nedorazi 🙂

smejlicka
3. feb 2014

@bar12 ako myslis ze meni? no meriam aj bazalnu teplotu ale ta skace hore dole 😀 ..tak este uvidim tyzden a ked nie tak vyvolavacka to isti ☹

renkaniki
3. feb 2014

Ahojte snazilky...mam na Vas otazocku.Chcem sa opytat..je to tak,ze ak su na teste 2 cirocky rovnako silne,je to vlastne 2,3 dni pred uvolnenim vajicka ??Alebo je to uz uvolnenie vajicka??Dakujem za info 🙂

lauritka
3. feb 2014

@renkaniki pozitivny ovulacny testik je priblizne cca 48 hodin pred ovulkou-uvolenenim vajicka

lauritka
3. feb 2014

@cherset slabu druhu mas skoro cely cyklus. LH je pritomne stale, ale v malej hladine.

janka48
3. feb 2014

dievcence co to znamena ked mam na ovu teste dve silne ciarky a mrcha mi meska treti den a na tehotenskom nic nieje

renkaniki
3. feb 2014

@lauritka To znamena,ked mam tie rovnako silne ciarky,tak uvolnenie vajicka nastane tak o 2 dni...rozumela som dobre,ze???Diiiik 😉

renkaniki
3. feb 2014

@lauritka Preto sa pytam,lebo som si tu prezerala ovulacne testy a vidim,ze po ciarkach,kde su najviac silne ,sa to potom zoslabuje.

lauritka
3. feb 2014

@renkaniki ano ;) tu mam jeden clanocek o testovani, mozes kuk ;)
http://www.mimibazar.sk/navody.php?user=120780

renkaniki
3. feb 2014

@lauritka Dakujem pekne...uz som si to tiez citala,ale chcela som odtialto od Vas radu,lebo ja som si este ovulacny test nikdy nerobila.A ako som to tu sledovala,myslela som si,ze tie silne cirocky znamenaju uvolnenie vajcika..siiik este raz 🙂

lauritka
3. feb 2014

@renkaniki nemas za co 🙂 testik ukaze vlatne zvysenu hladinu LH pred ovulkou ;) ktora potom spusti ovulaciu..

evamaria77
3. feb 2014

baby vyzerá to nádejne,prvý pozitívny ovu test,alebo sa mýlim?dnes ráno ťuťu-muťu s manželom,večer to ešte poistiť 🙂
😉

smejlicka
3. feb 2014

@evamaria77 myslim ze ano tiez som mala takyto 🙂