Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@zuzula802 je mozne, ze ti testy takto slabsie reaguju,a lebo tvoje telo tolko LH nepotrebuje, pripadne nevylucuje. neviem aka je pricina slabsieho testu,a el otehotnenie asi mozne je. tieto testy urcite nie su na 100% presne.
inak sme to tu uz preberali a aj ja som skusala 2 druhy testov a jeden je vlemi citlivy a druhy je zas malo.
uz som to tu tusim pisala.
1cyklus testovania pozitivne 2 testy z netu, cize ovulka zrejme bola
2cyklus pozitivnych az 5 testov z netu. bolo na nich vidiet zosilovanie testovacej ciarky a potom zoslabenie. no aj napriek tomu ten 5 den bol este stale pozitivny podla instrukcii z letaciku. potom, dalsi den, som pouzila jeden z lekarne a ten uz mal testovaci pruzok odost slabsi, co mi teda moc nepasovalo v porovnani s tym silnym z predosleho dna.
3 cyklus- testovala som dost nepravidelne, este som minala tiez z lekarne, ale pozitivny ani jeden,a j ked tam bolo viditelne zosilovanie a potom vrchol a zoslabenie. cize asi to bola ovulka, ale testy su dost slabe.
ozaj a citlivost oboch testov je rovnaka.
Baby, ktore meriate aj teplotu, aj skusate ovulacne testy, kedy vam stupne teplota po negativnom teste (teda ak bol pozitiivny a dalsi den negativny)?
@nikusiak9 Je to individuálne. Ovulka môže nastať do 12-48 hodín. Čiže ti môže stúpnuť hneď na druhý deň, ale tiež až na 4 po pozitívnom teste. Podľa toho, kedy ovulácia reálne prebehne.
@zuzula802 ja som bola tehu tiez 2x a vzdy na prvy sup. no teraz sa nam uz 6m nedari. je fakt, ze posledne 2m sme s mm neboli asi pocas ovulky. teda minuly cyklus mozno pred,a le teraz sme boli obaja chori, navyse som mala vela sluzieb a bola som vcelku utahana. tak urcite teraz nic nebude. cyklus sa mi za posledne roky skratil na 26dni.
Dakujem za odpovede 🙂 tak dnes zajtra sa posnazime a za dva tyzdne sa presuniem do temy Duch na teste :D
@misscelaneous veľmi ti držím palčeky aby sa podarilo 😉
@misscelaneous Bodaj by :D
@lubka123456 na 18dpo vyzera dobre a tehu si neskušala??
@butterfly333 este nie, bojim sa sklamania, v novembri som potratila v 6 mesiaci a bojim sa ze sa tesim predcasne. MS by som mala dostat dnes / vcera ale este nedosla. Myslis ze mam skusit alebo pockat? Dakujem
@lubka123456 Podla mna testni tehotenskym. Vyzera to na tehotenstvo. Drzim palce a silno, nech to je ono a tentokrat do uspesneho konca 🤰👶
@lubka123456 Ja by som tiež už testla tehotenským testom.Vyzerá to nádejne.. 🙂 držím všetky prsty😉
@lubka123456 no to máš taku dlhu lf? Ja neviem no myslim že si tehu skus test aj dnes určite už budu //. Držím palčeky.
@lubka123456 určite si tehu gratulujem 😃😍ja sa nikdy nemylim
@kudusko dakujem, ak mas pravdu tak som stastna skusim teda zajtra urobit tehu a uvidime co to povie 🙂 ❤
@kudusko a mokilko sa nam kde stratila
@lubka123456 kludne sprav aj teraz. Ja som robila poobede na 17dpo a boli krasne //
@archanjel007 tu soooom 🙂 hryziem si nechty,neviem sa dočkať zajtra rána na sono.... Určite ani spať nebudem
@lubka123456 // musia byť už ktorúkoľvek dennú dobu 🙂
@mokilko myslim.na teba uz si mi chybala ja isem stvrtok na sono o 12.00 😀
@lubka123456 moja aj ja si myslím že si tehulka tak šup urobiť tehu testik.

@misscelaneous tak ako pisali kočky ovu od 12 do 48 hodín. Mi sme od pozitívneho testu snažilkovali 5 dní po sebe každý večer pre istotu a už som v 13tt 😉 držím palčeky