Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@archanjel007 jezismaria mám 🙂 prsia svoje neznášam 🙂 straaasne bolia.ja som nevoľnosti nikdy nemala tak to má obchádza akurát
@mokilko tak mne je tak cudne a nemam na nic chut jest a prsicka ako kedy bolia skor v noci kaxdy druhy den bolia silnejsie som si odsledovala a unavena som
@mokilko co mi pomaha na tu cudnu chut v ustach su zuvacky musim mat🙂
@kotatko1232 No snáď áno,len má každé pichnutie hneď vylaka, neviem čo to somnou je. Pri tých mojich dvoch krpcoch som nebola až takato šialená 😨 moc sa bojim
@archanjel007 tak ja by som tiež spala kde sadnem 🙂 a hroznaaa zima je mi od začiatku furt. To som predtým napríklad nemala. Ale v máji idem na štítnu zlazu.predpokladam že ťa robí sarapatu
@mokilko nic sa neboj mna tiez pichne obcas to maternica rastie pokial to nesu krce tak je to v pohode pocuj moja ako dlho ti meska ms?
@archanjel007 ms mešká 10dni cca
@mokilko je dosť možné že si mala ovuláciu trocha neskôr a nabudúce tam už bude všetko , idem polistovať kedy sa ti začali prvé tehu testy ukazovať, sa mi zdá že cez víkend si dala prvý, ale bol dosť slabý, je dosť možné že to máš posunuté cca 2-3 dni a to by bol potom aj nález na sone odpovedajúci
@majuskabobi podľa mňa ani jeden nie je pozitívny este

@mokilko nemusis sa bat nicoho.vidis hovorila som ti...ked tam dojdes o 3tt tak tam uvidis 💜