icon

Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené

manamani1
15. dec 2011

Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?

kotatko1232
5. apr 2017

@mokilko nemusis sa bat nicoho.vidis hovorila som ti...ked tam dojdes o 3tt tak tam uvidis 💜

mokilko
5. apr 2017

@archanjel007 jezismaria mám 🙂 prsia svoje neznášam 🙂 straaasne bolia.ja som nevoľnosti nikdy nemala tak to má obchádza akurát

mokilko
5. apr 2017

@majamat No dnes 5+4 podľa sona. Čo aj sedi +- podľa ms. Stále sa utesujem že je všetko ok, snažím sa teda.

archanjel007
5. apr 2017

@mokilko tak mne je tak cudne a nemam na nic chut jest a prsicka ako kedy bolia skor v noci kaxdy druhy den bolia silnejsie som si odsledovala a unavena som

archanjel007
5. apr 2017

@mokilko co mi pomaha na tu cudnu chut v ustach su zuvacky musim mat🙂

mokilko
5. apr 2017

@kotatko1232 No snáď áno,len má každé pichnutie hneď vylaka, neviem čo to somnou je. Pri tých mojich dvoch krpcoch som nebola až takato šialená 😨 moc sa bojim

mokilko
5. apr 2017

@archanjel007 tak ja by som tiež spala kde sadnem 🙂 a hroznaaa zima je mi od začiatku furt. To som predtým napríklad nemala. Ale v máji idem na štítnu zlazu.predpokladam že ťa robí sarapatu

majamat
5. apr 2017

@mokilko vsak to je este fajn.

matenka
5. apr 2017

@mokilko len dutinka a ziadne babo v nej? Ja stale nechapem ako ty pocitas tie tyzdne 😂 , v pondelok som bola na sone 5+4 a bolo uz babo a jemne aj naznak srdiecka bol, aky zltkovy vacok?

archanjel007
5. apr 2017

@mokilko nic sa neboj mna tiez pichne obcas to maternica rastie pokial to nesu krce tak je to v pohode pocuj moja ako dlho ti meska ms?

cvikla12
5. apr 2017

@mokilko to je v pohode moja nebojkaj maličké je v poriadku určite a ten hematom ani nerieš. Myslím na teba

cvikla12
5. apr 2017

@gabcca jeeeej super tak sa s tebou teším a želám nech je všetko v poriadku až do šťastného konca 😘

miskatomi
5. apr 2017

Ahojte. Prosím vás,čo si myslíte o tomto teste? som len 8deň cyklu. Testujem prvý krát. Ďakujem krásne 🙂

cvikla12
5. apr 2017

@miskatomi ešte nie je pozitívny kedy si ho robila?

miskatomi
5. apr 2017

@cvikla12 dnes cca 14:30.

bevab
5. apr 2017

Ahojte, vcera som mala pocit na ovu a test bol celkom silny. Dnes uz nic :(. Dnes som 11 DC. Teplota od ms raz medzi 36,4 a 36,5. Podla appky ma ovu este len prist. Co si o.tom myslite ? Dakujeem

mokilko
5. apr 2017

@matenka čo nechápeš moja ? 🙂 Podľa poslednej ms 🙂 áno, len prázdna dutinka bez ničoho. Zltkovy vacok je taký krúžok maličký (prstenec) v dutinke, z ktorého je vyživované bábätko na začiatku.

mokilko
5. apr 2017

@archanjel007 ms mešká 10dni cca

cvikla12
5. apr 2017

@miskatomi ja byť tebou skusim aj teraz večer aby si niečo nepresvihla

mokilko
5. apr 2017

@cvikla12 ďakujem moja.... Nejak mi to nevychádza. Testy pozitívne už skoro pred mrchou a na sone len toto.vychadzam len z predošlých skusenosti.... Aj hrôza pomyslieť

mokilko
5. apr 2017

Dohladala som si utz pri synovi. Toto je 6+3tt. Týždeň predtým čiže 5+3 bolo už na utz vidieť tu bublinku
@matenka už vidíš?

miskatomi
5. apr 2017

@cvikla12 fuha tak to radšej skúsim... Ja som si práve myslela, že sa to už v ten deň nezmení. Je mi len divné, že to je tak skoro 🙂

cvikla12
5. apr 2017

@miskatomi kľude sa to počas dňa môže zmeniť.

cvikla12
5. apr 2017

@mokilko zlatúšik hlavne kľud.

majamat
5. apr 2017

@mokilko veru klud, nic nie je stratene

majuskabobi
6. apr 2017

Horny 13dc,spodne dva 14dc (12:00, 18:30), pozitivny bol zrejme 13dc,aj ked na fotke velmi ta druha ciarka nesvieti, co Lauritka Ty si odbojar 😉

matenka
6. apr 2017

@mokilko je dosť možné že si mala ovuláciu trocha neskôr a nabudúce tam už bude všetko , idem polistovať kedy sa ti začali prvé tehu testy ukazovať, sa mi zdá že cez víkend si dala prvý, ale bol dosť slabý, je dosť možné že to máš posunuté cca 2-3 dni a to by bol potom aj nález na sone odpovedajúci

elly23
6. apr 2017

@majuskabobi podľa mňa ani jeden nie je pozitívny este

mokilko
6. apr 2017

@matenka od ovu mi krásne sedí pozit.test 10dpo. Merala som bt, tam sa nepomylis. Ovu bola 16dc. Dnes som 25dpo, 41dc

matenka
6. apr 2017

@mokilko som si to nalistovala, že prvý pozitívny test si mala 23.3. cca 5 dní po mne, podľa toho by si reálne mala byť včera 5+1? dobre som počítala? podľa poslednej ms 5+3 bolo včera, kedy ti dal doktor ďalší termín? ja myslím že tam uvidíš už babo 😉