Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@kakatulik. Dakujem ti velmi pekne za rady dufam ze pomozu.
@mokilko ako sa mas dnes moja
@archanjel007 v pohode. Ďakujem za opytanie 🙂 nespinim,nic ma nebolí. Zajtra ráno sa pravdepodobne rozhodne z krvi.hrozne sa bojím. Kukam ale na svoj graf a takisto kedy sme mali tutumutu, dohladala som si ovu testy z 5-7dpo, ešte by bola alternatíva že je to cca o 6dni mladšie. Ale to je posledná šanca ako to vypočítať....
@mokilko ty mozes otehotniet pocas celeho cyklu pozri ja som nemala ani pozitivny ovulacny test a som otehotnela ani neviem kedy u teba to moze byt taktiez budem na teba mysliet a nech vsetko dopadne dobre a spinit si mohla z toho hematomu ved pozri aj lekarka ta objednala az ma 23 ci ako si pisala🙂
@archanjel007 No veď mne práve začali ovu testy tmavnut až skoro na pozit. už 4-5DPO. Bol tam aj sex a veľký pokles bt. Neviem,pri troske fantázie sa mi to podobá na ovu neskôr. Nie implantacny pokles. Ale klepem sa,do rana určite nebudem spať. Zmierená som ale z horšou alternatívou.
@mokilko budem na teba mysliet a prajem ti z celeho srdca aby to dobre dopadlo teraz co tam s tebou robia to v ktorej nemocnici si ?
@archanjel007 v Piešťanoch. Iba ležím, mala som infuzku a beriem duphaston a ascorutin.
@mokilko mas krasne nechtiky a pekne lez a vsetko bude dobre ja to viem musi byt
Najhoršia hodina v mojom živote.nechali ma na lačno,cakam na výsledky krvi,ked budu zlé idem na kyret.
@mokilko moja držím palčeky moooc aby všetko dobre dopadlo.😘
Hcg dnes vyše 50 000.
@elly23
@cvikla12
@butterfly333 má čaká dnes sono, ale aj sestrička mi potvrdila že je slabšie. Kliknite sa mi na kalendárik.srdiecka sú sex. Som myslela že ovu bola podľa testu 12.-teho. ale pozrite kedy bol posledný sex, vtedy som mala hrozne silný ovu test,
@cvikla12 si budeš asi pamätať, že veľmi skoro na tehu by ukazoval. Potom by sa ale malinké zavrtalo hrozne skoro a hrozne rýchlo,lebo 22. som mala dušika na tehu teste
@mokilko kedy ti budu robit sono?ja to vravim ze vsetko je ok aj bude ja to viem🙂

@mokilko To mi je ľúto😖 ja som mala to isté pred 2 rokmi