icon

Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené

manamani1
15. dec 2011

Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?

monika1791
14. apr 2017

@mokilko To mi je ľúto😖 ja som mala to isté pred 2 rokmi

laydy7777
15. apr 2017

@kakatulik chcem sa este opytat. Inofolik si mozem nasadit hned aj b6 vitamin ze? Nemusim cakat na mrchu?

kakatulik
15. apr 2017

@laydy7777 necakdt,startovat hned🙂

laydy7777
15. apr 2017

@kakatulik. Dakujem ti velmi pekne za rady dufam ze pomozu.

kakatulik
15. apr 2017

@laydy7777 aj ja dufam. Priebezne informuj. Ale netlac na pilu,daj aj svojmu telu cas.🙂

archanjel007
15. apr 2017

@mokilko ako sa mas dnes moja

mokilko
15. apr 2017

@archanjel007 v pohode. Ďakujem za opytanie 🙂 nespinim,nic ma nebolí. Zajtra ráno sa pravdepodobne rozhodne z krvi.hrozne sa bojím. Kukam ale na svoj graf a takisto kedy sme mali tutumutu, dohladala som si ovu testy z 5-7dpo, ešte by bola alternatíva že je to cca o 6dni mladšie. Ale to je posledná šanca ako to vypočítať....

archanjel007
15. apr 2017

@mokilko ty mozes otehotniet pocas celeho cyklu pozri ja som nemala ani pozitivny ovulacny test a som otehotnela ani neviem kedy u teba to moze byt taktiez budem na teba mysliet a nech vsetko dopadne dobre a spinit si mohla z toho hematomu ved pozri aj lekarka ta objednala az ma 23 ci ako si pisala🙂

mokilko
15. apr 2017

@archanjel007 No veď mne práve začali ovu testy tmavnut až skoro na pozit. už 4-5DPO. Bol tam aj sex a veľký pokles bt. Neviem,pri troske fantázie sa mi to podobá na ovu neskôr. Nie implantacny pokles. Ale klepem sa,do rana určite nebudem spať. Zmierená som ale z horšou alternatívou.

archanjel007
15. apr 2017

@mokilko budem na teba mysliet a prajem ti z celeho srdca aby to dobre dopadlo teraz co tam s tebou robia to v ktorej nemocnici si ?

mokilko
15. apr 2017

@archanjel007 v Piešťanoch. Iba ležím, mala som infuzku a beriem duphaston a ascorutin.

archanjel007
15. apr 2017

@mokilko mas krasne nechtiky a pekne lez a vsetko bude dobre ja to viem musi byt

mokilko
16. apr 2017

Najhoršia hodina v mojom živote.nechali ma na lačno,cakam na výsledky krvi,ked budu zlé idem na kyret.

cvikla12
16. apr 2017

@mokilko moje každý deň na teba myslím. Už vieš niečo nové? Pevne verím že sa drobček len schováva 🙏

elly23
16. apr 2017

@mokilko moja a uz vies výsledky?

butterfly333
16. apr 2017

@mokilko moja držím palčeky moooc aby všetko dobre dopadlo.😘

mokilko
16. apr 2017

Hcg dnes vyše 50 000.

elly23
16. apr 2017

@mokilko co to znamená? Ze babo je tam? 🙂

cvikla12
16. apr 2017

@mokilko to by malo byť dobré znamenie nie?. Ono je naozaj možné že si otehu neskôr a drobec ťa len naťahuje.

mokilko
16. apr 2017

@elly23
@cvikla12
@butterfly333 má čaká dnes sono, ale aj sestrička mi potvrdila že je slabšie. Kliknite sa mi na kalendárik.srdiecka sú sex. Som myslela že ovu bola podľa testu 12.-teho. ale pozrite kedy bol posledný sex, vtedy som mala hrozne silný ovu test,
@cvikla12 si budeš asi pamätať, že veľmi skoro na tehu by ukazoval. Potom by sa ale malinké zavrtalo hrozne skoro a hrozne rýchlo,lebo 22. som mala dušika na tehu teste

alilka
16. apr 2017

@mokilko ahoj..Myslím na teba ako to bude..Držím palce...Na HCG ti co vravia?

mokilko
16. apr 2017

@alilka hcg chvália. Že super

archanjel007
16. apr 2017

@mokilko kedy ti budu robit sono?ja to vravim ze vsetko je ok aj bude ja to viem🙂

alilka
16. apr 2017

@mokilko a to že sa nezdvojnasobilo?Kedy ti budú robiť sono?Verím že bábo sa už ukáže 😉

mokilko
16. apr 2017

@alilka môže sa až o 3 dni zdvojnásobiť, a keď už je hcg v desiatkach tisíc tak sa zdvojnásobí je za dlhší čas. Ale je to úplne jedno, lebo máme 5mm a srdieckooooo 🙂

alilka
16. apr 2017

@mokilko jeeej tak predsa sa ukázalo 😉 teším sa a gratulujeeeem 😊😉

matenka
16. apr 2017

@mokilko tak nakoniec si otehotetnela predsalen neskor, ja sa tak tesim ze mas srdiecko, drzim palceky nech uz je len dobre, uz vies preco spinis?

kakatulik
16. apr 2017

@mokilko akoze pri takomto HCG by sdnm si nedala robit kyret ani keby co bolo. Kludne si mohla otehu toho 16.ho a 6 dni na zavrtanie je akrat. tymi testami a duchmi sa netrap.

kakatulik
16. apr 2017

@mokilko no tak vidis. Strach treba hodit za hlavu a tesit sa!

mokilko
16. apr 2017

@alilka dakujeeeeem 🙂
@matenka pravdepodobne odchádzal ten hematóm čo našiel este moj mudr.
@kakatulik hrozne som dnes ráno plakala keď som netušila čo bude, kyret som nechcela hrozne. Som hrozne šťastná, snáď to bude pokračovať ako má už konecne