Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@mokilko takze som sa nemylila 🙂)
@mokilko tak predsa ❤ to je supeeer ja som to tušila prajem všetko dobre.
A inak 20dc som mala podľa jonasa plodny deň (dievčatko). Tak som zvedava
Kočky budem si fraxiparin pichať celé tehu. Že pre istotu. Po toľkých potratoch mi nikto nevysetril trombofiliu a že mám už skoro 30,takze tak
@mokilko toto je také svinstvo od niektorých lekárov..Mňa toto viem normálne rozčúliť .Ja som už po druhom obehavala ambulancie..Moja gynda má posielala cez genetiku, imunológiu,endokrinologiu,hematologiu..A tam mi to aj zistili..Aj preto som musela brať prednison ,sú to stereoidy-kortykoidy,lebo telo tvorilo protilátky..Minulý týždeň som bola znova na hematologiu a aspoň to prestalo telo po rokoch vytvárať..Takže mi dala povolenie vysadiť ten prednison..Ale čo keď som ho teraz brala 4mesiace a pribrala som z nich asi 15kil 😲😲
@alilka nie každeho pošlu na hemato. Ja som 4x potratila a to aj vo vysokom 22tt som rodila mrtve. A až minulu rok ked som 5x potratila ma novy gyn poslal na hemato kde mi zistili 4mutácie a aj to mi nič nedali.
@mokilko drzim palce, velmi sa nezapajam do diskusie ale pozeram obcas co je tu nove.
Kocky, mala som pozitivny ovu test v sobotu aj v nedelu, dnes bledne.aj sme sa snazili....co mi ale nejde do hlavy, ze 1.krat po 7 mes.co sa snazime som nemala ziadny plodny hlien, co sa mohlo stat? ☹
@butterfly333 no to záleží od gynekológa..A aj od pacienta..ja som chcela podstúpiť hneď vyšetrenia a stala som si na tom..Aj moja gynda to hneď chcela riešiť..
@alilka no ja som vtedy o takom vyšetrení vobec nevedela že niečo take existuje predsa je to už 20r.
@slniecko527 je to este negativne,ale myslim ze nasledujuce dni to pride. Mozno uz zajtra.
Ovulka az po pozitivnom teste.
@butterfly333 to je hrozne, tolko potratov a dr. nic nerobil. trochu ma zaraza, kolke zeny maju tieto mutacie. je to dost nezvycajne.
a ja mam zas testy z lekarne a tie su negativne. vsak zatial som len 11DC,a le ja mam kratke cykly. no mam pocit, ze ukazuju tiez tak slabo, ako tie co som mala predtym. mala by som ist ku gyn, nech ma on skontroluje. no ved nemam kedy. tento tyzden mam tak nabity, ze fakt nie je kedy.
zajtra cely den v robote. v stru mam kozne o 10hod. a u mojho gyn sa strasne dlho caka a sidli inde,a ko kozne, tak nemam sancu. a samozrejme vsetky amb. robia len do obeda. v stredu budem po nocnej a teda neviem, ci by som mala behat po vysetreniach. budem utahana, nevyspata a do vecera si uz neoddychnem. v piatok zas sichta. este aj cez vikend cele dni v robote. uz dnes som po nocnej a nespala som. uz nech je koniec tyzdna
a co je horsie, ak y predsa ovulka bola, tak tento tyzden a s mm spolu budeme malo.
@majamat veru je to tak nič nerobili. No bola som na onkologii kde mi.operovali maternicu to bolo po 3 potratoch do 13tt potom po operacii sa zadarilo no v 22tt som porodila mŕtve. Potom mi pomohli kupele lúčky po kupeloch sa mi zadarilo a mam syna 17r.to bolo s ex mm. Teraším mm sme spolu 12r a máme 11r dceru. Kedže chceme ešte jedno tak sa snažíme 3r. No minuly rok v juni v 7tt MA. A v tedy mi zistili 4 mutacie. Od vtedy sa nedarí.
@butterfly333 no vsak snad sa teraz uz podari, ked vies o co ide. neviem ako to je, ale takym tehulkam davaju inj. no az pocas tehu.
@majamat ano aj mna čakaju inj cele tehu ak sa zadari. Aj segra to má a je v 17tt a picha si každy den fraxík.

@mokilko ale ešte spomína či už to konečne ustalo?A na sone ti teraz povedali že v akom týždni už ste,?😉