icon

Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené

manamani1
15. dec 2011

Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?

alilka
16. apr 2017

@mokilko ale ešte spomína či už to konečne ustalo?A na sone ti teraz povedali že v akom týždni už ste,?😉

mokilko
16. apr 2017

@alilka nespinim už vôbec od piatka večera. Že vraj o týždeň mensie to je. Takže nie 8tt ale 7tt

elly23
16. apr 2017

@mokilko jeeeej no vidiiiis, ze je vsetko v poriadku 🙂 niekedy sa len nechce ukazat, tesim sa veeeelmi 🙂)))

alilka
16. apr 2017

@mokilko aaa tak preto sa skrývalo 😁😉 základ je že je tam kde má byť,že srdiečko bije a že už nespinis 😉 púšťajú tá už domov,či musíš ešte zostať ?

mokilko
16. apr 2017

@alilka najskôr v utorok pôjdem. To bude prvý pracovný deň. Cez sviatky nepustaju

archanjel007
16. apr 2017

@mokilko takze som sa nemylila 🙂)

butterfly333
16. apr 2017

@mokilko tak predsa ❤ to je supeeer ja som to tušila prajem všetko dobre.

mokilko
16. apr 2017

A inak 20dc som mala podľa jonasa plodny deň (dievčatko). Tak som zvedava

cvikla12
16. apr 2017

@mokilko jeeeej moja veľmi sa teším že sa bábätko konečne ukázalo 😀 a áno pamäť si ako skoro ti to ukázalo ako sme boli prekvapené. Pevne verím že pôjde všetko v poriadku.

mokilko
17. apr 2017

Kočky budem si fraxiparin pichať celé tehu. Že pre istotu. Po toľkých potratoch mi nikto nevysetril trombofiliu a že mám už skoro 30,takze tak

cvikla12
17. apr 2017

@mokilko a ináč ste v poriadku aj ty aj maličké?

mokilko
17. apr 2017

@cvikla12 áno, v najlepšom 🙂 ale primár už nechce riskovať tak preto ten fraxiparin. Len domkov už chcem ísť 🙂

alilka
17. apr 2017

@mokilko toto si picham aj ja od decembra a potom aj celé tehu +ešte šestonedelie..Koľko potratov si už mala??

mokilko
17. apr 2017

@alilka 3 potraty +jeden syndróm miznúceho dvojcata pri dcérke.

alilka
17. apr 2017

@mokilko ooo a to prečo ti ozaj neurobili vysetrenia?Ja som mala 4potraty a zistili mi ten trombofilny stav pre ktorý beriem ten fraxik už počas snaženia..

mokilko
17. apr 2017

@alilka nechci aby som bola neslusna 🙂 proste namna je.ali 🙂

alilka
17. apr 2017

@mokilko toto je také svinstvo od niektorých lekárov..Mňa toto viem normálne rozčúliť .Ja som už po druhom obehavala ambulancie..Moja gynda má posielala cez genetiku, imunológiu,endokrinologiu,hematologiu..A tam mi to aj zistili..Aj preto som musela brať prednison ,sú to stereoidy-kortykoidy,lebo telo tvorilo protilátky..Minulý týždeň som bola znova na hematologiu a aspoň to prestalo telo po rokoch vytvárať..Takže mi dala povolenie vysadiť ten prednison..Ale čo keď som ho teraz brala 4mesiace a pribrala som z nich asi 15kil 😲😲

cvikla12
17. apr 2017

@mokilko super to ma veľmi teší že ste v poriadku. Neboj bude dobre aj ja musím tie infuzie čo by sme pre base bábätká neurobili len aby bolo všetko v poriadku

butterfly333
17. apr 2017

@alilka nie každeho pošlu na hemato. Ja som 4x potratila a to aj vo vysokom 22tt som rodila mrtve. A až minulu rok ked som 5x potratila ma novy gyn poslal na hemato kde mi zistili 4mutácie a aj to mi nič nedali.

epelino
17. apr 2017

@mokilko drzim palce, velmi sa nezapajam do diskusie ale pozeram obcas co je tu nove.
Kocky, mala som pozitivny ovu test v sobotu aj v nedelu, dnes bledne.aj sme sa snazili....co mi ale nejde do hlavy, ze 1.krat po 7 mes.co sa snazime som nemala ziadny plodny hlien, co sa mohlo stat? ☹

alilka
17. apr 2017

@butterfly333 no to záleží od gynekológa..A aj od pacienta..ja som chcela podstúpiť hneď vyšetrenia a stala som si na tom..Aj moja gynda to hneď chcela riešiť..

butterfly333
17. apr 2017

@alilka no ja som vtedy o takom vyšetrení vobec nevedela že niečo take existuje predsa je to už 20r.

slniecko527
17. apr 2017

ahojte baby....toto sú moje prvé testy...čo vy nato? myslíte, že to ešte len príde??? dnes som už 18 DC a výsledky takéto...v skutočnosti trošku tmavšie 🙂 vopred ďakujem za vaše názory

kakatulik
17. apr 2017

@slniecko527 je to este negativne,ale myslim ze nasledujuce dni to pride. Mozno uz zajtra.
Ovulka az po pozitivnom teste.

majamat
17. apr 2017

@butterfly333 to je hrozne, tolko potratov a dr. nic nerobil. trochu ma zaraza, kolke zeny maju tieto mutacie. je to dost nezvycajne.

majamat
17. apr 2017

a ja mam zas testy z lekarne a tie su negativne. vsak zatial som len 11DC,a le ja mam kratke cykly. no mam pocit, ze ukazuju tiez tak slabo, ako tie co som mala predtym. mala by som ist ku gyn, nech ma on skontroluje. no ved nemam kedy. tento tyzden mam tak nabity, ze fakt nie je kedy.
zajtra cely den v robote. v stru mam kozne o 10hod. a u mojho gyn sa strasne dlho caka a sidli inde,a ko kozne, tak nemam sancu. a samozrejme vsetky amb. robia len do obeda. v stredu budem po nocnej a teda neviem, ci by som mala behat po vysetreniach. budem utahana, nevyspata a do vecera si uz neoddychnem. v piatok zas sichta. este aj cez vikend cele dni v robote. uz dnes som po nocnej a nespala som. uz nech je koniec tyzdna

majamat
17. apr 2017

a co je horsie, ak y predsa ovulka bola, tak tento tyzden a s mm spolu budeme malo.

butterfly333
17. apr 2017

@majamat veru je to tak nič nerobili. No bola som na onkologii kde mi.operovali maternicu to bolo po 3 potratoch do 13tt potom po operacii sa zadarilo no v 22tt som porodila mŕtve. Potom mi pomohli kupele lúčky po kupeloch sa mi zadarilo a mam syna 17r.to bolo s ex mm. Teraším mm sme spolu 12r a máme 11r dceru. Kedže chceme ešte jedno tak sa snažíme 3r. No minuly rok v juni v 7tt MA. A v tedy mi zistili 4 mutacie. Od vtedy sa nedarí.

majamat
17. apr 2017

@butterfly333 no vsak snad sa teraz uz podari, ked vies o co ide. neviem ako to je, ale takym tehulkam davaju inj. no az pocas tehu.

butterfly333
17. apr 2017

@majamat ano aj mna čakaju inj cele tehu ak sa zadari. Aj segra to má a je v 17tt a picha si každy den fraxík.