Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@kika691 dakujem, ja este tiez dnes teplota dole , vcera bol pozitivny testik ;) http://www.fertilityfriend.com/home/lauritka
@lauritka takze ovu bola asi v ten den co som dávala tu foto testu, aj to tak vyznacilo na certifikát, na druhý den prudko stúpla teplota a ide pomaličky hore, dnes som 3DPO a nechápem a začala som spinit a mala som aj take krce. Som z toho jeleň, včera ma este strašne stipali bradavky, a dnes nic 😕 😔 😕 😲 😖
Viete mi niekto poradit? vcera som mala dve ciarocky na ovu teste jedna trolinku svetlejšia a dnes uz len jedna ciarka...co to znamena ako? ja som z toho vol!!! :D dakujem
mamicky PROSIMM RADU DNES TO JE PO MS 9DEN.POCITOVALA SOM DNES BOLESTI PICHANIE V PODBRUSKU A MALA SOM TEN VYTOK AKO BIELOK PRIEHLADNI A NATAHOVACI AKO PISU ALE UROBILA SOM SI O 16,00 TEN OVU TEST A TAM MI VYSLA LEN JEDINA JEDNA CIAROCKA ASI TA CO MA BYT A DRUHA SA VOBEC NEOBJAVILA....CO TEDA
A SOM DOTESTOVALA DNES MI CHLAP POVEDAL ZE SA ROZHODOL ZE UZ DALSIE DIETA NECHCE MAT A JA TAK PO NOM TUZIM CELA SOM SA UPLNE ZOSIPALA CO MAM ROBIT KOCKY

@ellenie tak este mas cas;ň skus zase o dva dni .. 🙂