Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
lauritka
@lauritka dakujem pekne no mavam tak 27-28 dnovi predposledna ms bola 15januara a teras som diostala mrchu 11 cize teras mam uz dva tri dni....takze co mam robit ??nikdy soim nic neskusala prvy syn bol planovany 9mesiacov ale o nicom poedobnom som neppocula prinom sme ziadne testy nic neskusali a teras to akiosi zase nejde a chceme babatko
@macinka92 odporucam prestudovat tuto stranku ;) vsetko tam pas pekne vysvetlene. : http://merenibt.xf.cz/index2.html
@lauritka no vyzera to tak, dnes to bolo o dost slabsie, mam tam este dva, ale to uz nebudem robit, myslim ze to uz nema vyznam, ked dnes bola podstatne slabsia, moj cyklus je dost dlhy niekedy aj 42 dni, tak som si povedala, ze tak cca 19ty den skusim testnut a bola som prekvapena celkom ako to vyslo na teste, tak uvidime co to povie 🙂
@lauritka ahoj prosim ta. mam otazku, chodim na folikulometriu, na 10 den som mala cca 6-7 mm folik, na 14 uz bol 12 mm, a dnes co je 17 dc folik vobec nenarastol od 14 dc :o(((( (bola som dnes na sono doobedu) lenze ja pocitujem zacinajuce pichanie vo vajecniku ako min. mesiac na opacnom vajecniku, sice o trosku slabsie ale min, mesiac som mala pozitivny ovu test az 20 dc, a test som si robila aj 12,2 a aj dnes 14,2 a ciarka dnes mi pride silnejsia proti tej co bola v 12,2, je mozne ze by som mala ovulku aj ak by folik nerastol?
babenky, dnes som 27 DC, robila som si TT, ale zatial nic, keby si mam skusit spravit dalsi TT? Ja mavam nepravidelny cyklus, raz mam 22DC, potom zase 24DC, naposledy 28DC, som 8DPO 🙂