icon

Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené

manamani1
15. dec 2011

Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?

kika691
13. feb 2014
kika691
13. feb 2014

@lauritka dokazala som to 😉

macinka92
13. feb 2014

lauritka
@lauritka dakujem pekne no mavam tak 27-28 dnovi predposledna ms bola 15januara a teras som diostala mrchu 11 cize teras mam uz dva tri dni....takze co mam robit ??nikdy soim nic neskusala prvy syn bol planovany 9mesiacov ale o nicom poedobnom som neppocula prinom sme ziadne testy nic neskusali a teras to akiosi zase nejde a chceme babatko

lauritka
13. feb 2014

@kika691 no tak tento mas uplne silny.
pocuj a dobre zmeral ten folik lekar ? ;)
to si bola dnes na usg ?

lauritka
13. feb 2014

@macinka92 no tak prisla skor, cize pocitaj 1 dc 11.2 a od 9 dc radsej uz zacnoi testikovat 😉

macinka92
13. feb 2014

@lauritka cize ked som ms dostala teras 11 tak o 9 dni mam zacat ci ako aby som ta zle nepochopila dkaujem za radu

lauritka
13. feb 2014

@macinka92 ano 11.2 mas 1 DC -prvy den cyklu. cize zacni testovat od 9 DC

macinka92
13. feb 2014

cize 20teho idem na to
@lauritka cize 20teho idem na to
a ako mam merat tu bt a tak ja som s toho vol vsade to pisu inak

lauritka
13. feb 2014

@macinka92 odporucam prestudovat tuto stranku ;) vsetko tam pas pekne vysvetlene. : http://merenibt.xf.cz/index2.html

barny
13. feb 2014

@lauritka, to je z ten isty, z dna predtym som nefotila, dnes som este jeden skusila a tam uz ta druha bola ovela slabsia, tak uvidime, chcela som to vyskusat 🙂

lauritka
13. feb 2014

@barny tak potom si mala vrchol vcera 🙂 a dnes ,alebo zajtra mas ovulku

barny
13. feb 2014

@lauritka no vyzera to tak, dnes to bolo o dost slabsie, mam tam este dva, ale to uz nebudem robit, myslim ze to uz nema vyznam, ked dnes bola podstatne slabsia, moj cyklus je dost dlhy niekedy aj 42 dni, tak som si povedala, ze tak cca 19ty den skusim testnut a bola som prekvapena celkom ako to vyslo na teste, tak uvidime co to povie 🙂

macinka92
13. feb 2014

@lauritka dakujem ti

kika691
13. feb 2014

@lauritka ano dnes som bola.ale ani teplota neni ok.takze moze byt ovu aj cez vikend?to aj teplota bude uvyssi

lauritka
13. feb 2014

@kika691 no teplota ti stupne po ovulke. ale tak jasne este uvidis aky bude testik zajtra a zacnite snazilkovat

kika691
13. feb 2014

@lauritka my snazilkujeme stale len ja som mimo z tych testov.skusim to len tento mesiac a potom to uz necham na nahodu

micikatka
14. feb 2014

@lauritka ahoj prosim ta. mam otazku, chodim na folikulometriu, na 10 den som mala cca 6-7 mm folik, na 14 uz bol 12 mm, a dnes co je 17 dc folik vobec nenarastol od 14 dc :o(((( (bola som dnes na sono doobedu) lenze ja pocitujem zacinajuce pichanie vo vajecniku ako min. mesiac na opacnom vajecniku, sice o trosku slabsie ale min, mesiac som mala pozitivny ovu test az 20 dc, a test som si robila aj 12,2 a aj dnes 14,2 a ciarka dnes mi pride silnejsia proti tej co bola v 12,2, je mozne ze by som mala ovulku aj ak by folik nerastol?

lauritka
14. feb 2014

@micikatka ovulku nemozes mat , ked folik nerastie.. 😕 musi prasknut , ovulacie je uvolennei vajicka z folikulu.

tak som prave predhodinkou bola na gynde na kontrolu a zmeral mi aj folikul. kuk takto to ma byt pred ovu :
uz mam aj dost silne bolesti.

micikatka
14. feb 2014

@lauritka ved chapem ze folik musi prasknut, ale je mozne ze by aj ovu test bol pozitivny, tak ako mas ty a napriek tomu ovu neprebehla?

lauritka
14. feb 2014

@micikatka mozno ti este dorastie.. co povedal lekar? ze sa nezmenila velkost od 12 dc ?

lauritka
14. feb 2014

@micikatka to su vynimocne pripady, ja potom stale este zmeriam aspon par dni BT, ci ovu fakt prebehla.

micikatka
14. feb 2014

@lauritka doktor povedal ze od 14 dc nenarastol ani o mm,
prikladam testy, prvy je z 14 dc a druhy zo 17 dc. (viem ze ten druhy nie je pozitivny ale ciarka silnie podla mna, ci sa mylim?

micikatka
14. feb 2014

@lauritka ja si bt nemozem merat, lebo rano ked nevstanem v momente ako ma mala zobudi, tak je koncert u nas :o( cize ja sa mozem spoliehat tak na ovu testy a moje telo.

lauritka
14. feb 2014

@micikatka hmm a dobre potiahol mys ? 🙂 teda dobre ho zmeral ?? ja neviem, ale ked ti bude silniet LF.. tak podla mna sa tam musi nieco pripravovat. 😕

micikatka
14. feb 2014

@lauritka ved ja mam tiez taky pocit, a hlavne to pichanie. a ci mi ho dobre zmeral? netusim :o( nevidela som na monitor. este idem v utorok co budem 21 dc, tak uvidime.
ty mas ukazkovy folik, aj ja chcem :o))))

lauritka
14. feb 2014

@micikatka jojo, ale keby boli radsej ukazkove spermie 😅

micikatka
14. feb 2014

@lauritka a vy sa dlho snazite?

lauritka
14. feb 2014

@micikatka strasne dlho... auj na umelom sme boli ale potratila som.. oa ma zlu DNA spermii a zlu morfologiu.. cize u nas pomoze len zazrak, darcovske nechceme. stale dufam, ze sa nejaka zdrava prebojuje 😀

ellenie
14. feb 2014

babenky, dnes som 27 DC, robila som si TT, ale zatial nic, keby si mam skusit spravit dalsi TT? Ja mavam nepravidelny cyklus, raz mam 22DC, potom zase 24DC, naposledy 28DC, som 8DPO 🙂

micikatka
14. feb 2014

@lauritka veelmi drzim palce nech sa nejaka mala spermijka prebojuje a dotiahnete to do uspesneho konca.