icon

Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené

manamani1
15. dec 2011

Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?

lauritka
14. feb 2014

@ellenie tak este mas cas;ň skus zase o dva dni .. 🙂

kika691
15. feb 2014

@lauritka ahoj tak mne vychadza uz 3 den pozitivny ovu test len teplota mi akosi nestupa.moze sa stat ze je cyklus anovulacny pri takych silnepozitivnych testoch?

lauritka
15. feb 2014

@kika691 hmmm, no teoreticky ano, ale este pockaj. lebo ak mas viac dni pozitiv, je tazke urcit kedy je vrchol...
cize ak zajtra zoslabne, potom by uz do dvoch dni aspon mala BT stupnut.

kika691
15. feb 2014

@lauritka jaj takze teplota stupa az po ovulacii?tak to by aj sedelo kedze v stvrtok mal folik 1,4mm a kazdym dnom by mal rast tak akurat mi ovu pride cca v pondelok.Ja som myslela ze ked je tak pozitivny test tak uz v ten den je vrchol.

lauritka
15. feb 2014

@kika691 ano az po, kukni si moje grafy v albume ;)

kika691
15. feb 2014

@lauritka dakujem za radu...a drzim palce...

lauritka
15. feb 2014

@kika691 dakujem, ja este tiez dnes teplota dole , vcera bol pozitivny testik ;) http://www.fertilityfriend.com/home/lauritka

besnota
15. feb 2014

@lauritka takze ovu bola asi v ten den co som dávala tu foto testu, aj to tak vyznacilo na certifikát, na druhý den prudko stúpla teplota a ide pomaličky hore, dnes som 3DPO a nechápem a začala som spinit a mala som aj take krce. Som z toho jeleň, včera ma este strašne stipali bradavky, a dnes nic 😕 😔 😕 😲 😖

lauritka
15. feb 2014

@besnota netreba sa velmi sledovat, nechaj to teraz tak, este mozes zmerat ale nemusis kazdy den, pokial sa to bude drzat hore.. ;) a potom okolo toho 11 dpoto zacne byt zaujimave 😀

besnota
15. feb 2014

@lauritka nesledujem sa zas veľmi, len ma prekvapilo to spinenie, lebo vačšinou potom do štyroch dni dostanem mrchu ☹

ellenie
15. feb 2014

@kika691 u mna je tiez ten problem, ze mam 3 dni pozitivny test 😒 potom som z toho jelen, kedy vlastne nastane ovulka....

lauritka
15. feb 2014

@besnota no nemala by si dostat, ak skutocne prebehla ovulacia.. mohlo to byt len nejake zaspinenie, hormonalne, pripadne citlivejsia sliznica. moze tam byt vela pricin. ale ak to uz preslo a nespinis, tak je to ok.

kika691
16. feb 2014

@ellenie ja uz neviem podla coho sa riadit.ci podla testov ci podla teploty alebo podla sona.sonom mi vychadza ovu na pondelok -utorok,podla testov bola v piatok a podla teploto tiez az zajtra.

ellenie
16. feb 2014

@kika691 ja uz mam druhy den pobolievanie v podrusku a obcas hnedasty alebo ruzovkasty vytok, obavam sa, ze prichadza mrcha, aj ked som dnes uz 29DC... Nemam nijake priznaky, ze by sa zadarilo, nebolia ma prsia, ani pachy mi nevadia atd, atd, takze uvidime ...

lauritka
16. feb 2014

@kika691 uz si mala pozitivny test a BT nestupla ?

kika691
17. feb 2014

@lauritka uz je negativny a dnes uz bola teplota 37 pred ovu mavam 36,5. zajtra idem na sono tak uvidime co povie ci tam folik je a dorastol alebo uz ho niet.Moze byt aj taka alternativa ze mi duphaston upravil ovu a dosla skor ako obvykle?

lauritka
17. feb 2014

@kika691 aha, no uvidis co ti povie.. nevim, lebo duphaston neposobi na ovulacne hormony.. ale mohol mozno zharmonizovat cyklus.

kika691
17. feb 2014

@lauritka sama som zvedava co mi povie.Ukazem jej aj testy.

cifrafree
17. feb 2014

Viete mi niekto poradit? vcera som mala dve ciarocky na ovu teste jedna trolinku svetlejšia a dnes uz len jedna ciarka...co to znamena ako? ja som z toho vol!!! :D dakujem

kika691
18. feb 2014

@lauritka dnesna folikulometria dopadla asi takto...pravy vajecnik je uz po ovulacii takze testy neklamali a v LAVOM! je uz folik 2cm...pripraveny vraj na buduci mesiac.

bar12
18. feb 2014

@cifrafree rychlo hupsnite na to ! :D mozno ti prebieha ovulka..

macinka92
18. feb 2014

mamicky PROSIMM RADU DNES TO JE PO MS 9DEN.POCITOVALA SOM DNES BOLESTI PICHANIE V PODBRUSKU A MALA SOM TEN VYTOK AKO BIELOK PRIEHLADNI A NATAHOVACI AKO PISU ALE UROBILA SOM SI O 16,00 TEN OVU TEST A TAM MI VYSLA LEN JEDINA JEDNA CIAROCKA ASI TA CO MA BYT A DRUHA SA VOBEC NEOBJAVILA....CO TEDA

ellenie
18. feb 2014

@macinka92 skus testovat dalej, zajtra, pozajtra a uvidis 🙂

macinka92
18. feb 2014

@ellenie A CO TEN VYTOK?

lauritka
18. feb 2014

@macinka92 vytok moze byt aj par dni pred ovulkou, len testuj dalej a pred testovanim nepi tekutiny cca hodinu a pol.

lauritka
18. feb 2014

@kika691 no on tak dlho nevydrzi cakat :D skor by som povedala, ze ho mas nachystany na ovulaciiu 😅
to som este nepocula, zeby akoze caka na dalsi cyklus...

kika691
18. feb 2014

@lauritka no lenze tento meisac som uz mala ovulku toho 14teho zpraveho vajecnika...

macinka92
18. feb 2014

A SOM DOTESTOVALA DNES MI CHLAP POVEDAL ZE SA ROZHODOL ZE UZ DALSIE DIETA NECHCE MAT A JA TAK PO NOM TUZIM CELA SOM SA UPLNE ZOSIPALA CO MAM ROBIT KOCKY

lauritka
18. feb 2014

@kika691 aj dnes mas teplotu hore ?

kika691
18. feb 2014

@lauritka uz mi stupa