Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
Dnesny testik, asi som fakt tehotná 👶😍😀 Oproti vcerajsku krasne stmavol a nebol robeny ani z ranneho mocu. Zatiaľ drzim bobrika mlčanlivosti, manzel nic netusi, este dva dni, ale je to veľmi ťažké 😇
Ahojte baby, idem si k vám pre radu..
Takto my teplota ešte neskakala.
Cyklus mám 24, predovulacne 36,3-36,5.
Na 11DC bol krcok hore,hlen, a 12 DC večer už krcok dole.12DC som cítila ľavý vajecnik, ovu test pozitív. Dokonca od 11DC som začala cítiť prsia čo by znamenalo že už progesteron stúpol a malo by byť po ovu, či sa mýlim?
A teda myslela som dnes teplota stúpne ale nič.
Je to anovulacny cyklus?
@tuqanqa Ja si myslim, ze ovulacia este nebola. Ani ten test z 12dc nie je pozitivny. Trosku mu chyba. Mozno si presvihla vrchol, ktory mohol byt ten 12dc ale neskor. Dnes si 14dc, tak moze byt ovulka len dnes.
@ejuska2586 dnes som 13dc
@tuqanqa Ved uvidis, co povie teplota zajtra. A prepac, prehliadla som. Ono moze teplota reagovat aj trosku pomalsie.
@lala1501 ani mne sa nezdá slabší..A dupľom že z ranného moču nemá byť silnejší ..Preto sa ovu odporúča robiť az od 10tej do 20tej..Podľa mňa si tehu..A nemusí byť ani pozitívny aby ti potvrdil tehu..Ja som tiež nie.ala pozitívny ovu test a na tehu mi už ukazovalo čiarky. Rob tehutest rýchlo..😉

@kudusko Ahoj. Chodim. Ale neriesim. Snazim sa jej verit. Ked zistim, ze ma oklamala, potom budem riesit. Ale nie som typ, co by to riesil verejne cez fora.